Merhaba merak ettim kimler kaç yaşında hangi sehir de ve varsa çocuk sayısı ya da hamilelik haftası ne ? :))
Bursa inegöl 38 günlük bebeişim 19 yaşındayım :)))
Ben galiba buranın ablasıyım 35.buçuk yaşındayım konyalıyım bir oğlum var 13 yaşında bir de bebişim var 11 haftada
Yaş 23 evlilik senesi 2 ilk bebişim 19. Haftamdayım maraşlıyım
Maraşlıyım 23 yaşında 2 senelik evli ve ilk bebişim bekliyorum 19 haftalık
Izmirden katılıyorum 23 yasindayim 1 kizim var 2. Bebegim 11 haftalik :)
28 yasindaym Istanbulda oturuyorum 8 yillik ewliyim 7 yasinda kizim war 2. Gebelim dis gebelikti şmdi 3. Gebeligm 19+2 olduk yine kızim oluck
Yaş 22 Diyarbakır i ilk gebeliğim 11 aylık evliyim 13 haftalık gebelik var tatlım
18 yasindayim istanbulda yasiorum 1 oglum var 4 aylik
28 yasindayim ikinci gebeliğim ilk bebegimi kaybettim suan 18 haftayiz kayseriden selamlar :D
Malatyaliyim osmaniyede yasiyorum 26 yasindayim bi bucuk aylik oglusum var hepinize hayrli ve kolay dogumlar :) olaylar asil dogimdan sonra baslio :)
24 yaşındayım 23+6 haftalık hamileyim aslen zonguldakliyim ama canakkalede yaşıyorum 17 aylık evliyim
21 yaşındayım en tazesinden 5+5 kuşadasında yaşıyorum:)
Merhabalar:-)24 yasindayim.10 aylik evliyim 34 haftalik hamileyim.Marasdayim:-)
Mersinliyim 22 yaşımdayım ilk gebeligim 6 aylık evliyim 4 aylık gebeyim cinsiyetimi öğrendim ogluşum olcak Allahın izniyle :))
28 yaşındayım Ankaraliyim İstanbul'da oturuyorum 4 yaşında kızım 3 aylıkta oğlum var:)
En hep akımı takıp esiyordum ama bi türlü üye olamamıştım az önce üye olmaya karar verdim
benim 4 aylık oglusum var 18 yaşındayım erzurumluyum:))))
istanbul beykozda oturuyom 22 yasindayim biri 2.5 yasin diğeri 3.5 aylik iki prenses annesiyim ☺
Bursa yaş 24 ilk bebişim 32+4 üz kızım olucak inşallah:)
21 yaşındayım 3 yıllık evliyim 19 haftalık hamileyim kızıma gün sayıyorum gaziantepte oturuyorum :)
Selam heralde en fazla cocuk sayisi bana ait :))) 4 kızım var suan besinciye hamileyim 12 haftaligiz cinsiyet belli degil ankaraliyim istanbulda yasiyorum Grafiker'im 32 yasindayim :) huh yazarken yoruldum
407,360 soru
12,227,541 cevap
36,835 kullanıcı