0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben hep bebek videoları seyrettigimden bebekler çıkıyor yani ne seyrederek genelde o değil mi? Eşimin telinde bakarken açık kadınların olduğu videolar çıkıyor bende demekki seyrediyorsun ki önüne geliyo diyorum. İnkar ediyor kendisi çıkıyormuş. Ben mi haksizim?

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Takiplestigi insanlarin etkilesimleride olabiliyo 
tarafından
Oluyo mu öyle? Yani takip ettikleri hep arkadaşları izleyenler vardır tabi
tarafından
Tabi mesela ben bi hobi sitesini takip ediyorum baska bi videoda ustunde bilmem ne sayfasini takip ettigin icin etkilesimfalan diyo
-Reklam-
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Yooo benim her telden çıkıyor.  Yemek kiyafet  bebek

Fenomenler

Ozellikle biseye bakmıyorm 
tarafından
Ben genelde bebek bakıyorum genelde de onlardan çıkıyo
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Ben bu instigram işini hiç bilmiyorum ama heryerde herşey çıkıyor artık :)) sosyal medyası olanın da karşısına herşey çıkar orası başka şeylere de hizmet ediyor çünkü maalesef.
tarafından
Öyle malesef
0 oy
tarafından
Bir ara benin eşimde de çıkıyordu da kapattım 
tarafından
Ayarlardan hesap yazan yere gir hassas içerik yazıyor ona tıkla dahada fazla sınırlayı tıkla
tarafından
Eşinin instagramini mi kapattın?
tarafından
Aaa tamam teşekkürler bunu bilmiyordum
tarafından
Yok yaptığım yerden kapattım inst yı kapatsam çenesini kapatamam ☺☺
tarafından
Yok zaten izin vermez o kadarına
0 oy
tarafından
Haklisin canm 
tarafından
Değil mi bende acaba ben mi yanlış biliyorum diyorum. Ama bende neden hiç cikmiyo değil mi
0 oy
tarafından
Hahaha bakıyor bakıyor seni kandırmaya calisiyo bende hep bakım vs çocuk odası cikar
tarafından
Bende öyle düşünüyorum
0 oy
tarafından
Valla baktığın çıkar eşin kb 
0 oy
tarafından
Tamamen haklısınız
0 oy
tarafından
Hep baktığı çıkmaz canım mesela bende de çıkar ama başkası yani benim arkadaşlarımdan birisi beğendiği için çıkar filan bir kere de tıklayınca devamı gelir 
0 oy
tarafından
Baktığında çıkar bize niye hiç çıkmıyor 
tarafından
Aynen bende öyle dedim
tarafından
Sende arkadaşın dediği gibi engelle
0 oy
(143,073 puan) tarafından
valla ben kullanmiyom
0 oy
tarafından
Eger tamamen oyle ayıp şeyler varsa bakıyordur, ara ara varsa arkadaşları begendigi icin cıkıyordur, sana tavsiyem onun telefonunu aldığında oyle paylaşımların sağ üst kösesinde üç nokta var ona bas ilgilenmiyorum yazısına tıkla keşfeti temizlenir oylr şeyler gelmez , baktın yine hep geliyor o zaman anlaki oda bakıyordur
tarafından
Başka şeylerde geliyor arada da onlar. Daha çok iş makinesi traktör videoları var arada kadınlar çıkıyo. Ben seyrederken denk gelmiyom
0 oy
(222 puan) tarafından
Baktıg7nda cıkar ne uzeri neyi takip ediyorsan sistem onu sana gosterır boyle yoksa bizde hıc yok yaniii

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
13 cevap 650 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 306 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,933 puan) tarafından soruldu

Kategoriler