+1 oy
917 göst.
Diğer kategorisinde (137 puan) tarafından

32 haftalık hamileyim bu Zamana kadar cinsiyet hwp benziyor denildi doktor kesin birşey demiyor arkası dönük dün de hastaneye gittiğim de kıza benziyor ama sürpriz de yapabilir dedi doktor bende artık kızımı sabırsızlıkla bekliyorum artık iki tane daha prensesm var 7 ve 5 yaşlarında benm için hayat onlardan ibaret Allah herkese kız annesi olma duygusunu tattırsn bugün kaynanam aramış cinsiyeti sordn mu ne diyo kız dedm ? Sesi bi düştü bi üzüldü bende eşimde bu tarz bi düşüncemiz yok asla ama kaynanamın tepksii beni hem üzdü hem sinirlendrdi kız evlad değil mi ya bu eski kafalık ne Zaman bitecek :angry:

22 Cevaplar

0 oy
(12 puan) tarafından
Cinsiyeti erkk spermi belirliyor.sende oğlun erkk cocuk yapamıyor deseydin. Benmde iki kizim var 3. Yine kısa benziyor dedi doktor  nasip bende isterdim oğlum oldn kimse istiyor diye değil ama rabbim böyle uygun görmüş kula bisey demek düşmez.
(137 puan) tarafından
İç sesm gibi konşmşsn benm elimde olan bişey mi evet iki tane evladım var istr gönül erkek olsn ama kız istemş vermş Allah daha iyisni biliyor sesinn düşmesi ve moral bozması sanki bnm elimdeymş de olmamış gibi
(12 puan) tarafından
Hic takılma canm benm de kaynanam öyle hic görüşmüyorum bile onlar benim evlâdım  ben bakıp buyitecm onlar dgil
-Reklam-
0 oy
(139,141 puan) tarafından
gurban olsun o bebege
(137 puan) tarafından
Amin mi desem :/ bilemedm ama büyük kızmda da beni çok üzmştü gelişmemişdi yavrum yine aynısını yapıyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 333 göst.
24 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,571 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 930 göst.
1 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 356 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,571 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,496 soru

23,608,220 cevap