0 oy
656 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,467 puan) tarafından
Bu bir aydır evde her günüm zehir zıkkım daha geçen tartıştık 5 gün önce kadese bastım boģazıma yapışmıştı kardeşimde vardı hop hop ne yapıyorsun sen diye ona doğru gitti baktım ikimize birden defolun hidin evimden sende git ne işin var bnm evimde diye baģırdı çağırdı kardrşim 3 aydır bizde ve eşime burda kalacağı zaman dedim bn karışmam yarın bir gün sorun çıkar sen sorumlusun senin yüzünden deme bana demiştim o kalsın dedi 19 yaşında dershaneye gidiyor üniversiteye hazırlık için bizde burda kaldığı her gün çocuģun burnundan getiriyor köle gibi davranıyor mecbursun geleceksin gideceksin yapacaksın bu evdeysen bn ne diyorsam onu yapacaksın diye emri vaki yapıyor bnm de her işime karışıuor yenekten tut ev işine çocuklara vereceğim yemeğe kadar yoruldum artık bana bu sanah sen ne biçim karısın doktora desene kan tahlili alsınlar ne yemek veriyorsun çocuğa neden bòyle falan filan doktor sizin çocuğa da uyuzz bulaşmış demesine rağmen bni hep kadınlığımla anneliğimle yargılıyor bn artık tahammül edemiyorum düşüncem çocuklarımı alıp baba evine gitmek üvey annemin dırdırına bile razıyım ama burda ne bununla nede ailesiyle artık yapamıyorum ablası bji ayrı tehtit eder bana sürtükk oruspuuu senin ağzını yırtar saćını yolarım dedi bnim evimde bana bunları söyledi akıl verin napim bn izmire gidip ćalışıp çocuklarıma mı bakayım bu adamın kahrını ćekmeye devam mı edeyim yada başka ne yapabilirim

16 Cevaplar

0 oy
(1,927 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. 

Gitmelisin eşin ve ailesi çok sıkıntılı.. 
(1,467 puan) tarafından
En sonunda öyle yapıcam sanırım übey anneme derim sen kal çocuklarıma bak bn ćalışırım diye
(1,927 puan) tarafından
Yazık gerçekten çok üzüldüm Rabbim hayırlı kapılar açsın ınşallah
(1,467 puan) tarafından
Amin cnm inşallah tek temennim o yuvamı yıkmadan hidayete ermesini istiyorum
-Reklam-
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla eşin kardeşini istememiş ve böyle yaparak evden gitsin istemiş, sana üslubu çok yanlış, evde misafir varken böyle şeyler yapmak çokta ayıp Kınadım eşini. Bence kardeşin sizden gitsin çünkü bu kavga gürültünün içinde de ders çalışamaz
(1,467 puan) tarafından
Kardeşim giymiyor işte hem üniversite için hemde sevdiği kız burda ve kavga kardeşimden dolayı çıkmadı biz kendimiz normal kendi aramızda kavga ediyorduk eşim zaten dengesiz patavatsız biri gitmesinj istese git der ki ona kaç kez seni kapının önüne koyarım dedi o sırf okul içinde değil sırf sevdiģj kız için katlanıyor yoksa kardeşimin kimseye eyvallahı yok
(265 puan) tarafından
Eşin nasıl biri olurda olsun kardeşinin bunlara şahit olması onu tetikliyor emin ol. Kalacak yurt  mu yok öğrenci evi mi yok bu yaşta kız sevip peşinde kalmayı biliyosa hem okuyup  hem çalışsın sende eşinin karikiz ayakları yoksa içkisi yoksa düzenin oturacak kadar sabret derim bebeğin var burnu sürtse iyi olur öylelerine ama bebeğin varken de etkilenen  o olacak. Bebeğin biraz büyüsün  kaç yıllık elisin bilmiyorum ama eşinle sorunların zamanla oturur inşallah..
(1,467 puan) tarafından
2015 ten bu yana evliyiz 2 çocuğum var biri 9 aylık diğeri 6 yaşına gircek mayısta
0 oy
(14,919 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım. Çok zor bı durum 
(1,467 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum
0 oy
(265 puan) tarafından
Bence kardeşinin  sizde kalması yanlış her anlamda. Genç aile üstelik çocuklu aile hicbir sorunu olmasa da bir arada barınamaz yeri gelecek  stres tavan yapacak yeri gelecek birbiri anne babaliginizi  yonlendireceksiniz  elbet bunun bir başkasının yapılması eleştiri alan kişinin gururunu kırar.. çok sorunlar yaşamış biri olarak esimle büyük kavgalardan dönmüş biri  olarak hicbir kavgamı başkası çözmedi yeri geldi tribimle yeri geldi kadinligimla barıştım atıştım düzene girdim. Eşinin içkisi karikiz  ayakları yoksa düzeltmek için her şeyi yapmaya değer kardeşini gönder bir kez daha dene derim  esin evde olması şanstır.. bebeğin için alttan alan sen ol sevmesen de seviyor gibi üzülmesen de üzülüyor gibi yap baba evinde de rahat olmayacağı belli bebeğin babasından uzak olmamali  yarın onur gün onunda bir seçeneği baba evi seçeneği olmalı..  

