0 oy
618 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (119 puan) tarafından
Kızlar kayınvalidem kızlarıyla telefonda benim hakkımda bol bol dedikodu yaptılar şahit olduklarım da var hissettiklerimde büyük görümce diğer kızlarla konuşurken annesi duymuş ve bana söyledi yok beni eşim dövse haklıymış ben kaşınıyormuşum. Çocuklarından kendisine hayır yok eşim diyorki sana biz bakarız diyor o da sizden de umudum yok diyor yüzümüze karşı benim eşim de hâla bana annemi üzme şöyle böyle kadın çaresiz diyor kadın bizi istemiyor bile geldiğinde de eşimle aramızda bir tartışma çıkarıyor mutlaka neymiş oğlu evlendikten sonra çok değişmiş önceden böyle değilmiş ya ben bu arkadan konuşmalardan sonra yüz yüze gelince yakın davranamıyorum eşim de biraz yakın dur annem kızlarının ağzına bakıyor felan diyor eşimi de üzmek istemiyorum ama siz olsanız ne yapardınız (bu arada 3 aylık hamileyim gebeliğim riskli diğer ikisini düşük yaptım) 

14 Cevaplar

0 oy
(2,016 puan) tarafından
Göz dağı ver canim ben herseyin farkindayim nerde ne konusuldugunu biliyorum arkamdan ne konusulursa anlarim hepsini Allah a havale edjyorum hakkimi helal etmiyorum gibi sozler soyle cok ise yariyor. Hatta Allah arkamdan konusanlara oyle dert versinki kendi ugraslarindan benimle ugrasacak halleri kalmsin diyebilirsin bu da ise yariyor :))
(119 puan) tarafından
Canım deneme gerek kalmıyor başları beladan kurtulmuyor zaten benim tek istediğim benden uzak olmaları gebeliğim riskli olduğu için ben hep yatıyorum o da güya bana bakmaya geliyor beni gerilime sokup geri gidiyor
(2,016 puan) tarafından
Zarari dokunuyorsa gelmesin oyle soyle zahmet etme anne ben bakiyorum kendime de ne bileyim sen baska islerini hallet de
(119 puan) tarafından
Kadın eşiyle ayrı gidecek ayrı bir evi yok bekar kızlarının yanında kalıyordu onunla da tartışmışlar bence o yüzden yanımıza geliyor eşime kalsa her şeyimize koşup geliyor diyor
(2,016 puan) tarafından
Heee kendi duzeni yokmu yani o zaman cok zor
(119 puan) tarafından
Evet yok canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaynanam yeni doğum yaptığım zaman o hatayı yaptı kulağımada çok geldi konuştuğu ama esim sagolsun kendi halletti ben karışmadım o gün bugündür bsey duymadım daha
(119 puan) tarafından
Eşimde beni çok savunuyor hakkını yiyemem o konuda ama benim anlamadığım bizi beğenmiyor evimize gelip kalabiliyor ne yüzle
0 oy
tarafından
Kayinvalidemin arkadamdan konustugunu bilsem ki biliyorum yüzüne soylerim ki soyluyorumda ne konuda olursa olsun tepkimi veririm ama bagirip cagirmam hakettigi davranisi veririm mesela deger vermem yokgibi davranirim naparsa yapsin 
(119 puan) tarafından
Bende aynısını yapıyorum ama eşim böyle yapma diyor senin annene de biz bakacaz diyor bende diyorumki benim arkamdan çok konuştu ben yakın duramam diyorum içimden gelmiyorki
tarafından
Benimki biliyo zati ama babasina soylesem daha kotu olur bildigi icin kendi halime birakti babasi duysa boyle yaptigini kaynananin bidaha istanbula asla getirmez
0 oy
(3,164 puan) tarafından
Herkes konusur kızıyla oğluyla herşeyi. 
(119 puan) tarafından
Ben ona hiçbir şey yapmıyorken konuşması garip
0 oy
tarafından
Evime sokmam illa geliyorsa da yüz vermem . Madem hayır yok diyor. Sende doğru diyorsun öyle de geç. Deli mi nedir onla mi ugrascksin. O kocana da şöyle o annense ben de karinim ve hamileliğim riskli sinir  strese sokmayın beni de hamile olan sen misin annesi mi onların seni hoş görmeleri lazimken , büyük diye herkesin her dediğine tamam mi dicez yok öyle dünya 
(119 puan) tarafından
Gebeliğimin riskli olduğuna bile inanmıyorlar bitki çayı içemem yasak diyorum ona laf derler diyor kayınvalide adaçayı iç diyor kanamam oluyor yatmaktan olur diyor doktordan iyi biliyor
(119 puan) tarafından
Eşimi de anlamaya çalışıyorum annesi sonuçta ama benim şu an yapmam gereken sadece bebeğimin sağlığını düşünmek iken uğraştığım şeylere bak
0 oy
(919 puan) tarafından
Valla geçen gün eşimle yatak odasındayız içerden bıdı bıdı ses geliyor eşime dedmi ki anan kesin arkamdan sallıyor bakacam dedim gittim usulca bir dinledim telefonda büyük kızıyla beni çekişyiriyor dinledim güzelce aynısını eşime anlattım anam bu yapar duymazdan gel sevmek zorunda değilsin saygı duy anam dedikoducudur bir lafa on ekler sırrını verme uzakta durma he de geç dedi neyse içeri geçtik ablanın selamı var diyor sağolsun dedim umrumda olmadı kadın iki güne gidecek kavgaya değmez misafir dedim şimdi soğudum laf anlatıyor TV'ye bakıyorum laf çarpıyorum amaaaan salla kocanla iyi ol diyorum koca benim o dış kapının dış mandalı
(119 puan) tarafından
Aynı benim kayınvalide valla öyle doğru söylüyorsun
(919 puan) tarafından
Kaynanam sıkışınca sende kaynana olacaksın görücez diyor eşimde bende karımda çocukların hayatına karışamaz karıştırmam benim çektiğimi mi çeksinler diyor kaynanamı bozuyor
0 oy
tarafından
Benimki konuşuyor arkamdan alenen hemde konuştuğu kişiler de söylüyor bana valla umrumda olmaz istediğini desin bende onun arkasından konuşuyorum 
(119 puan) tarafından
Bana biraz garip geliyor bilmiyorum
tarafından
Garip değil emin ol kaynanalar gelinleri çekemez oğullarından kıskanır ben mesele elim mutfağa çok yaktındır kaynanam tam tersi ama evlendigim günden beri yaptığım herşeyi görüp kendide yapmaya çalışıyor oğlunu çağırıyor şunu yaptım bunu yaptım diye resmen yarış halinde :)
0 oy
(260 puan) tarafından
Bizzat sahit oldum yan odada oldugumu bilmiyordu
(119 puan) tarafından
Bizimkine ben duydum böyle dedin desem ben demedim diye ortaya çıkıyor birde
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Benimde etmişti ben kestim konuşmayı 
(119 puan) tarafından
Bende sıkı fıkı olamam zaten havadan sudan konuşuyorum yine eşimin hatrına
(3,418 puan) tarafından
Amann valla erkek karısını ailesine korumazsa bende onu saymıyorum anasiylada konuşmuyorum herşey karsilikli
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Off offf bu Kaynanalar. Madem bu kadar seviyordu alsın koynuna yatsın oğlunu vermesin kimseye. Emzirdim hatta altını filan bezlesjn. Ne dersen de esin anaaina bişey demez. Evlendikten sonra değiştin diyormuş bı sure sonra buna inandiracak eşini. Eşinde onların yanında sana kötü davranacak sırf ona değişmediğini ispatlamak için. Resmen ayırmaya çalışıyor. Bn olsam yüzüne bakmam sahte davranmam kimse kusura bakmasın
(119 puan) tarafından
Bende sahte davranışlarında bulunmam canım biz kaçarak evlendik kendisine danışan olmadığı için böyle davranıyor muhtemelen
0 oy
(5,300 puan) tarafından
Ay kimsenin hatrı için susamam. Kocamda anasının hatrı varsa benim de hatrım olması lazım. Eğer arkamdan konuşulduğu halde kocam kalkıp bana annemi üzme derse git ananla yaşa o zaman derim. Padişahın da arkasından konuşulur ama onun oğlu kim k.öpekmiş beni dövüyormuş. Başka işleri güçleri yok herhalde
(119 puan) tarafından
Aynen ve kendileri şiddet görmüş insanlar gelinimizin başına gelmesin diyecekleri yere
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Valla kim olursa olsun yüzüne vururum eskiden duymamazlıktan gelirdim sen sustukça karşı taraf daha da arsızlaşıyo bunu gördüm ya artık tak yapıştırıyom yüzüne..

Misal dün teyzemin kocasının annemle bacımı onlara karşı savundum diye arkamdan şeref.siz kadın dediğini duydum yıllar önce de beni sevmediğini evine gitmemi istemediğini yanında adımın geçmesini istemediğini duymuştum umursamamıştım ama hakaret küfür edemez aklını alırım ben adamın engelliydi bende engelini kaldırdım ses kaydı attım şu da kalsın demedim haddini bildirdim eğer göründüğün kadar müslümansan o sözünle hakkıma girdiğini de bilirsin haram zıkkım olsun iki elim yakanda olacak mahşerde dedim yandığını görücem benden helallik isteyene kadar dedim bende kınadığın hor gördüğün ne var ise Rabbim sana yaşatmadan almasın canını gözüme göstersin dedim sen bana ******** Kadın diyecek konuma sahip değilsin sen kimsin dedim neler dedim neler sonra da geri engelledim.. Yaşım olmuş 33 artık karşılarında sessiz ben yok kaşınanı kaşırım hakedene saygı sevgi gösteririm artık böyle..
(119 puan) tarafından
Ben şu an 23 yaşındayım sabır aşamasındayım anlayacağın belki sizin yaşınıza gelsem bende aynı olurum
0 oy
tarafından
Trafoda patlasa o elektrik bir daha tuuuutmazz. Olmuyor yani. 
(119 puan) tarafından
Aynen bir kere soğudum mu bir daha yaklaşamam
tarafından
Ne yazikki böyle oluyor.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 255 göst.
0 oy
37 cevap 1,248 göst.
0 oy
9 cevap 341 göst.
22 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu