0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben o gideri kapatmıştım hiç ordan su dökmüyorum yazın bi iki kere döktüm su akıp gtmişti . Kış geldiğinden beri balkonuma su doluyorgider kapalı olduğu halde su sızıyor su nerden geliyor çatıdan mı yoksa balkon mu yıkıyorlar bilmiyorum . Giderin içinde su duruyor öyle akıp gitmiyor buna nasıl çözüm bulcaz. Daire konum olarak 1.kat konumunda ama bodrum kat diye geçiyor tapuda acaba bi yerde tıkanıklık mı var alt kat boş daire. Bilen varsa yazsın lütfen yönetici bişey yapabilir mi yoksa biz mi yapmamız lazım 

6 Cevaplar

0 oy
(22,067 puan) tarafından
Borumu tikandiki acaba
tarafından
Hiç kullanmıyoruz zaten kapalı balkon oda gibi kullanıyoruz yeni yıkattığım yolluğum batmış
-Reklam-
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Tikalidir.     
tarafından
Yukardan birileri bişey mi attılar acaba nasıl açtırcaz
(45,017 puan) tarafından
Yönetici bı söylesen canim
tarafından
Öyle yapcaz artık
0 oy
tarafından
Tıkanmıştır     
tarafından
Nasıl açtırcaz biz içine bişey atmadık kullanmıyorum bile
0 oy
(441 puan) tarafından
Lavabo açıcılardan dökseniz tıkanıklığı eritip açmaz mı, bi deneyin isterseniz, olmazsa yöneticiye söyleyin usta çağırsın borunun ucundan su dökülüp hangi katta tıkanıklık yaratan bir şey varsa orasının borusu çıkarılıp temizlenir tahminimce. 
tarafından
Ben içine bişey atmadım ondan eminim ama alt katta olduğum için ilk venim daire taşıyo yeni yıkattığım yolluğum batmış. Artık eşim konuşşun
(441 puan) tarafından
Çatı bağlantılı değil mi bahsettiğiniz boru içine birşey atmaları gerekmez belki dışarıdan birşey uçmuştur belli olmaz. Demek istediğim boruyu tıkayan şey sizin borunun altında şuan ki yukarıdan gelen su yol bulamadığı için senin balkona taşıyor. O yüzden lavabo açıcı önerdim belki yolun açılmasını sağlarsın
tarafından
Evet çatı baglantılı boru. onuda deniycem sıvı lavabo açıcı olur demi evde o var
(441 puan) tarafından
Olur heralde ben toz olanlardan kullanıyorum, bir deneyin,birkaç saat sonra da giderden su gönderin ve bakın yol açılmış mı diye kontrolünüzde bakın hiç değilse
tarafından
Yöneticiye söyledik bakalım napcak
0 oy
(135,450 puan) tarafından
alt kat giderini kapatsa seni etkilermi acaba
tarafından
Alt kat boş bilmiyorum yöneticiye söyledik bkalım
0 oy
(15,828 puan) tarafından
Gideri alttan donmuştur. Üstten su döke ler olunca senin balkona taşiyordur su. 
tarafından
Vala gölet gibi oluyo suyu alıyorum tuvalete döküyorum akşaödan beri 3 kova oldu yöneticiye söyledik bkalım
(15,828 puan) tarafından
Sen komşulara söyle balkondan kimse su dökmesin yoksa senin evin duvarlari su almaya başlar.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 522 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 362 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 71 göst.
0 oy
21 cevap 826 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (532 puan) tarafından soruldu