0 oy
543 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,528 puan) tarafından

image

bazen bu düşünceleri yaşıyoruz hepimiz. Sonuçta insanız ve yalnız değilsiniz kızlar her duygumuz çok çok normal çünkü insanız. Evet anneyim ama bende bir insanım

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sadece uyumak istiyorum tek kalmak istiyorum çok bunaldım
(2,528 puan) tarafından
Çok mu küçük bebeğin Allah yardımcımız olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(426 puan) tarafından
Eski hayatimi ozluyorum tk klamak istyrm uyumak istyrm tek istegim bu desem :(
(2,528 puan) tarafından
Çok mu küçük bebeğin canım Allah yardımcımız olsun inşallah
(426 puan) tarafından
Degil 15 aylik ama inanki bu zamana yani 15 aya gelene kadar dis klamadi bnde cok usandim
0 oy
(7,930 puan) tarafından
eski hayatımı özlüyorum ve uyumak istiyorum.
0 oy
(2,751 puan) tarafından
Ne münasebet! Çocuğundan ayrı kalmak isteyemezsin, tahammülsüz olamazsın, bağıramazsın, tek kalmak isteyemezsin, bunalamazsın, eski hayatını özleyemezsin... 

Anlayana... 
(2,528 puan) tarafından
Neden ?? Babalar tek kalıyor saatlerce oyun oynuyor arkadaşlarıyla dışarıya çıkıyor o zaman hiç bir baba iyi bir baba değil
(7,787 puan) tarafından
Kiz anlayana demiş :D
Yani dis kapinin dis mandalkari oyle diyokar ya
(2,751 puan) tarafından
İroni canım ironi :)
(2,528 puan) tarafından
Hee doğru ahahahh valla benim bebiş doğru düzgün uyumuyor da ben anlayana kısmını görmemişim beynim yanmış durumda uykusuzluktan kusura bakma bacım
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Evet çok seviyrz canımızdan ote canlar ama bizde robot degiliz bi dakka ayri kalsak özluyrz ama insaniz bunalabiliyorz 
(2,528 puan) tarafından
Valla uyurken bile o kadar çok özlüyorum ki Rabbim bize bağışlasın evlatlarımızı ama insanız
(2,718 puan) tarafından
Acılarıni yaşatmasın rabbim
0 oy
(52,520 puan) tarafından
Bazen hepsini yasiyorum ya
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Bunu bide eslerimize anlatabilmemiz lazım
0 oy
(519 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum
0 oy
(849 puan) tarafından
Ewet cnm   anneyim once insanim 1 saat 1.5 saat ayagimda salliyorum   snir krizi geciriyorum  cunku 30 haftalik hamileyim  ama onsuz duramam bn ya eski hayatimda sadece maddiyat yuzunden isterim belki ama oda olucaksa evet ozaman param vardi ama yaşamak icin sebebim yoktu
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Evet bizde insanız arada bunalıp söylenince bile hemen bi vicdan azabı acaba kötü bir annemiyim diye sorguluyorum kendimi:(
0 oy
(1,296 puan) tarafından
Kaç gündür uykusuzum öksürüyor diye her öksürüğünde içim parcalandi Allah'a dua ettim Allah'ım nolur ona bişey olmasın iyileşsin onun derdini bana ver onun yerine de hasta olurum dedi ve bugün ben hastayım oğlum iyileşti şükür yeri geldiğinde bagiririm da kızarım da ama evlatlarımızı bizden çok kimse düşünemez Rabb'im evlatlarimizi korusun onlara bişey olmasın 
0 oy
tarafından
Çoğu annenin tek istediği uyumak heralde 
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Bazen biraz yanlız kalmak istiyorum ama oğlumu özlüyorum babsına bırakıyorum yarım saat. Ama hemen geri geliyom:)) 
0 oy
(4,314 puan) tarafından
18 aydır artık bünye alıştı ama ben de çok özledim şöyle sabaha kadar uyuyup ne zaman uyanırsam o zaman uyanmayı. Pazar sabahı gibi. Ama artık her gün işe.gidiyor gibi mecbur kalkıyoruz:)
0 oy
(1,438 puan) tarafından
Sonrası vicdan azabı üzüntü ama 

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 460 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 920 göst.
0 oy
14 cevap 424 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde minigim_1 (964 puan) tarafından soruldu