+1 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (271 puan) tarafından
6 haftalık gebeyim 3 haftalık iken öğrenmiştim. Bulantım yok diye seviniyordum ama bu hafta hafiften başladı ve çoğalır diye korkuyorum. Yemek yerken tabağımı bitiremiyorum midem bulanıyor ama yinede yiyebiliyorum aç kalmıyorum. Sizce çoğalır mı bu acaba? Ne önerirsiniz?

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Naneli sakız 

Bol temiz hava 

Çubuk kraker 

Ayran 

Bunlar azda olsa iyi geliyordu bana ama bende çok çektim hamileliğimde 
-Reklam-
+1 oy
(14,898 puan) tarafından
Bulantı onlenmiyor kuzum keşke öyle olsa ben yapardım 45 kg ye düşmüştüm ilk ayda düşün elim bembeyazdı hiç kanım kalmamıştı artık. Tuzlu kraker elma meyveli soda çok rahatlatmisti beni 
0 oy
tarafından
Evet çoğalır bence aç kalmamaya çalış,aç kaldıkça daha artar bulantın ben bu aralar sadece ekmek arası kaşar peyniri yiyorum
(271 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah hemen geçer. Benimki kusacak kadar kötü değil şükür ama korkuyorum çoğalır diye
0 oy
(1,949 puan) tarafından

Benim bulantım 3. Ayda baslamisti 6. Aya kadar devam etmişti bende ooo ne güzel bulantim yok diyordum :)

maden suyu

Cubuk kraker 

Hurma 

Ceviz 

Leblebi 

İncir

Çekirdek

bunlar iyi gelmisti bana hurma cok yeme ama Allah korusun rahimde açıklık yapiyor.

0 oy
(135,706 puan) tarafından
naparsan yap gecmedimi gecmez baby boyumda dogurdum gune kadar kusmustum
(271 puan) tarafından
Ayy ne zaman başlamıştı kusmaların
(135,706 puan) tarafından
6.haftamda tamda
(271 puan) tarafından
Hmmm şükür benim kusmam yok bakalım ne olacak
0 oy
tarafından
Bol bol çubuk kraker leblebi  yiyodm bide ayran içiyodm canm
0 oy
tarafından
Tek çaresi prilam Dr . Gece yatarken 2 tane bazen çok bulantım olursa gündüzde atıyordum hem uyku da yapıyor ama ona rağmen bulandigi oluyordu. Çok zordur ins hemen geçer benim doğuma kadar bulantı,kusma,şişkinlik, kabızlık,mide yanması devam etmişti. Neler kullandım neler geçmedi. İns senin hemen gecer.
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Doktor mide bulantısını geçiren bi ilaç vermişti bna iyi gelmişti adını unuttum, ben deli gibi salatalık yiyodum çok rahatlatıyodu. Kraker mraker daha fazla midemi bulandırıyodu
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Daha da cogalicak ben doktordan ilaç yazmasını istedim anca öyle geçti 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,382 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
24 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavinya01 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 236 göst.
0 oy
0 cevap 55 göst.

411,510 soru

12,388,018 cevap

43,621 kullanıcı

Kategoriler

...