0 oy
139 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (985 puan) tarafından
Kızlar oğluma yurutec alacağım da alsam mı almasam mı arada kaldım.  İkinci el alsam mı acaba dolaptan yani sonuçta sadece 1-2 ay kullanacağım.  Var mı aranızda İkinci el yuruteci alan uygun bir fiyata alabilirim.

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben gerekli görmüyorum. 
(465 puan) tarafından
Hayir erkek bebege de bi zarari yok olsa erkek kardesime yegenime olurdu gozumle gorduklerim bunlar sadrce bu arada neyse millete yalan yanlis kulaktan dolma bilgiler vermeyin belki alacak ama sizin sirf kaliplastirilmis bi yanlis bilgili yazmaniz bayani vazgeciricek.sacma
tarafından
Tamam bundan sonra doktoru değil sizi dinleriz, sorarız çevrenizde nasıl diye sen iki üç örnekle gelir bizi aydınlatırsın :)
(465 puan) tarafından
hshshah gerek yok farkimiz ne olur seninle biliyomusun ben yasayip tecrube sahibi olurum sen beyaz önluklu abilerin tavsiyesiyle :) boyle hayat gecmez
tarafından
Tabii ki hayat böyle geçmez demi hasta olduğunda falanda doktora gitme bence bekle Bi evde tecrübe sahibi olursun,bu saçma fikirleriniz beni güldürüyor. Teşekkür ederim :)
tarafından
Bu benim fikrim ve arkadasi uyardım. Kullanıp kullanmamak ona kalmiş. Kafasına silah dayamadim kullanma diye. Bebek onun karar onun. Benim tercihim bu sizin bebeğinizdd olumsuz birşey olmaması kimsede olmicaği anlamına gelmez. Net elinizin altında açın araştirip öğrenebilirsiniz. Kimseyi yanlış yönlendirmeyelim. Bu kadar fevri olmak hayatta sizi yorar. Sakin kalmayı deneyin.
-Reklam-
0 oy
(22,070 puan) tarafından
Temizse alınır canim niye alınmasın 
(985 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(1,373 puan) tarafından
Alsam mı konusuna gelince al bence kız için de erkek için de iyi oluyor bazen ben bir gün hiçbir indirmediğim oluyor ama bazen de tüm gün demesem de özellikle yerde durmaması gerektiği zamanlarda peşinden gelmesi gerektiği zamanlarda Can kurtarıcı oluyor gerçekten erkek çocuğu için iyi olmaz derler zamanında ben kullandım erkek çocuğuna da şimdi ikinci numaraya kullanıyorum ona da yani kız çocuğu oda.  çok iyi oluyor faydalı oluyor yani sadece abartmamak lazım bende 2-3 saat üstünde Durmasın bazen lavaboya gittiğimde falan koyuyorum ikisi tek kalmasın diye çünkü oğlum da küçük daha 2 yaşında en büyük olan. 
0 oy
tarafından
Kısa süreli kullanabilirsin canım ben arkadaşımdan aldım kızım Bayaa bindi oğlanları kısa süreli koydum hemen işimi yapmak için 
0 oy
(119,479 puan) tarafından
benim hevesim vardi aldim
0 oy
(849 puan) tarafından
Erkek çocuklarına pek iyi değil diyorlar canım 
0 oy
tarafından
Benim oğlum çok geç yürüdü 2 yaşında başladı yürümeye kızım bir yaşına girecek bi zaman koydum oğlumun yürütecine ama durmadı. İstemiyor yürüteci eğer sürekli bagimsiz kendi dolanıyorsa bence hiç alma. Ben oğluma da 1 yaşında sonra aldım yürümüyor belki yürür diye. 
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Erkek cocuklarina onerilmiyo diye biliyorum biz esimin arkadasindan almistik kizim icin 
0 oy
(2,165 puan) tarafından
Bize hediye geldi canm henüz kullanmadik daha gününü bekliyor:) 
0 oy
tarafından
Yürüteç ve ilk adım arabası ikisini de aldım yürüteç ile eğlenirken evin işini yaptım ilk adım arabasıyla da baya oynadık 1 ay sonra yürüdü zaten

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 131 göst.
8 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Seymenn (1,043 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
0 oy
1 cevap 47 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,184 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 108 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Defne4567 (236 puan) tarafından soruldu

381,114 soru

11,409,571 cevap

34,946 kullanıcı

...