+1 oy
929 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (630 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum danışmak istiyorum. Eşimin iş ortağı var bide onun sözlüsü var bize geldiler bugün kız pasta almıştı sizde doğum günü kutlayabilir miyiz dedi bende eşimde tamam dedik yemek yedik pasta kesildi yediler eve gitmek için hazırlandılar. Eşim de ben de gelim sizle dedi ortağı hemde çocukluk arkadaşı ehliyeti yok kaptırdı aylardır ehliyetsiz eşim bende gelim sizi bırakim sıkıntı olmasın dedi bende eşime bende geleyim dedim normalde arada bi bırakırız bende giderim kızı birakir hep beraber geliriz eve bana diyor ki sen evde kal temizlik yap bulaşıkları hallet dedi bende neden bende geleyim n'olacak dedim bağırdı bana sonra hazırlan dedi bende yok dedim kızdım onların yanında beni istemiyor gibi konuştu onlar gittiler eşim gitmedi halen tartışmaya devam ediyor bana hakaret küfür ediyor bana diyor ki dua et hamilesin yoksa döverim seni falan diyor sizce kim hakli. Normalde bı yere pek götürmez hamilesin der maddi olarak param yok der tamam anlarım onu para olmazsa gidemeyiz ama hava almış olurum uzun zamandır bi yere gitmiyoruz zaten 

26 Cevaplar

0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bı planı varmış bozmissun ona kızmış
-Reklam-
0 oy
(426 puan) tarafından
Ortaginn yaninda israr etmen onu kizdirmis onu yediremiyr kendine demek ki ayrica dovecgni sylemis ya hani deseydin dov pnu yapta tam karakterin otursun yerine 
0 oy
tarafından
Hamile olmsn döverim ne demek ya 9 ay sonra cekcgn var o zmn hiztmcinsn sen evi temizle faln diyor bn böyle gormdim çok değişime geldi
0 oy
tarafından
Siz ona Allah'ın emaneti sinz insan eşine neden böyle davranır
0 oy
tarafından
Trip at bence hiç muhattap olma 
0 oy
(581 puan) tarafından
Gereksiz insan ya hamile kadına öyle tepki verilir mi yolluycam böyle psikopatlari dayak manyağı yapican 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,551 göst.
+1 oy
9 cevap 531 göst.
0 oy
10 cevap 642 göst.
31 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cennet kokulum (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 2,695 göst.

412,585 soru

12,421,838 cevap

45,269 kullanıcı

Kategoriler

...