+1 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (2,557 puan) tarafından
Kizlar bu çiş eğitimini napacam ben kızım 3 yaş olacak Şubat'ta 1.5 aydir çiş eğitimi veriyorum yok olmuyo kış günü çamaşır yıka yıka bı hal oldum yetişmiyor hiç bişey ..ilk zamanlar hep altına yaptı sonraları da lazimliga oturup bana falan verdi biraz mahcuplasiyor ister istemez babası da bende birazcık atsrlaniyoruz niye yaoiyorsun kızım diye ama uzun zamandır kızmıyorum Ogün halı falan sildik kazimligina yapıp veriyordu bana oturtunca yapıyordu sndi paso altına yapıyor kardeşini de görüyor bağlarken acaba hazır değil mi iptal ni etsem çok yoruldum hem iş hem tuvalet eğitimi böyle olan varmı konuşması da tek tük anlıyor ama 

15 Cevaplar

+1 oy
(20,729 puan) tarafından
Atarlanack bişey yok onu korkutarak hiç bişey yaptıramazsın yaşı tam bence güzelce söyle her seferinde sakin olmak zorundasın sürekli sor sürekli elbet gidecektir 
-Reklam-
0 oy
(473 puan) tarafından
Bnde bekliyim burda. Kızım iki buçuk yaşında ikinci ye hamileyim bnde alistirayim dedim ama korkuyorum. Kış vakti. 
0 oy
(12,269 puan) tarafından
Sen salmissin çocuğu 

Canım söyleyen çocuk neden altına yapmaya başlasın ki hadi yaptı en fazla bir gün sürer sonra kaldığı yerden devam eder koktu mu bu çocuk bağırdın mi 

Küçük ye değil ki canım 3 yaş Allah için 

Hemen sıfırdan basla 

Bu sefer daha kolay gelecek 

Pes etme sen Bir yerde pes etmişsin birde lazjmliga yapıp sana vermesin üstüne dökülür Falan mikrop kapar 
0 oy
(495 puan) tarafından
Basladiysan birakma bi sure daha devam et canim k÷ske yazin ogretseydin yada kardesi olmadan o kadar zorlanmazdin anlat sen ablasin kardesin bebek fln de konus 3ysinda anlar bide simdi tekrr bez takarsan butce olarak zorlanacaksin o ayri bi konu kizinda bu sefer alisacak kolaya nasilsa bezim var diyip ogrenmeyi tmamen unutecak ben 28aylik falndi yazin ogrettim simdi 34 aylik 1hafta surekli uzerine yapti hep dedim cicelrn bitti bak kaka yaptin beg oldu atacam bu cicini bak koktun vs diye konusarak bez tak diye tuttrdu bi tanidigin cocuguna verr gibi yaptim bebege verdik bak artik sen ablasin ablalar vc gider vs konusa konusa anlattim hep yazin hava sicak olunca yikadiklarim hmn kurudu ayrica disarda olunca rahat oldu ama basladin sabret biraz daha konusa konusa anlat onun yaninda bezini degistrkende bak bu bebek hep altina yapiyor ne bilim anlayacagi sekilde konus 
(7,373 puan) tarafından
Benimki oğlan kız:)  30 aylık .. tam öğrenmesi 6 ayı buldu. Konuşmaz sadece beni çekiştirerek wc ye götürür  MAŞALLAH.. cırcır olursa altına kaçırır.. gece bezliyom kış bitsin. Yazın naylon koycam yatağına. Bırakacak inşallah.
(7,373 puan) tarafından
Çok sabır gerekiyor valla ağladım her kaçıp gittiğinde.  Ah o çevre yokmu esas onlar ağlattı.  Neymiş öğrenmedi mi daha  donunu komple çıkar yapsın halıya yere vs..  Çocuk ne bilsin ha deyince öğrenir mi ya  :(
(495 puan) tarafından
Cevreyi hic takma bosver kendin daha iyisini bilirsin konusamiyorsa anlatamiyorsa derdini zor olur canim ya ben seni postu acan kisiyle karistirdim
(7,373 puan) tarafından
Bende çaktırmadım zaten bildim karıştırdığını :))
(495 puan) tarafından
Ya cocugun kendi icinden gelmesi seni anlamsi konusmasi onmli bnm kiziim masallahi var
0 oy
(52,677 puan) tarafından
Kışın cok zor ya bide artık alışması lazımdı kaçamak olsa bile sürekli olmamali
0 oy
(7,373 puan) tarafından

