0 oy
1,119 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
bebegim burdaki ninnilerle uyuyor sureler cok kisa oluyor sabaha kadar acik oldugundan surekli yenilemek zorunda kaliyorum lutfen 5 saat veya suresiz biz kapatana kadar calacak sekilde ayarlar misiniz

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim yarım saate gidiyor:D 
(1,169 puan) tarafından
canm en fazla iki saat var ya ayarliyom kiz uyuyana kadar 1 saat gidiyor sonra tekrar basa al sabaha kadar aciyorum esimin horlamasini duymasin duye acik sabaha kadar surekli kalkmak zorunda kaliyorum
tarafından
Aboo o kdr geç mi yatıyor Allah yardim etsin bacım
(1,169 puan) tarafından
yok canim geclikten degil de esimin sesini duymasin diye sabaha kadar acmak zorunda kaliyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Vallahi işte gercekden işe yarar bır post bende ıygulama yok gercide
(1,169 puan) tarafından
uygulama yok derkn canm
0 oy
tarafından
Burda nerede ninni gii
tarafından
Ayyy all benden de o kadar .susmuyor bugun .Dogru duzgun aglamayan bebisim bugun cildirdi :D en son artik sinirden bacagima vuruyodum  sinirimi atayim diye sjjsjsj :D
(1,169 puan) tarafından
kiz yqpma kendine ne zarar veriyosun
tarafından
Ayy aglayasim geldi kuzu .Aglamamak icin o an vurdum bacagima .Acimadi ama ❤️ yalnizlik kotu .Sirnakta kimsem yok .Acilarin cocugu gibiyim djdbhd
(1,169 puan) tarafından
cok iyi anliyorum bndr genelde kendime zarar veririm bnde tek basimayim malesef allah bizlere sabir versin valla
tarafından
Şerife valla ya ben de tekim eşim yoğun kar yağışından dolayi eve gelemedi iki gündür bide mesaiye kalıyor sürekli bundan beş gün once covid oldu on gün evdeydi bari yattığım günleri çıkarayım diye mesaiye kalıyor valla dışarda mübarek o kadar güzel kar var ki ama anne olunca bazı şeyler lüks oluyor birde bebiş durmuyo bakıyorum bi an keyifli kendi halinde birakip işlere başlayım diyorum anam hemen başlıyor ikirciklenmeye :( şu saat oldu daha hiç bir şey yemedim ne yapmaya fırsat var ne yemeye ay ağlayasım geliyor:(
0 oy
tarafından
Bide değişik ninniler gelsin aynı sıkıldık valla 
(1,169 puan) tarafından
aynen oda olabilir ya
0 oy
(135,706 puan) tarafından
ayni ninniler you tube yokmu
(1,169 puan) tarafından
yok canim
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Atem tutem pek guzel:D

(1,169 puan) tarafından
ben piş piş dogdugundan beri
0 oy
tarafından
Kız burda ninni nerde bacım 
(1,169 puan) tarafından
kuzum bu uygulamanin icinde zaten
tarafından
Kuzum ben burayı daha ilk indirdiğim yerden giriyorum yaa hafta hafta gebelik ☺
tarafından
Orda kaç haftalıksın hülyoş :)
(1,169 puan) tarafından
kiz ben ordan degil bu uygulamadan direk giriyorum
tarafından
Hala 37 haftalığım aşkım ☺
0 oy
tarafından
ninniler nerden açılıyor acaba baktım goremedim 
(1,169 puan) tarafından
bebek icin sesler yaziyor ya canim orda
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Kiz ne ninnisi hani nerse ilk kez duydum :-)
(1,169 puan) tarafından
bebek icin sesler var canim orda
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Ahahahaha bu bir bilgilendirme postudur de bari puhhahahahha herkes şok ben biliyodumkii deeermişim
(1,169 puan) tarafından
:) kiz ne bilim isyan postu desem daha yeri asmine ozelden de yazdim hic degisiklik olmadi bide burdan haykiriyim istedim
(14,420 puan) tarafından
Ahahahahaas
0 oy
tarafından
Valla ben spotifyden aciyorum ninni 2 saati buluyo uyumasi sallamaktan helak oluyorum artik
(1,169 puan) tarafından
kuzum bana sabaha kadar olacak saati
tarafından
Caliyor o surekli bitince başa sariyor
(1,169 puan) tarafından
himm onu bilmiyorum ya buraya da oyle gelse keske her uyandigimda basa almaktan helak oluyorum bnde
tarafından
Off aman bende valla şuan yine salliyorum ayaklarim dayanmiyo artik biraktigm an uyaniyor 2 yasina.geldi
(1,169 puan) tarafından
bnmkini de yeni besige koydum bu sefer bide besik salliyom bnmki de 9 aylik olmasina ragmen skldm
0 oy
tarafından
Bizimki de 9 aylik, anne karni sesiyle uyuyor, 2 saat max suresi, gece bittikce bastan aciyoruz :D
(1,169 puan) tarafından
aybi valla sabaha kadar 10 kere aciyorum resmen
0 oy
(1,413 puan) tarafından

Ben bebek bakımı uygulamasını sildim bi ara bnm bebede pış pış la uyuyodu sonra ben onu kuranla uyutmaya alıştırdım Nebe süresini açar açmaz nen nen demeye başlıyo :D

İndirdim klasör oluşturdum tekrara aldım gündüz uyurken uyanana kadar başa sara sara çalıyo gece açmıyom..

(1,169 puan) tarafından
kiz bana gece lazim esim sagolsun yatakta bir donuyor bir horluyor ancak ninniyle bastiriyorum yoksa cocuk hic uyumaz
(1,413 puan) tarafından
Bnm ki de horluyo kuzum hatta abartıyo arada puf diye bildiğin baloncuk çıkarır gibi ses geliyo :)
Ben gece bilerek açmadım ki alışsın çıt sese uyanmasın gündüz açmamın sebebi zile basan oluyo veya ben süpürge açıyom filan o seslere uykusu bölünmesin diye..
İstersen sende Kuran sesine alıştırmayı dene hem kulağı aşina olur hemde Nebe suresi uyumayan bebeklere okunurmuş zaten..
Ve sana tavsiyem Salem Al Ruvaili den indir adam öyle güzel bi ses tonu ile okuyor ki huzurla uyumaması mümkün değil :)  dur hatta bekle bulursam linkini atıyım :) aynı adamdan Nebe Ayetel kürsi filan indirdim klasörü de tekrara aldım dönüp dönüp çalıyo
(1,413 puan) tarafından
https://youtu.be/fynxSwbhi-I   
https://youtu.be/g0DsMcaqRW8   
https://youtu.be/1zIf9PqxMLo
 Gece de dinleyebilir bunu klasör yaparsın tekrara alırsın ohh miss
(1,169 puan) tarafından
gece yaninda bizde yattigimiz icin gunah falan olur diye acmiyorum ya
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Akilli bebek uyutucu diye bir program var sabaha kadar caliyo benim kiz onda fon makinasi sesi dinliyo dandini felan hersey var araba sesi insan sesine kadar 
(1,169 puan) tarafından
buranin piş pişini seviyorum ya baska yerde yok boyle bide buna alisti ya

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 427 göst.
+1 oy
1 cevap 93 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy