0 oy
1,115 göst.
Diğer kategorisinde (299 puan) tarafından
Kızlar merdiven silen abla merdivenin pis suyunu evin içine tuvalete dökmemi istiyor bende dökmüyorum diye kavga etti eşimle ben su istediği zaman veriyorum ama pis suyu dökmüyorum sizde de öyle mi 

21 Cevaplar

+1 oy
(827 puan) tarafından
Sokaga fırlatıyor
(441 puan) tarafından
Güldüm nedense ama doğru yani fırlatıyor burda da herkes :)
(827 puan) tarafından
Yola döküyor işte :D
(299 puan) tarafından
Öyle yapmıyor kolayına geliyor dökmek
(1,554 puan) tarafından
Çok güldüm ve artı verdim bacım sen çok yaşa.emi
(827 puan) tarafından
Sende çok yaşa canım hep beraber :D
-Reklam-
0 oy
(133,819 puan) tarafından
eve niye dokuyon binada boyle su icin hider yokmu
(299 puan) tarafından
Kolayına geliyor
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Bizim binayı silen de kirli suyu veriyor tuvalete döküyorum.Nereye döksün ki?
(299 puan) tarafından
Dışarı dökebilir hastalık var pis eve dökülür mü
(2,149 puan) tarafından
Bizim binanın önü dokmeye müsait değil ve bina büyük olduğu için her katta suyu değiştirmek zorunda Her kat için dışarı çıkması zor olur o yüzden ben sıkıntı yapmıyorum döküyorum.
(13,313 puan) tarafından
Sokağa dökülür mü yahu hangi yüzyıldasınız dezenfekte olan merdivenlerde olan mikrop tekrar ayakla eve girsin hastalıktan korkuyorsunuz hastalığı hem de. Domestos gezdiriverin tuvalete bu kadar mı zor bu işler anlamıyorum ki
(299 puan) tarafından
Bizimki musait canım normel de kimse döktürmüyor ama beni başta saf buldu döktürdü şimdi dökmüyorum diye kavga ediyor
(13,313 puan) tarafından
Yine de sokağa dökülmez başka yolunu bulun o zaman
(2,149 puan) tarafından
Bende sokağa dökülmesine karşıyım o yüzden merdiven silindiği gün suyu döktükten sonra yıkıyorum banyo tuvaleti
(299 puan) tarafından
En son merdivenden çıkarken temizlediği suyu döküyor çıkışta daire olmadı için onuda mı yukarı getirip bizim evimize dökecek peki
(13,313 puan) tarafından
Şu konu ülkemizde acayip sorun ve aşırı saçma elime mi yapışacak ya Allah aşkına haftada iki kova su dökerim gider yani tartışmaya ve takmaya değmez. Hani apartmanda veya hayatımda sorun yok ne sorun uyursak gibi birşey. Kapı önüne köylerde bile su dökmüyorlar artık hala en büyük sorun buymuş gibi konuşuluyor
(2,149 puan) tarafından
Aslıs bu konuda sana katılıyorum.
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Pis suyu niye dökecekmişsin ya saçmalığa bak allasen
(299 puan) tarafından
Aynen hastalık var bide
0 oy
tarafından
Hayır dışarıya döküyor. Ama ilk zamanlar bizde wc döküyorduk o zaman kapılarımızın önüne su koymamıştık su yenilemek icin döküyorduk
(299 puan) tarafından
Yenilemek için temiz su veriyorum ama pis suyu dökmem hastalık var
tarafından
Ben çamaşır suyu döküyordum ardından. Ama biz her silmede dökmüyorduk sırayla döküyorduk.  Kadına söyleyin sokak kapısının önüne döksün
(299 puan) tarafından
Ben sabah temizliyorum yada çamaşır suyu döküp bekletiyorum o sıra geliyor dök diyor tekrar temizlemek bana kalıyor
tarafından
Sinir bozucu valla rica et kapının önüne döksun
0 oy
tarafından
Dökecek yer yok demek ki döküver canım nolcak sanki akıp gidecek wcden 
(299 puan) tarafından
Hastalık var bide ben temizliyorum peşinden geliyor dök diyor tekrar temizlik yapmak zorunda kalıyorum
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Bizimki bahçeye döküyor toprak yere evime bende dokmem
(299 puan) tarafından
Kolayına geliyor sonra tekrar temizlik yapmakla ben uğraşıyorum
0 oy
(11,490 puan) tarafından
Hayır canım niye evime döküyormuşum İstanbul'un göbeğinde bizim öerdivenci uygun bulduğu yere döküyor gider yerlerine eve niye dökülsün
(299 puan) tarafından
Kolayına geliyor işte ben kovayı kaldıramam hamileyim diyorum ben gireyim dökeyim diyor
(11,490 puan) tarafından
Yok devenin nalı eve girecekmiş bide bak bak
(299 puan) tarafından
Tuvalete gitmek için bile kaç kere teklif sundu
0 oy
tarafından
Bahçeye dokuyo su giderinin gittiği yere zaten içinde kum var supurmuyor mu önceden sacmaliyor
(299 puan) tarafından
Ne süpürmesi baştan salma yapıyor gidiyor
tarafından
Ya valla bana göre herkes kendi kapısını supurse haftada bir sorun olmaz ama çalışan insanlarda oluyor tuvalete dökme bence herkesin pisliği mikrobu nereye bastıkları belli değil bana dese asla kabul etmem öyle biseyi
