+2 oy
505 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Hanımlar benim 4 yaşında bir kız çocuğum var. Yaşadığım yerde fabrikalar çok olduğu için ben evde çocuk bakımı yapmaya başlayacağım. Bakacağım çocuk 1 yaşında kız olucak. Vardiya durumuna göre sabah bırakıp alıcaklar akşam pazar olmayacak sadece. Kendi evimde bakacağım, şehire yeni taşınmış karı koca olduğu için tam düzenleri oturmamış fiyat sordular bende en asgarisi 1500 buralarda kabul ederim dedim sonra düşündüm acaba çok mu uygun söyledim yani değiştirmem kesinlikle laf ağızdan bir kere çıkar. Ama merak ettim sizlerin çevresinde nedir ücretler bilginiz var mı

13 Cevaplar

0 oy
(1,926 puan) tarafından
Bizde küçük bi şehirdeyiz geçen sene Bi abla bakıyordu 2 çocuğa temizlikte yapıyordu 1500 TL idi.
(30 puan) tarafından
bizim burada 2 bin şuan evde çocuk bakım ücreti yani orası daha azmış Allah yardımcısı olsun çok düşük alıyor bence Allah bereket versin
(30 puan) tarafından
Herşeyin fiyatı bu yıl arttı
(1,926 puan) tarafından
Haklısınız tabi izah edip sizde anlatın durumunuzu bence
(30 puan) tarafından
Ben artık değiştiremem  daha sonra artık
-Reklam-
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Hani karnını güzel doyurursan, altını değiştirirsen herşeyini yaparsan zamanla yükseltebilirsin canım, aman çok dikkat et hep peşinde ol çocuğun emanet çocuk çok riskli
(30 puan) tarafından
Evet herşeyini ben yapacağım zaten bunun bilincinde kabul ettim. Gün boyu kızıma bakacağım diye hep yanındayım tabiki emanet 2 katı dikkat ister
tarafından
düzenlendi
Yazıp yazıp özelini kapatıyorsun ya hani burdan söyleyeyim sana gerekli yere şikayet de bulundum ve söylediğin şeylerin kanıtı da asla olmadığı için de cimer'e de şikayette buluncam haberin olsun
0 oy
tarafından
Bence bu fiyatla kabul ettilerse iyi zaten değişmem bir daha söyledim bir kez demişsiniz zamanla size güvenirler baktırmak isterlerse birazda araştırın zam yaparsınız :)
(30 puan) tarafından
Aynen bende öyle düşünüyorum şimdi o an daha düzen kurmadıklarını hissedince ne bileyim üzüldüm sanırım hakkımızda hayırlısı olsun
tarafından
Amin sizin içinde hayırlısı olsun hiç yoktan iyidir
(30 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Bizm burdaa bi kadin bakiyo 2 500 tl ye 
(30 puan) tarafından
Kendi evinde mi bakıyor acaba
(1,570 puan) tarafından
Yok evinin yakınında cocugun evine gidiyor
(30 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Bence uygun demişsin canım Allah bereket versin madem vazgeçemezsin
(30 puan) tarafından
Evet şimdi öyle söyledim değişmek olmaz bu işlerde güven her şeyden önce
0 oy
tarafından
Bana baya baya uygun söylemişsin gibi geldi canım en az 2 500 olmalıydı 
(30 puan) tarafından
Öyle fiyat ortalaması o şekilde şuan
0 oy
(765 puan) tarafından
Bence iyi daha fazlasını sana vereceğine kresede verir canım sonuçta bezini mamasını yogurtunu oyuncaklarını getircekler kirlisini gondercen onlar yikicak 
(30 puan) tarafından
Bende yıkarım kıyafetlerini öyle getirin diye anlaşma yapmadım, benimde kızım var yoğurt yapıyorum evde 1 yaşında çocuk istediğini yesin bereket verir evimize bunları düşünmedim de tek ortalamadan az mı söyledim diye düşünüyorum
(765 puan) tarafından
Herşeyi sen yapcaksan tabikide az canım hem nie sen yikiyorsun ki temiz getirsinler bide yedek getirsinler kirlenmezse ustundekiyle gider kirlenirse yedeği giydirip pisi verirsin yine yani ben hep öyle gördüm etrafımda
(30 puan) tarafından
Öyle canım haklısın bende kızımın elbiselerini yıkarken yıkayabilirim beni ekstra yoracak bir şey değil bu yani bir düzene girerse devam ederim
(765 puan) tarafından
Ben alıştırma derim canım sonra yaptığın iyilikler zamanla görevin haline dönüyor yine sen bilirsin :)
(30 puan) tarafından
Evet haklısınız
0 oy
(7,785 puan) tarafından
Tum ihtiyaci onlar karsilicak degil mi?  Yeme icme bez mama vs eger iyle ise bide 7-8 saatse iyi canim fiyat
(30 puan) tarafından
Sadece bezi onlar alıcak isterlerse oyuncak da getirirler kendi sevdiği oyuncakları diğerleri bizde var yemek içmek onu istemem ama ayrıca yedirmek istediği bir şey olursa onu getirir bana
(7,785 puan) tarafından
Anladim canim. Neyse madem anlasirsaniz cocukla da uyum saglarsaniz konusur fiyat arttirirsiniz gerekirse.
Hem onlarda yeni gelmis bi düzen kurarlar
0 oy
tarafından