3 ay boyunca don yıkadım sen ne diyon kız :ermm:  Ben geçen senenin mayısta başladım.  Yazın başla derim ben. 

0 oy
(398 puan) tarafından
3 yaş geç bile cnm tuvalet için 10 dk da bir tuvalete götür  sürekli sor varmı kziim gel gidelim tuvalete de 
0 oy
tarafından
Korkutmuş olabilir misin. Bende oğlumu alıştırdım ama hiç kızmadım bağırmadım. Hatta o yapınca onu alkışladım. Alkışlayınca çok hoşuna gitti. O yaptımda benim sevindiğimi görünce devam etti
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Üşütmüş de olabilir bazen benimkide usutunce kaciriyo ve buyuk icin beze agliyo kabizlik yasadik ve travma olarak kaldi alti bezli olmayinca agliyo ama kucukte cok buyuk sorun yasamadik kacirsin sen hep hatirlat sor var mi diye çünkü ustunce anlamiyolar bile kaçırdıklarını yasi kucuk degil birakirsan sonrasi daha sorun olur 
0 oy
(344 puan) tarafından
Canım 3 yaşdan daha erken baslasaydin keşke daha çabuk kapardi bide klozetin varsa adaptör al oraya önce kendin otur anlat benim kızım 15 aylık olacak şimdi bile diyor çiş falan diye oturuo
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Bende korkuyodum bu süreçten ama cok sabırlı davrandm.  Korkmaması icin hicbi kaçırmasnda kızmadm.  Şükürler olsun 4 -5 günde alıştı 
0 oy
tarafından
Şimdi havalar da soğuk tuvalette. Evinizin imkanlarını da bilemeyiz. Üşüdüğü için de olabilir. Başlangıç olarak yaz ayları tercih edilmeliydi diye düşünüyorum. Bir iki gün bez teklif et popo açıklığının rahatlığına alışmışsa kabul etmez tatlı tatlı gider tuvalete. Baktın ki bez tutuyor mecburen hava ısınana kadar bekle. Birde kardeşi de yaşına göre küçük gelmiş onun rahatlığını bile kıskanıyor olabilir. Azarlama durumu kesinlikle yanlış. Yaptığımız yanlış sonucunda biri bize kızsa bi daha o işi kimsenin yapası gelmez. Tuvaletten çıkınca ailece alkışlardık sırf o alkış için bile tuvalete gittiğini bilirim en azından mesanesini boşalttığı için içim rahat oluyordu. Kolaylıklar dilerim .
0 oy
tarafından
Bence iptal etme kızın büyük suan alistiramzsan sonra daha zorlanirsin 
(2,557 puan) tarafından
Öyle mi dersin evi temizledik wlla gece bez bağladım yildim artikta napym:( gece sabah kadar isemiyor çok nadir gece 3 veya 5de kalidirnca yapıyordu yada yatağa ana şu 1.5aylik süreçte 2kez gece yapmıştır veya 3 sabah işe gitmeden 5de kaldiriyordum çokta üzmek istemyrn
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Herseyi anlatacak kadar konusuyorsa cis alistirmaya devam et konusmasi tam olmayinca da hemen ogrenemiyorlar ayri kisin cis alistirmak zor yani yaza biraksan daha iyiydi 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 279 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gerginmigergin (1,372 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 251 göst.
24 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 162 göst.
5 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,481 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,242 soru

23,662,269 cevap

309,055 kullanıcı

...