Kızlar eltim yurt dışındaydı kaynanam karaciğer nakline istiyaci vardı özet gecicem daha iyi anlamanız için 5 oğlunun da karaciğer dokuları olmadı yurtdışındaki altıncı yani eğer o Türkiye'ye gelirse kadın bisanacakmis kaynimda annesinin hayatıbi kurtarmak için geldi ondan kaynanamdan nefret ediyor sürekli kaynanama par gönderiyorlar kayinbabamdan korkuyor sert biri gerçekten öyle bu yüzden hep para yoluyor kadında kocası gelince boşandılar meğer benim 8 senedir bunların para açgözlülük yüzünden çocuk yapmadı olmadk derken hamileymis bir senedir ortada yok öğrendik ki kadın doğum yapmış bebeği 6 aylikmis kaynimin ciğeri olmadı ona başka sinir buldular derken adam karısından daha göremediği yavrusundan da oldu kaynanm ** amelayat sonrası yatalak gibiydi 3 ay ben baktım şimdi de çalışıyorum onlara her ay para veriyorum kızıma.bakiyorlar ama beni hiç sevmiyor neden bilmiyorum akraba evliliği her ikimizin de eltim de aynı şekilde hani kimseye zararımız yoktu sadece evlenir evlenmez çocuk yapınca ne bileyim hiç aramadilar her gün arıyorlardı ama.aramayi kestiler kaynanamda çok nankör kayinbabamda hep miletten para istiyor 180 bin mileetin altını borç yaptı hafızlık oldular 3 katlı ev hacizlik oldu ben kayinlarim kocam hepimiz çalışıyoruz parayı görmedik şimdiye kadar hepsini güya eve ödüyorlar her eve geldiğimde kaynanam kendiyle gorumceme biseyler alıyor kiskandigimdan değil kizima hiç iyi bakmıyoar hep pişik hep pişik hep hasta Hep hasta o kadar yoruldum ki kendi kocamdan da soğudum kaynanamlardan nefret eder oldum eltim oglunu bıraktı nerde olduğu velli değil boşandılar hala eltim in arkasından ağlıyor ulan zoruna giden de ne biliyornuz mu ben babamın evien gittiğimde karnımdaki doğmamış bebeğe eltim gorumcemin beddua etmesiydi of bilmiyorum Allah'ım bana yardim et zira ben bu çağın insanı değilim bittim sanki.