Kizim ilk dogdunda ben emziremedim gogsum çok yara oldu sonra kızım sarılık olunca ve göğüslerim şişince mecbur sagip verdim sonra göğüslerim düzeldi bu seferde kızım içmedi bende uğraştım epey tutsun diye neyse işte kızım.ac ve ben sağmak zorunda kalıyordum benm sütünde baya yağlı bir süttü Bizim komşu geldi oo dedi iki kiloda bize gönder süt yaptı o günden sonra benm göğüslerim hiç dolmadı onun haricinde yine emziriyordum kızımı emerken boğazına kadar gibi oldu süt kaynanam geldi o kafa benimde gogsum büyük olda benimde bigazimda kalır dedi. Bunlar-dan sonra benm eskisi gibi sütüm hiç olmadı kızım 4 aylık oldu yine vardı aha bir ay geçti kızım 5 aylık oldu ve sütüm yok denecek kat az ne yaptıysam ne yeriysem olmadı hatta 1 gün boyunca emzirmedim deizm bakam göğüslerim doluyor mu hiç gram sızlama dolma olmadı bu sutumun artık iyice çekildiğini mi gösteriyor nasıl geri getiren napcm Bilmiyrm emziremiyorum diye de çok üzülüyorum gözü kalanların gözü ciksin diye de çok dua ediyorum bana yardımcı olin ya