0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından
Kizlar 8 buçuk aylik kizm  cok kaka yapiyo neden boyle olablir  bu durum kilo alisini engellermi sizce gunde 5 6  belki daha fazladir kakali bez aliyorm sz ne dusunyosunuz sizde durumlar ne normalmi bu durm 7 bucuk 8 kilonun ustne cikamaadik daha 

7 Cevaplar

0 oy
(12,718 puan) tarafından
Fazla yapıyor Bi doktora gösterin 
(105 puan) tarafından
Yarin gidicem
-Reklam-
0 oy
(765 puan) tarafından
 Çok mu yediriyorsunuz normal değil bence
(105 puan) tarafından
Ewt aslinda bnde srekli yediriyorm emziriyorm ac kalmasin kilo alsn die ama almiyo 6 aylktan beri kilosu ayni cok ta kaka yapiyo
(765 puan) tarafından
Kilosu gayet güzel
0 oy
tarafından
Ara sıra yapıyorsa normal ama hergün yapıyorsa doktora götür canım 
0 oy
(22,072 puan) tarafından
Bağırsakları cok calisiyo demekki canim yinede bi götür bklm icin rahatlasin
(105 puan) tarafından
Yarn götrcem ya baksana normal degl diorlar zaten tlrandewu almstm yarina
0 oy
tarafından
Benim kzim şuan 2 buçuk yaşında oda öyleydi bebekken çok bez değiştirdim yediği gibi yapardı günde 5 6 kez bende degistiriyodum kilo almiyodu o yüzden biz aile hekimine gösterdik bağırsakları çok calisiyi demişti normal çocuk doktoruna götürdüm bişey çıkmadı kanda fln sadce kan degeeri düşüktü hep vitamin ilacı kullandım iştah açıcı falan şuan iki buçuk yaşında çok yapmiyo bebklikteki gibi ama kilosu çok düşük valla  ama bebekken çok yapiyodu 
(105 puan) tarafından
Nolcak peki boyle ben kan damlasini d3ünü hic aksatmadan weriyorum da
tarafından
Doğrudur valla canım ben bebekken hep sağlık ocağına Ada kontrole götürdüğünde hiç kilo almiyodu aylar geciyodu yarım kilo bile almiyodu inanirmisin hemşireye de söyledik hani yediği gibi yapiyo çok degistiryoz diye  ama işte minnik kaldı mamAda çok kullandım ne versen kkaasindan dolayı kilo almiyodu valla kan tahlilleri de temiz çıktı ama gene aynı sağlıklı çok şükür diyelim ne yapalım çanları sağ olsun
(105 puan) tarafından
Ya öyle tabi herseyn basi saglik ama gerçekten hayret bisey ya cocuga meywe püresi veriyorm onu ble cikariyo emziroyorumda 9 aylik olacak 10 subatta hala 7 buçuk 8in ustune cikamadik saka gibi sık sıkta yedrrim meywesni yemegni emmesini eksik etmem hala boyle ya
tarafından
Bende herşeyi veriyorum canım daha agzindayken yapiyodu
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Benim kızım 13 aylık o da yediği gibi yapıyor her yemekten sonra bez değiştiriyorum kan tahlillerinde bi şey çıkmadı sadece b12 ve demir düşük vitamin kullanıyorum  bi daha ki kontrolde bende doktorumuza soracağım 
(105 puan) tarafından
Bende yarin göturcem canim
0 oy
tarafından
Benimkide oyle ne versem surekli tuvaletini yapiyo  doktor a gittim test yapti bisey cikmadi yagli yemekler verme dedi bide hazir su veriyom belki bagirsaklari hizli calisiyo sirekli hareketliler
(105 puan) tarafından
Aynen bnmkide cok hiperaktif ama hareketnin kaka sayisiyla alakasi olablirmi blmiyorm suan kafama cok tkldi yarina randewu aldm götürcem canm aslnda witamnlerini zamaninda weriyorm ama biseyi eksikse blmiyorum tabi
tarafından
bisey demedi doktor test yapti kaka testi cok sukur bisey çıkma di

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 113 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 413 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Fx (161 puan) tarafından soruldu