Yavrum tüm erkekler aynı neredeyse inan bana özellikle sorumsuzlar çünkü anneleri hep erkek diye Bi şekilde ataerkil yetiştirmiş benim kayinpeder ve kayinvalide öğretmen eşim iş güvenliği uzmanı gayet modern biri ama dışarıda evde hep ataerkil çoraplarını atar sağa sola gotunden çıkardığı donu bile ben toplarım çamaşır bulaşık temizlik anca yesin içsin sıçsın PC oynasın TV izlesin kalan her şey bende. Kayinvalidemde Bi kaç kere kavga ettik dediği şey, erkek erkekliğini kadin kadınlığı bilecek ne yazık ki eşitlik yok Allah onlara beden gücü bize beceri ve ince düşünme vermiş der. Bende hep derim öğretmen olan bireylerin bunları söylemesi ne acı diye. Kendi de eşine öyle davranır yemek temizlik torun bakma hep annemde babam PC de oyun oynar okula gider gelir pazara markete gider hanım çay koy hanım bu ne böyle olmamış bu yemek vs vs vs eşimde bunu görmüş hep şimdi kalkıp da öğrenmedigi Bi şeyi öğretmek 30 yaşındaki Bi adam için zor yani. Bende saldım yaparsa yapar özellikle son kavgadan sonra iyice saldım o da çabalıyor ama. Buna da şükür diyeyim ama her an değişebilir de