0 oy
621 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından kapalı
  Başka konulardan bahsedelim mesela eşleriniz çocuklarına karşı çok mu ilgisiz benim ki sürekli telefonla uğaraşır
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

15 Cevaplar

0 oy
(1,577 puan) tarafından
Deniz adını beğeniyor olabilir, eşinizin de adı Deniz diye neden canınız yanıyor anlamadım. 
(1,577 puan) tarafından
Deniz ismi birtek sizin eşinizde yokki, bence çok kişisel algılıyorsunuz. Deniz adını beğenen çok insan var, birtek eşinize özel bir isim değil isteyen kullanır.
(665 puan) tarafından
Eşini sevmiyor olamasi isminde sevmiyor olması anlamına gelmez ki gelmiyor gitmiyor görmezsin etmezisn niye sıkıntıya girdin ona kalsa oğlumun adı muhammed eltimde yeni doğan oğluna Muhammed ismini koydu kız kardeşim ölen oğlunun ismini kendi 9gljna koydu ne yapım ikisiykede kavga mı ediyim altlı üstlü oturuyoruz kim ne isterse onu koyar
-Reklam-
0 oy
(1,510 puan) tarafından
E koysun belki ismi beğendiği için koymuştur sonuçta tek deniz eşin degildir 
(1,510 puan) tarafından
Vallahi bana çok saçma geldi canım alinmada herkesin koyduğu isim kimseyi ilgilendirmez bence
0 oy
tarafından
Eşinden hazetmiyor olması deniz ismini sevmediği anlamına gelmez. Canın neden yanıyor anlamadım istediği ismi koyabilir tabiki. 
tarafından
e sebebini de biliyormuşsun bişe diyeceksen kaynınla konuş. Eltinin hiçbir yanlış ya da saçma bir tavrını göremedim. Hatta aksine eşini sevmediği halde kendi eşini kırmamak için ismi kabul etmesi olumlu bile.
0 oy
(3,061 puan) tarafından
İyide eltinmi vermiş ismi kocasi vermiş oda istememiş ama eşi koyalim abimin ismini demis abarti yapıyordun suan eltin koymuş gibi 
0 oy
tarafından
Bazen düşündükleriniz çok saçma geliyor bana deniz ismi senin eşine özel değil canım koymak istemiş koymuş belki ahtı vardı dniz koyucam diye belki çok seviyor o ismi olamaz mı 
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Deniz güzel ve modern bir isim. Eşinden kaynaklı koydugnu düşünmüyorum. Denk gelmiş ve kardeşi de eşine jest yapmak istemiş olabilir. Ama burda seni ilgilendiren bir yan yok. Tabiki diyemezsin koyma diye. 
0 oy
tarafından
Boşuna kendine sıkıntı yapıyorsun deniz ismi size özel değil sonuçta hoşuna gidiyorkar ki koymuşlar 
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Bence  abartıyorsunuz ,kqdin o ismi sevmiş belli ki
0 oy
(441 puan) tarafından
Canın bu kadar yanıyor ise al karşına eşini konuş, madem eltine engel olamıyorsun, eşin ismini değiştirsin herkes rahata ersin :) 
0 oy
(23 puan) tarafından

çocuğa asıl ismiyle yani mekselina diye seslenin canım. mekselina tevrat'ta geçen bir isim. hz. musa (a.s)'ın sahabelerinden salih bir kadın kendisi. o da kutsal kitap sonuçta. Rabbim böyle olsun istemiş. siz mekselina diye seslenirsiniz. Allah sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin yavrumuza...:)

0 oy
tarafından
Dert ararken ben....
0 oy
tarafından
Size kaynim adımı dedi yoksa beğendiği isimi begendgi icinse sizi ilgilendirmez
0 oy
(13,587 puan) tarafından
Eşinize özel bir isim mi? Unisex bir isim olduğu için tercih etmiş olabilir ya da hayalidir Deniz ismini bebeğine vermek
0 oy
tarafından
Destek bulamayinca konu degistirmek...
tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 197 göst.
0 oy
10 cevap 476 göst.
23 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy