0 oy
327 göst.
Diğer kategorisinde (338 puan) tarafından
Valla ben halen aynı tas aynı hamam begeedigim çok şey var değişsin istiyorum bu yine aynı tembellik. Ya siz ?

14 Cevaplar

0 oy
(1,253 puan) tarafından
Oğlumu kaybettim dönüm noktam.buydu
(338 puan) tarafından
Çok üzgünüm başın sağ olsun
(1,253 puan) tarafından
Allah razi olsun
(5,121 puan) tarafından
Başınız sağolsun ):
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne konuda ki noktalardan bahsediyoruz 
tarafından
Sana ne lazim askim sjsjs
(338 puan) tarafından
Ne lazımdı bacimsu shshsh
tarafından
Bana sen lazimsin mamaaaa ahahha
Anonimcim nokta atisi yapacam belii ac konuyu :)))
(338 puan) tarafından
Söyle aşkım ne istiyorsan söyle bütün nokta atışları senin ♥️
0 oy
tarafından

Aşırı temizlik ve mutfak aşkı   o yüzden az önce eşimle didistik  

(338 puan) tarafından
Nasıl enerjik oluyorsun peki
tarafından
Bende bilmiyorum   6 aylık da oğlum var taki yatana kadar illaki elim kolum durmuyor
(338 puan) tarafından
Ne yiyip iciyon bacım Allah için söyle bana. Çok mu çay lahve içiyorsun
tarafından
Evet cnm ama ben icmesem de böyleyim  bi ara  sabah erkenden kalkıp işlerimi yapardım 10 da akşam yemeği bile hazır olurdu

Şimdi eşim evde 2 .3 saat aksiyor
(338 puan) tarafından
Helal kiz bacım sana kadinin dibiiii
0 oy
tarafından
Dönüm noktam eşimin gidişi
(338 puan) tarafından
Sıkma caniniii
tarafından
Olmuyor işte öyle sıkma dan
(1,783 puan) tarafından
Niye gitti canım
tarafından
Cezaevinde ben hastanede yatarken  tutuklandı
0 oy
tarafından

Evlendim :D kırılma noktam evlilik oldu. Hayatım düzene feraha çıktı. Bekraken cok olmaması gereken şeyler yapardım. Borç harç gezmeler içmeler hiç bitmezdi. Smdi napiosam kocamla yapıyorm. Gezerimde tozarimda borç da yaparım ama herşey seviyeli

(338 puan) tarafından
Oh sefan olsun
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Basit gelebilir belki ama sevdiğim bir hobi olan işten kazanç sağlamak oldu sanırım
(338 puan) tarafından
Çok güzel peki nedir bu hobi
0 oy
(297 puan) tarafından
Annemi kaybetmem :(
(338 puan) tarafından
Çok üzgünüm başın sağolsun
0 oy
(808 puan) tarafından
İhanet gözüm açıldı bide kimseyi artık kaybetmekten korkmuyorum giderse gitsin biterse bitsin 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Eşimle çok büyük bir kavga ettik sonra dedim ki tek suçlu o mu gerçekten sen kendini düzelt eğer o aynı devam ederse dimdik durabilirsin. Ve onun ağzına laf verdiğim ne yanlışım varsa düzelttim. Benden yana tek sorun evdeki düzensizliğimdi..
(1,783 puan) tarafından
Benimde aynı eski evini bana verdi içineruhu sinmiş
(1,831 puan) tarafından
Evde değişiklik yap canım ne bilim onların düzenini kullanma. Ben herkesin yatak odası yaptığı odayı çocuk odası yaptım oturma odasında TV farklı duvara koydum vss. Elinden geldiğince değiştir bir nebze olsun ısınıyor için o zaman
tarafından
ya eski çekyat var  dolabın kapakları  var ama takilmadi yok yani şu an kapakları takılı değil çekmeceleri düşmüş onları ikinci ele verelim.diyorum izin vermiyor :( napcamm o odaya girmek bile istemiyorum yani , ama düzeni oluşturcam canım gazı verdin yani:))
(1,831 puan) tarafından
Odana ve eşyalarına en olabilir düzeni yapmaya çalış. Ne bilim cekyata örtü al kapakları sen tak gerekirse yani çaba sarfet yoksa aynı tas aynı hamam devam ediyor
tarafından
Tamam canım cook teşekkür ederim elimden geleni yapicam
0 oy
(1,055 puan) tarafından
Yazaktim ama insanların yazdıklarını görünce vez geçtim benimki onlarınkinin yanımda bomboş bişe kalacak çünkü daha önemli şeyler varmış hayatta ***** gibi boş şeylere takiliyorum bende 
0 oy
(129,898 puan) tarafından
takintilarim var temizlik konusunda dinum nokta. degil vazg3cemiyorum
0 oy
tarafından
17 yasinda annemi kaybettim, kardesim yok, babam depresyondan isini batirdi,borc harc girtlaga dayandi, tek basimiza kaldik. Ben o sene universiteye girdim, 2.ogretim okudum gunduz calistim gece okudum. O gunden beri de calisiyorum tam 18 senedir.

Benim kirilma noktam buydu, sorumluluk almayi kendi ayaklarimin ustunde durmayi ogrendigim gun maalesef annemi kaybettigim gun oldu.
0 oy
tarafından
Esimle tanistigim gun.:) butun plan ve hayalerim degisti. Aklimdan bile gecmiyen ulkelere gittim yasadim onunla.
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Eşimle tanıştığım gün hayatımın bu kadar değişeceğini güzelleşceğini bilmiyordum anne eve gibi olmaz diyorlar ama ben kendi evimde eşimle daha rahat daha mutluyum anne evinde görmediğim herşeyi burda görüyorum beş yıllık evliyim 22 yaşında evlendim keşke daha önce evlenseydim diyorum hep birde bebeğimizin olacağı haberini aldığımız gün mutluluktan ağlamıştım havalara uçmuştuk bu iki olay dönüm noktam diyebilirim :)

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 945 göst.
31 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,686 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 949 göst.
27 Mart 2021 Diğer kategorisinde Elgo (580 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 602 göst.