0 oy
160 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,183 puan) tarafından
Hanımlar aranızda ben gibi işitme cihazı kullanan var mı?  Bu süreçte nasıl idare ettiniz bebelerinizi. Ben yaklaşık 20 yıldır iki kulak işitme cihazı kullaniyrm normal sartlarda gece uyurken çıkarıyordum ama bebeğim olunca onu duymak adına hiç çıkarmadım yaklaşık 5 aydır sürekli takıyorum  ve şuan kulaklarım yara ve siğil oluştu ve bu ağrı boğazıma kadar vuruyo.  Kbb  için şuan randevu bulamadım başına gelen var mi nasi idare ediyorsunuz..teşekkürler simdiden 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay çok üzüldüm bacım yardımcı olsun uyanmana bebeği o versin kucağına benimde bebeğinde var biliyomusun çok üzülüyorum tedavi ettireceğim 
(1,183 puan) tarafından
Eşim ölü gibi yatmasa belki yardımcı olur ama evde halay çek eşim uyanmaz öyle olunca bence çıkaramıyorum olurda ağlar duymam diye
tarafından
Sorumsuz erkeklerden nefret ederim
(1,183 puan) tarafından
Ne diyecen  baci  amannn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim sorumu yanlış anlama lütfen koklear imlant mi kullandığın cihaz bu süreci söylemi sin bebeğim için soruyorum
(1,183 puan) tarafından
Yok cano benimkisi sony  peptit kulak ici
0 oy
(164,043 puan) tarafından
allah sifa versin baci
(1,183 puan) tarafından
Amin baciko
0 oy
tarafından
Canim sorumu yanlış anlama lütfen koklear imlant mi kullandığın cihaz bu süreci söylemi sin bebeğim için soruyorum onunda iki kulağında vsr
(1,183 puan) tarafından
Bahsettiğiniz cihazı benm doktorum bana önermemişti ben ilk kulak arkasıyla başladım işitmem belli bir seviyeye gelince fe kulak ici kullanmaya başladım bu dediginizden hiç kullanmadim.
tarafından
Tamam canim sen normal.istme cihazı kullanıyorsun benim dediğim amaliyatli koklear imlant

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 176 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 387 göst.
18 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 366 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Es25 (4,158 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 918 göst.