Gün içinde hem evinde olacaksın hem 4 yasinda kızında var onada bakacaksın yeri gelecek ev işlerini bile yakacaksın  belki. O fiyat gayet iyi canim.  

Allah bereket versin. Seneyedr çalışırsanız fiyatı değiştirirsin.sendr hem bu şekilde kendine referans toplamış olursun ⚘
(30 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim bende bu şekilde düşünüyorum
0 oy
tarafından
Bence iyi demişsin. Kreşlerde 1300 civarı kreşte yemek te veriliyor hem. Fazla söylesen kreşe verirdi bence
(30 puan) tarafından
Nerede 1300 ben kendim sordum 3 bin civarı kreşler hemde 3 vardiya çalışanlara göre de değil sabah akşam şeklinde saatler burda ben onlar ne zaman getirirse o zaman bakacağım belki hafta sonu mesaileri olursa yine getirecekler aynı şekilde özel bayram günlerinde anlaşmaya bağlı kalacak yine
tarafından
Bizim burda 1400 kreş. Sabah 8 akşam 5. Sizin orda Öyleyse daha yüksek soyle sende
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Bence iyi. Sonuçta onların evine gidip bakmak da vardı
(30 puan) tarafından
Evet öyle istemedim ben düzenim var rahat hareket edemem evlerinde ben kimseden izin almadan su bile içemem gün geçmez bize ondan kendi evimizde rahat oluruz diye düşünüyorum
(8,111 puan) tarafından
İyi yapmışsın canım. O sebeple para da iyi bence.
0 oy
tarafından
Bn kendim 3 bin veriyorum bakıcıya şuan.6 gün yarım gün geliyor eve.sen kendi evinde bakacaksın normal fiyat cnmm
(30 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(14,898 puan) tarafından
Evet baya uygun demişsin kaynanam geçen sene aldı 1300 e bakıyor şuan yükseltme durumu da yok 2000 de bari
(30 puan) tarafından
Artık yükseltmek olmaz bir kere konuşuldu konu o zaman işte üzüldüm hallerine olsun artık bunu kabullenmek gerekiyor Rabbim bereketini verir inşallah
(14,898 puan) tarafından
İnşAllah canım rabbim bol kazançlar versin
(30 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim kaynananızada inşallah

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 196 göst.
0 oy
14 cevap 222 göst.
18 Ekim 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 647 göst.