Bir laf vardır 2 eksik söyle kocanın yanında dur geri geldiğin evde el gibi kalırsın.. 
(1,467 puan) tarafından
Haklısın fakat sorun kardeşim değildi o kardeşimden de bi şekilde çıkarıyor çocuk sırf sevdiģi kız burda diye sesini çıkaramıyor
0 oy
tarafından
O adamdan ne eş ne baba ne adam olur. 

Kendine güvenin varsa kaç ondan. 
(1,467 puan) tarafından
Gitmek istiyorum ama gidecek yol param el mahkum yazı bekliycem babamında durumu yok oto yıkamacı kışın işleri olmuyor kalkıp baba biletimizi kes gelicez diyemem maalesef
0 oy
(7,786 puan) tarafından

Uvey anne kahri cekmek bunu çekmekten iyidir. Gerekirse kardesinle bi ev tutun  cocuga da bakcak biri varsa. İkinizde calisirsiniz hem.  

(1,467 puan) tarafından
Bn üvey annemi oturturum gerekirse çocukların yanında o çocuklarıma baksın bn ev için her ne gerekiyorsa katkı sağlarım
(7,786 puan) tarafından
Kardesin sizde diye dgil dimi tavri hep mi boyleudi?
Hep boyleydiyse benxe de dedigini yap cnm
(1,467 puan) tarafından
7 sene olcak evliyiz 7 senedir bu adam böyle kuzum kardeşim bahane
(7,786 puan) tarafından
Anladim canim çocuğu bile haketmiyormus aslinda. Hayırlısı olsun hakkinizda
(1,467 puan) tarafından
Sağol kuzum Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Kardeşinin sizde ne işi var diyen olmuş ama iyiki de sizde kalıyor ya boğazını sıkıp öldürseydi seni? Hiç bu yandan düşünen yok ve canım tek tavsiyem boşa bu adamı ondan bir *** olmaz daha
(1,467 puan) tarafından
En sonunda yapacaģım o zaten bakalım bu saatten sonra kim evlenip derdini kahrını çeker bunların munla arayacak ama iç içten geçmiş olacak
0 oy
(932 puan) tarafından
Canım durulacak tarafi kalmamış ki
(1,467 puan) tarafından
Kalmadı ve bn halen düzelecek umuduyla bekliyorum
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Önce o görümcenin ağzını ayır
(1,467 puan) tarafından
Evime almıyorum artık ya o gelmeyecek yada bn temelli giderim demiştim kaç ay önce onun acısını da çıkarıyor bir yandan
0 oy
(1,398 puan) tarafından
İmkanın varsa git bir dakika bile durma sana şimdi saygı göstermeyen ilerde çocuğun büyürse aynısını onlarada yapar git çalış ömrünü onunla heba etme bir gün değil ki idare edesin bir ömürden bahsediyoruz
(1,467 puan) tarafından
Benden olmasa kimse ćekmez zaten bunları diğer ektilerimle bayramdan bayrama toplasan senede 4 5 defa konuşuyorlar bn herşeylerini yapıyorum bana geldikleri kadar kimseye gidemiyorlar ayda 2 3 def gelip kalıp gidiyorlar
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Git çalış paşalar gibi bak çocuklarına. Bunların kahrını çekmek daha mı iyi? 
(1,467 puan) tarafından
Değil tabi bn evlatlarım bnm gibi eksik büyümesin diye elim kolum baģlı kalıyorum
(1,060 puan) tarafından
Çocuğun eksik büyümesin de mutsuz mu büyüsün? Mutsuz bir annenin çocukları da mutsuz olur. Bunu unutma.
(1,467 puan) tarafından
Evet haklısın kardeşimi araya koydum ona göz daģı verdi ama bu durum gećici bni yaza kadar idare 3der bu geçici durum çünkü şuan gidecek ne yol param var ve otobüsle bile olsa yollar buzlanma
0 oy
(14,766 puan) tarafından
Ne kadar anormal insan var ya 

