0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (568 puan) tarafından
Eşim goreve gidecek o yüzden doğumumu Ankarada yapacağım. Doktor Önerisi olan var mı acaba kızçeler ya

3 Cevaplar

0 oy
(1,201 puan) tarafından
Necati hancerliogullari kesinlikle tavsiye ederim cok iyi bir doktor
(568 puan) tarafından
Onu cok duyuyorum ama randevu bulamadim asla
(1,201 puan) tarafından
Canim sabah erken gidersen veriyorlar o doktora ama doğumu o yaptırmıyor tabi ama kontrollerde kesinlikle ona git ozelde bulamazsin beni cok severdi bende onu cok.severdim Allah razi olsun o doktordan hediye alip götüreceğim insAllah ona
(2,769 puan) tarafından
Doğum neden yaptırmıyor ki bugün ben necati hocaya gittim. 39. Haftada sezeryan yaparız dedi. Ama onun yerine kim yaptiricak
(1,201 puan) tarafından
Canim dogumu yukarda yapiyorlar banada aynisini dedi sezeryan yapmalıyız diye ama başka doktorlar yapiyo o kim denk gelirse hatta ben biseyler yasadim asagi indim necati beye elimden bsey gelmiyo diye uzuldu benide teselli etmisti
(2,769 puan) tarafından
Doğum nasl geçti ben vajinusmus olduğum için sondadan da korkuyorum bayıltıp yaparlarmi. Bide karniniza bastırdılarmi kan çıksın diye
(1,201 puan) tarafından
Ben sezeryan oldum belden uyusturdular sondayi takarken hissetmedim bile ama evet karna bastirma var agriyor biraz ama cabuk bitiyo bide hemen ayaga kalkip yurudum ben cabuk toplandim
(2,769 puan) tarafından
Kaç gün yatış yaptılar genelde sezeryan 2 gün diyorlar
-Reklam-
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Ben oğlumda kontrollerime ve doğumuma oraya gittim kontrollerime elçin işlek e gittim çok iyi bı Dr ne desem düzgün tam cevaplar aldım ilgilenmesi de guzel
0 oy
(138,029 puan) tarafından
post cikwin bahar ankarada

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 159 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Hillll (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
23 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,685 soru

23,595,710 cevap

305,785 kullanıcı

...