Hanimlar senede 15 gün iznimiz var biraz Annemlerde biraz kayınvalidemler de geçiriyoruz kayınvalidemler de kaldığımızda ki 5 gün kaldık asla yemek ve temizlik yapmıyor sadece 2 kere yemek yaptı Onda da makarnayı haşlayıp önümüze koydu salça yoğurt hiç yok yağda bile kavurma yok Ben her sene geldiğimde evini çamaşır suyu ile iyice temizliyorum ama 5 günde annemlere kalmaya gittiğimde bir geliyorum heryer yağ lekesi yerler çerçöp yikadigi bulasik yemek artikli 7 aylık bebeğim var gerçekten mikrop kapacak diye çok korkuyorum ben tuvaletini senede bir kere geldiğimde yıkıyorum zaten bulaşık yıkamak için de sanırım senede bir tane sünger alıyor gerçekten artık dayanamıyorum Ben elimden geldiğince temizlemeye çalışıyorum ama izne geldiğimde de güzel yemekler temiz bir ev bekliyorum bütün sene zaten tek başıma temizlik yemek çocuk iş uğraşıyorum Sizce bu durumu nasıl çözebilirim uyarsamda düzeleceğini sanmıyorum size danışmak istedim bu arada 45 yasinda ve gayet dinç her yeri gezer yapamayacak durumda degil pasaklilik kemiklerine islemis