(299 puan) tarafından
Sen Kendi kapını siliyorsun sonra üst katdakiler çöplerini döke şaça indiriyor aşağıya geçende çocuğun biri gazoz şişesini ayağı ile vurakarak merdivenden indiriyor benim kapımın önünde kırıldı bütün ayakkabılarım içi cam parçası oldu gelde kime ne anlatacaksın
tarafından
Kız nasıl bina öyle bizim binada öyle şey yok ama bir tane büyük çocuk var sadece onun yüzünden bizde kombi servisi çağırdık gitmiş dışardaki vanayı kapatmis
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Dışarı döküyorum eve niye dokym
(299 puan) tarafından
Dök diyor hastalık var zaten bide sonra ben temizlemek zorunda kalıyorum
0 oy
tarafından
Su isteyince veriyorsun ne guzel bir de pis suyu döktürüyor o nasıl iş ya valla ilk defa duydum, sokaktada gider var oraya döksün hiç yer bulamadıysa, tamam yarcımcı olmak  önemli de yani iyice abarttı bu insanlar da 
(299 puan) tarafından
Kolayına geliyor ben tekrar tuvalet temizlemek le uğraşıyorum sonra küçük çocukla
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Bahçe yokmu oraya döksün bende olsam istemem bütün binanın kirli suyu niye benim evime girsin.
(299 puan) tarafından
Aynen kolayına geliyor inmiyor aşağıya
0 oy
tarafından
Piş suyu alırim kovayı calkalar kaynar su koyar verirdim temizini istediğim deterjan koyardım bende böyle kadın her severimde assayami inip dokucek eee insafff
tarafından
Peki sen merdiven silseydin nasıl yapardin her severimde assayami inirdin kat başı su deyismiyomu    ben olsam senden su aman ustekinin kirli suyuyla silerdim madem dokmuyonn
(1,663 puan) tarafından
Asansör yok mu bizim asansör var insin ne var bunda
(299 puan) tarafından
Bir katta 3 daire var her kattada su değiştirmiyor ben detarjanlı suyu bidonla koyuyorum kapının önüne isterse kullanır
tarafından
Ayyy bilmiyorum canım bence sen haksizsin bu konuda bakış açısı benimki böyle canım
(1,663 puan) tarafından
Tamam canım su verirsin de kirli su olayını bende kabul edemiyorum banada geldi bi kaç kez hamileyim dedim müsait değilim dökeemem
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Yooo dışarıya döküyor niye ben evime dökiyim ki onu ilk defa duydum bir de senle niye kavga ediyor apartmandan mi sorumlusun başka daire yok mu Allah Allah 
(299 puan) tarafından
Tek ben dökmüyormuşum sözde apartmanda yönetici yok
tarafından
Haziran senin evin kaçıncı kat
(1,862 puan) tarafından
Herkes döküyorsa bilemicem canım olabilir ortak hareket etmek lazım amaa hiç duymadım öyle eve döküldüğünü. Evim 2.katta, hep apartmanlarda oturdum hiç böyle eve döküldüğünü görmedim,
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Bizimki dışarıya döküyor tuvalete dokmemizi hiç istemedimdi şimdiye kadar. 
(299 puan) tarafından
Olması gereken o zaten
0 oy
(14,835 puan) tarafından
Bahçeye döksün canım 
(299 puan) tarafından
Kolayına geliyor eve döktürmek bide hamileyim kovayı kaldıramam dediğim zaman ben gireyim dökeyim diyor
(14,835 puan) tarafından
Yuh artık fazla yüz vermissiniz öyle şey olmaz kimse evine almaz hamile olmasa bile
(299 puan) tarafından
Eşimde öyle diyor baştan yüz veriyorsun sonra ben uğraşıyorum diyor
0 oy
tarafından
Emin ol kimse kimsenin pisliğini mecbur kalmadıkça temizlemez. Ne olmuş yani Bi kova kirli suyu wc den döksen peşinden su dök oldu bitti. Kış ayındayız insan biraz merhamet eder dışarı çok soğuk. Belki kadın hasta belki edemiyor. Ben olsam suyu da dökerdim işi bittiğinde ısınması için eve de davet ederdim, 
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Bende tuvalete döküyorum ardından da cif çamaşır suyuyla hemen temizliyorum ne olucakki kadın başka nereye döksün bu kadarda abartilmaz  bence
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Bizim bina bahcesi lagam gideri var oraya doksen icine alip gidiyo zaten suyu disari dokerler.
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Valla bizim binayi silen abla işi bitince yola doğru dokuyo

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 234 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Fatma3400 (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 724 göst.
26 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,020 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Caglakaratekinn (5,305 puan) tarafından soruldu

409,824 soru

12,321,479 cevap

38,967 kullanıcı

Kategoriler

...