Rabbım yardimcin olsun 
(1,467 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm
0 oy
(665 puan) tarafından
Kimin ne dediği kimin sana yaptığı yorum senin ne fayadana Allah'a dönüp hayırlısını istemelisiniz o bı çıkar yol gösterecektir elbet ...
(1,467 puan) tarafından
Kafam bi milyon ne yapacağımı bilmiyorun ani sinirle òfkeyle yanlış karar vermek istemiyorum Allah razı olsun
0 oy
(3,592 puan) tarafından
Adına çok üzüldüm ama o ******** kocayı çekmeye mecbur değilsin

Kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor galiba

Sen üvey annemle güzelce anlaş ana kız olun 

Senin çocuklara baksın sen çalış

Bu ne rezalet bı insan 
(3,592 puan) tarafından
P.si.ko.pat yazmıştım ama yazım gizlenmiş
(1,467 puan) tarafından
En sonunda òyle yapıcan bn evlatlarım bnm gibi bi yanı eksik büyümesin dedikçe bu adam bni zorluyor
(3,592 puan) tarafından
Seni anlıyorum canım
Ama bu adamla aynı evde kalacağına bırak babasız büyüsün canım
(1,467 puan) tarafından
Çocukların pskolojisi de bozuluyor geçen gün kavga ettiğimizde yüksek ses tonlarından baģırmadan 9 aylık oģlum bile anlayıp ağlamaya başladı
0 oy
(6,361 puan) tarafından
Ah canim Allah yardimcin olsun imkanin warsa biran ewel kurtulmaya bak
(1,467 puan) tarafından
Kardeşimi aradım anlattım onu arayıo ağzına s.ıçtı korkudan ne yapacağını bilemedi bana diyo ya buraya gelirse kardeşim kaslı fitnısa gittiğinden onu biliyor bi vursa 280 yatar kalkamaz yerden
0 oy
(5,979 puan) tarafından
Benim eşim bana şiddet uygulaycak kardeşime kötü davranacak aynı şekilde bna a küfür hakaret bide ablası bna küfür edecek ben bu adamida ailesinde yakarım.. terbiyesiz hadsiz görümce nasıl bu küfür edebiliyor ve sen ssessiz kaldın vala cuklerini keserim.. Rabb'im yar ve yardımcın olsun cnm 
(1,467 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm evlatlarım için katlanıyorum napim öbür türlü yoksa çekilecek gibi değil

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 271 göst.
14 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde nur120302 (72 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 820 göst.
0 oy
3 cevap 199 göst.
10 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seddy (914 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 317 göst.
15 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde D. 65 (120 puan) tarafından soruldu

412,614 soru

12,422,323 cevap

45,287 kullanıcı

Kategoriler

...