0 oy
668 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (988 puan) tarafından
Kızlar gecen bahsetmiştim babam kardeşimden para ıstıyo dıe dun aksam kavga etmısler paranı almadın mı dıe sormus kardeşimde calısmıom demıs sonra tartışmalar sen aldığını ne yapıon bıze bısy aldığın yok baba demıs babamda ev sahibini arayıp kontratı düzenleyelim ben ayrı eve cıkacam demıs 14 yasındaki cocuktan para beklıyo ya vermesi gerektıgı yerde cıksın gitsin kafaları rahat olur annemlerın kardesım calısıyo annemde girer bizde yardımcı oluruz yeter yemin ederim bıktık ne babasından gülmüş garip annemın yuzu ne pislik babam olacak kısıden ölse gitmem mezarına geberse keske 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Okumuyor mu kardeşin 

Bu yaşta dünyanın yükünu sirtlanmis kıyamam ya 
(988 puan) tarafından
Okumuyo babam olcak pislik yuzunden anneme bakma cabasında kucuk yasında dert sahibi:(
tarafından
Kıyamam ya çok üzüldüm erkek mi canım kardesin.
(988 puan) tarafından
Erkek cnm
tarafından
Benimde erkek kardeşim var aklıma o geldi askerde şuan :( çok duygulandım rabbim annene kardeşine yardım etsin inşallah
(988 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(13,626 puan) tarafından
En mantıklısı ayrılmak zaten sana o zaman da demiştim kardeşim için boşanamıyor demiştin ama kardeşine de yazık 
(988 puan) tarafından
Aynen boyle daha ıyı ne yaparsa yapsın
0 oy
tarafından
Ay yazık kardeşin çok küçük okusun ya bu yaşta nerde çalışıyor. Aynen kambur olacağına gitsin evlerden ırak .
(988 puan) tarafından
Garsonluk yapıo bizde istemiyoruz çalışmasını ama annem ıxın calsıyo
tarafından
İyi de bu şekilde geleceğine yazık. Okusun okuması lazım şuan , gerekirse annen kuruma versin ilerde memur olur yazık ya çok üzüldüm gerçekten. Annen kendi çalışsa daha iyi olur  kucuck  çocuk daha o ya
(988 puan) tarafından
Annemde calıssak cnm ztn
tarafından
Çocuğa yazık ediyorsunuz ilerde çok pişman olursunuz. O çocuk eve bakmak zorunda değil daha çok küçük.
(988 puan) tarafından
Bı baksın çalışsın zaten istemiyoruz annemde defalarca soylwdı ben calsırım sen oku dedı yanı bız calıstırmıyoruz
tarafından
Başka çaresi yoksa ne yapack yazık kendince destek olmaya çalışıyordur kıyamam ya. En iyisi kuruma vermeniz onlar mutlaka memurluğa fln  yerleştiriyorlar diye duymuştum.
0 oy
(140,466 puan) tarafından
kiyamam yaa yasitlari lisede
(988 puan) tarafından
Evet oda dert sahibi şimdiden ev gecındıtme derdinde:(
(140,466 puan) tarafından
yurda gitsin yaa i adamla yasamaktan iyidir
(988 puan) tarafından
O gıtcek zatn bbm
0 oy
(1,436 puan) tarafından
Eeee bizimki evli cocuk sahibi oldugu halde babasi para koparma derdinde daha zamli maaşi almadi 2 ay sonra 2binlira ver lazm diyo bende diyom niye 2 ay sonra megersem 2 ay sonra subat zamli maaş alcak vay be dedmm ben ne yapim simdi 6 aylik bebegm var bi gun bile gormeye gelme ama para icnde yapmadgi seytanlik yok verde bosayayim seni dedmm rezil etsende mutlu olurlar rezil olduk diye offfffg offffff
(988 puan) tarafından
Senın durumda kotu ama benim kardesım kucuk
(1,436 puan) tarafından
Alllah yardimcisi olsun inşallah bi an once düşer yakasindan bizmkinin yakasina yapisti birakmiyo bi turlu ayri evde yaşıyolar sozde
0 oy
(14,930 puan) tarafından
El kadar çocuktan ne parası okuması gerekirken 
(988 puan) tarafından
O dusunce yok onda okdr dusmus demek
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Geçende yazmıştım o adamı evde durutmaniz hata canm inan benim babam olmuş olsaydı binkere annemden bosatmistim 

Kendi babamı bile bosatmsya kalktım ki şimdi ayrı şehirde çalışıyor anneme para yolluyor o yüzden kaldı 
(988 puan) tarafından
Annemde bosancam dıo ha aytı ev  ha bosanmıs ıkısı de aynı dıo
0 oy
tarafından
Bise diycem babani dişariya atsaniza sürünsün hak etmiyo öyle bi evladi...
(988 puan) tarafından
Gidecek kendı zaten varlığı yokluğu bir olmasada olur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 141 göst.
17 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 767 göst.
15 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,070 göst.
30 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 401 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Emine S (17,663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,360 soru

23,619,852 cevap