0 oy
456 göst.
Diğer kategorisinde (1,632 puan) tarafından
Havalar sıcak mi soğuk mu bilmiyorum ama.bn 7/24 Üşüyorum 3 gündür  artık yazliklari kaldirayim diyorum siz ne zaman kaldircaksiniz  doğumuma da az kaldı  bütün işlerim bitti gardırobunda duzenleyim diyorum 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim hem yazliklar hem kisliklar dolapta :) bitek yorganlari bazadan cikarmam gerek onu da bikac hafta sonra cikartirim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben çoktan çıkardım üşüyoruz artık 
0 oy
(174 puan) tarafından
Ben cıkardım canım kaldırdımda kendimikilerini eşimin yazlıkları hic kalkmaz kışlıkları cıkar sadece kışında kısa kollu gömlk giyer kendileri
0 oy
tarafından
Herşey dışarda zaten cnm dolapta bazada ihtiyaç oldukça kullanacağız yavaş yavaş 
0 oy
(546 puan) tarafından
Ben esimee çıkardım kışlık beni ateş basıyor yazliklar duruyo daha kışlık ta az bı şey çıkacak malûm göbek buyuyo giysilerin çoğu olmuyo
0 oy
(273 puan) tarafından

Ben peluş battaniyeyi dün gece cikardim normaldede temmuz ayinda hirka corap giyen biriyim bu yuzden 2 gundur kislik giyiyorum :D 

0 oy
(1,517 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum 3 gündür soğudu. Ama öğlen sıcak oluyor kararsız kaldım yinede çıkarıcam galiba :) 
(4,757 puan) tarafından
Kız kader profil deki fotoyu nerde çektın hahaha
(1,517 puan) tarafından
Hz Süleyman'ın arkasında arkiyoloji müzesi varya orda çektim :D çok güzel bir yer tavsiye ederim
(4,757 puan) tarafından
Hım gitmedim hç canım
(1,517 puan) tarafından
Güzel bir yer ben seviyorum eski tarihi şeyler var çok hoşuma gidiyor ve ayrıca her gittiğimde 7 8 gelin yok Nisan hep oranın bahçesinde dış çekim yapıyor yuhh diyoruma artık :D :D dolu doluydu ama uzun süredir görmedim
(4,757 puan) tarafından
Hahaha desene başlarını yakıyorlar bir köşeye çekip uyarsaydın dertsiz başınıza dert almayın diye hahaha
(1,517 puan) tarafından
Ahh işte ben evliyken gitmedim bir yil oldu gitmeyeli o halde gitseydim durun etmeyin eylemeyin :D başınızi yakmayin derdim
(4,757 puan) tarafından
Hahaha aynen kız yeni evlenenleri görünce gidip onları uyarasom geliyor
(1,517 puan) tarafından
Ben tanıdıklari uyarıyorum :D hepsini görünce içim Cız ediyor ahhh ahh bilmiyorlar filmlerdeki gibi değil aşk kalmıyor :D sadece alışkanlık
(4,757 puan) tarafından
Kız aşk değil de hayatın zorlukları yükü çoğalıyor insanın omuzunda kuzum
(1,517 puan) tarafından
Hepsi vallahi bence ayy hele sorumluluklar :D :D en güzel yanı bebis inan ki huzur hayat mutluluk güzel yanı sadece bebis
(4,757 puan) tarafından
Aynen canım benim çok şükür o konuda Rabbim bağışlasın dertlerini göstermesin inşallah aminnnnn
(1,517 puan) tarafından
Ayyy aminn inşallah inşallah
(4,757 puan) tarafından
Aminnnnnnn inşallah aminnnnn canım benim
0 oy
(3,445 puan) tarafından
Çocuklarınkini gece kaldirdim hatta buyuk kıza alışveriş yaptim biraz uzun kollu badiler aldım filan gündüz sıcak ama gece üşür kolları 
0 oy
tarafından
Çocukların çıkardım yarın da onlara alışveriş yapıcam bizimkileri hafta sonu çıkarırım belki 
0 oy
tarafından
Ben kaldırıyorum yavas yavas :))) 
0 oy
tarafından
Dun oglumun kileri bugun kendiminkileri yarin esiminkileri kaldiracam canm
0 oy
(67 puan) tarafından
Pazar günü kaldırıyorum canım evide seriyorum
0 oy
(5,439 puan) tarafından

Ben paşamın kisliklarini çıkardım ince uzun kollu hatta sabahları yelek giydiriyorum kendimiz hala yazlık sabahları yelek karışık yani :D

0 oy
(1,637 puan) tarafından
Ben kışlıkları çıkarttım ama hala yazlıkları giyiyorum henüz kaldırmadım yani 
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Valla yarısını kaldırdım bugün ince bataklıkları cikarttim 
0 oy
(2,187 puan) tarafından
Kaldırdım bile canim

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 327 göst.