0 oy
543 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından
Arkadaşlar 21 haftalık gebeyim eşim bugün başka bir kadının hesabına bakmış faceden geçmişte gördüm sanırım silmeyi unutmuş ortak arkadaşı varmış 1 kişi bende sordum ne alaka baktın dedim kadın da normal değil tuhaf full erkek var facesinde ortak arkadaşı merak ettiğini baktığını söyleyip üstüne bana bağırdı benim suçum yokken neden böyle anlamıyorum

9 Cevaplar

+2 oy
(3,417 puan) tarafından
Erkekler kendi pisliğini bastırmak için karşısındaki suçlar ve sesini yukseltir
(118 puan) tarafından
Evet bide beni tehdit edio işten eve getirtme dio Allah'ından bulsun ne diyim :(
(3,417 puan) tarafından
Canm takipte kal seni aldatiyorsa Allah'ın dan bulsun demekle olmuyor basacan tekmeyi
(118 puan) tarafından
Yok ya aldatma değil öyle bakmış ilk kez oldu zaten de yine de takip ederim
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Sen hic kimseyi merak edip bakmiyor musun :) sadece bunun icin bu dereceye gelmek bazen erkekleei buyuk zan altinda birakmak ister istemez cildirtabilir

(118 puan) tarafından
Evet o da var aslında hemen sinir oldum sonra saçma geldi bilmiyorum normal degilim bu aralar
0 oy
(14,389 puan) tarafından
Ya bu kadar abartmasak mi bende bazen birilerini merak edip ariyom Instagram'da kadın erkek farketmez... Her taşın altından bişey çıkacak diye beklemeyin kendini de eşini de üzmeyin.
0 oy
tarafından
Eslerinizi neden bu kadar çok sıkıyorsunuz ne yapmış sanki sen sinirlenince bagirmiyormusun herseyi yapiyosunuz bağırınca suçlu oluyorlar
0 oy
(702 puan) tarafından
Aa iyiki sen bakmissindir ben ne bakacam dememis
(118 puan) tarafından
Aynen öyle valla bı an ben baktım sandım
(702 puan) tarafından
Gercekten insan bazen kendinden suphe edecek kadar psikolijik baski yapiyorlar iste onlara denir hemi suclu hemi.guclu birak.baksn vicdani ile basbasa kalsn sen temiz ve sadik ol o gunaha batmak istiyorsa nabacan hamile halinle kavga cikar ustune yurur neme lazm
(118 puan) tarafından
Evet o yüzden susuyorum hamileyim bebeğim için direniom ahlaksıza
0 oy
tarafından
Erkekler eğer haksizsa karşı tarafa bağırır  çağırır ve üste çıkmaya calisir
0 oy
tarafından
Anlık ofkelenmis olabilirsin haklısında keşke kocana hemen söylemeseydin sonra kendini bişey sanip devamını yapar
(118 puan) tarafından
Evet bende sonradan pişman oldum
0 oy
(16,433 puan) tarafından
Pohh yemişde bakmış üzülme kuzum gözlerini harama bakmaktan alıkoyamıyo bazıları
(118 puan) tarafından
Allah'a havale ediyorum
0 oy
tarafından
Kendi yediği halti kapatacak ya. Anca bağirinca inanıcaz saniyolar. Gerzek bunlar. 

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,442 göst.
0 oy
20 cevap 1,582 göst.
5 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ahdevefaa (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,087 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 220 göst.
18 Ekim 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mom and boy (370 puan) tarafından soruldu