0 oy
427 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (253 puan) tarafından
Eşim uzman çavuş gurbetteyiz eşim sürekli küsme huyu var  küsünce kendimi çok yalnız hissediyorum sürekli alttan almaya çalışıyorum burda ondan başka kimsem yok şuan yine küsüz yine tekim ne yapacagim bilmiyorum  

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Ahhh ahhh gurbetci gurbetciyi nerde gorse tanir .

Ben de esim nobetteyken kendimi oyle hissediyorum ama olsun napalim ❤️☺️ 
(253 puan) tarafından
Malesef şuan nöbette küsüzde :(( küs kalmaya dayanamıyorum
-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Al Benden de o kadar 

Bu gün depresyondayım:(((((
0 oy
tarafından
Niye küsüyor ki çocuk gibi aman sen konuş canım alttan al onu 
(253 puan) tarafından
Sorunda o işte sürekli sudan sebepler yüzünden küsüyo sürekli Altan alıyorum barışmak için kırk takla atıyorum resmen yine küsüz bunaldım artık bıktım küsmelerinden
0 oy
tarafından
Bizde.kizdik ben darıldım oda sanırsam hiç konuşasim da yok goresimde yokkk o derecede sinir oldum bugün gün bitmiyoooo
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Malesef huylu giyimden baz geçmiyor benimkide öyle günlerdir kus  çok şükür iki kızım var biri 14 biri 10 yaşında bide 6 aylık oğlum var onlarla arkadaş gibi olduk bz bi odada oturup oynasip gülerken o tek takılıyor. Ama yinede eşin yeri darkli ve uzatması çok saçma çünkü kendi haksız
(1,850 puan) tarafından
Ve bende gurbetteyim uzaktan bı akrabam bile yok burda
(253 puan) tarafından
1 yıllık evliyim 21 haftalık hamileyim benimde çocuklarım olsa kendimi yalnız hissetmem ama kimsem yok
(1,850 puan) tarafından
Ahhh Canim benim karşına al konuş baktın laftan anlamıyor sende sallama onu hamileyim diyorsun bide . O ne ya çocuk gibi hadi biz baya bı tartıştık küstü ve bende hiçbir adım atmıyorum barışmak adına . Siz daha yeni evli sayılırsınız
0 oy
(136,676 puan) tarafından
gurbetin en babasindayim kimsemde yok ama asla napcam demiyon seni esinjn kusmesinden cok naocan yankizim demek  moralini ve psikolojini bozar
(851 puan) tarafından
Bizede tüyo ver ..mesela şu an evde kızımda bnde hastayız ve kimsemiz yok nasil düşünmeyelim  gerci sende haklısın düşünmek işleri daha da zora sokuyor ama işte nasil düşünmeyelim
en azindan bi cati altinda oldunu dusun bu havada cirapsiz ayakkabisiz cocuklar var sokakta annesi hayatta olmayan bebekler cocuklar onlari dusunup sukur ediyom ben
(851 puan) tarafından
Sen niye gurbettesin wsin yokmu yaninda
esimden baska kimsem yok zaten
(851 puan) tarafından
Benimde öyle sayılır
0 oy
(503 puan) tarafından
sen böyle sürekli alttan aldığın için yapıyor bu küslüğü zaten. senin barışmak için ona gideceğini biliyor, senin kendini yalnız hissettiğini biliyor. zararın neresinden dönersen kârdır. küstüğü zaman sen de bırak. başka odaya git hatta. al telefonu eline ailenle konuş, tv izle. hiç birşey yokmuş gibi davran. o ne zaman sana gelirse o zaman konuşursun. 
0 oy
(537 puan) tarafından
İlk zamanlar benim eşimde böyleydi böyle büyümüş sürekli annesi babası gibi davranmani bekliyor. Ben hiç böyle kusunce gönlümü alan olmadı bnde bu baktım kişiyi umursamadim . Bn kusmedim unuttu bu huyu ama bb arada kusuyorum şimdi:))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 250 göst.
4 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde 175766 (365 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
+1 oy
3 cevap 205 göst.
0 oy
11 cevap 688 göst.
13 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde egc01 (627 puan) tarafından soruldu

413,298 soru