+1 oy
854 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kuzular benim annem doguma alinmis .Babama şey demisler senin burda durmana gerek yok .Babam da eve gitmis uyumus sjsjsjj :D 

Ohhh bee ne âlâ :D

Annem hâlâ söylenir uyudu baban diye :D jsjsjs  babam da ne yapiyim git dediler bana ben de gittim eve diyo ☺️

Annem dogum yapinca da misafirlige gider gibi beni gormeye gelmis :D hshshssjshs 

Bu arada babami cooook severim sadece paylasmak istedim :D☺️❤️

Sizin babalar napmis ?

59 Cevaplar

0 oy
(4,060 puan) tarafından
Benim babam yetişmek için yoldaymisti kaza yapıyormuştu hatta yazın ortasında senin doğduğun saatte gökyüzü yere indi resmen demişlerdi hatta herkez ismimi yağmur istemiş ama abilerim var ikitane ve koca sülalede üç kiziz onlar istemiş benim ismimi böyle 
tarafından
Yaaaaaaa canlarim yaa kiyamammm❤️ ismin cok guzel kuzu
(4,060 puan) tarafından
Ben ismimi çok seviyorum sülalede 16 çocuğuz hepsinin baş harfi ö artık gına gelmiş herlde son çocuk ben benimde b yapmışlar hepsinden farklıyım ama üç kız kopyayiz
-Reklam-
0 oy
(9,620 puan) tarafından

Valla hangi birini anlatayım hepsinde ayrı şekillere girmiştir heralde :D 7 dogum gördü adam kolay değil yani :D

tarafından
Hay masaAllahhh ❤️☺️ :D shjsjs sende nasildi onu anlatt kuzuuu
(9,620 puan) tarafından
Annem hepimizde acilen doguma gitmiş babam eczacı eczanedeyken annem sancilanmis kanaması falan olmuş biri hemen babamın yanına gitmiş hanımın doğuruyo diye ve bunu soyleyende erkek asdfagaf babamda apar topar eve gelmiş hastaneye götürmüşler digerlerinde de hep acillik olduğu için babam taktigini öğrenmiş kısa yollardan hastaneye ulastirmis  :)) dogumhane 2 kattaymis artık muhtemelen asansör yoktu 25 sene önce ☺☺ annem merdivenleri sancılanarak çıkmaya başlamış cok acı çekmiş benim kafam merdivenlerden çıkarken anamdan cikmis babamda hemen kucaklayıp dogumhaneye götürmüş diğer dogum yapan kadınların arasına girmiş ☺☺ zaten kafam çıktığı için dogum kısa sürmüş beni görünce pekte mutlu olmamıştır acayip cirkinmişim eskiden hastaneye çıkışı falan yoktu ki kundaga sarar ellerine verirlerdi bembeyaz kundagin içinde bildiğin kömür gibi cocukmuşum o yüzden hiç sevinememisler bu ne çirkin demişler tabi sonra sonra rengim normale dönmüş annem şimdi hep bunu der sen kundak çirkini mahalle güzeli oldun :))) hamileliği boyunca hep oluk oluk kanaması olurmuş hepimizde olmuş ama bende fazla olmuş yaşamaz demişler cok şükür 25 senemi bitirdim 2 evlat sahibi oldum ❤  ben babamdan çok annemin doğumunu anlattım kusura bakma ya daldım gittim :)) yani genel olarak babam bütün doğumlar eczaneden fırlamış gelmiş  :))
tarafından
Yaaaaaaa gece bebisten gormemisim sabah saatin 6.29 u su an okudum hepsiniiiiiii.cooook guzelmis annenin dogum hikayesi  kuzu coook ❤️☺️
Babanin anne i kucaklayip iceri dalmasi sjsjjsjs :D asiri tatliii
0 oy
tarafından
Babam tek çocuk beklerken iki çocuk gelmisisz bez ve elbise almış :))) kaçak götürmüş yukarı 
tarafından
Ayyyyy kiyamammm yaaa ☺️❤️☺️❤️ ikiz miii??? Sonunu anlamadim kuzu
tarafından
Evet ikiziz biz:)
0 oy
(850 puan) tarafından
3 ablam var annem son doğumundan sonra sağlık sorunları yaşamış sonra doktora gitmiş doktor demiş bir tane daha doğur zaten oğlun yok belki erkek olur kordonları bağlayalım annem hamile kalmış doktor 9 aya kadar erkek demiş son ay kızda olabilir demiş annem sezeryana alınmış bakmışlar bende kızım demişler babama ne bu da kız ne yapalım diye bağlayın kordonları gitsin demiş yani babam için bir hayal kırıklığıyım :D şaka falan ama hiç dört kızı olduğundan şikayetçi olmadı keşke oğlum olsaydı demedi
0 oy
tarafından
Babam sehir disindaymis

Rahmetli annem ❤️ evde kendi kendine dogum yapmış sonra anneannem yanina gelmis

Mekanı cennet olsun meleğimin insallah ❤️❤️
tarafından
Mekani cennet olsun kuzmmmmmmmmm ❤️ Allah cennetin en guzel yerini versin
tarafından
Amin amin insallah kuzumm
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Hahahahah ya uyumus ☺️☺️☺️☺️
tarafından
Seninki de mi sjjsjsjsj :D ❤️☺️
(2,922 puan) tarafından
Yok benimki değil ☺️❤️ seninki ne güldüm ,☺️
tarafından
Jsjssjjsjs ayy babam ya :D
0 oy
(316 puan) tarafından
Sadece babam değil tüm sülale kapıda beklemiş ilk torun ilk heyecan :) birde saygı görüp sevilen bir ailenin üyesiyim :) herkes anlatır hala eve sığmadı sokaklarda bekledi herkes diye:)) vay beee diyorum ben neymisim :))
tarafından
Yaaaaa yerimmmm ☺️❤️☺️❤️ ne guzel ya heyecanla beklenmrkkkk
0 oy
(277 puan) tarafından
Valla babamı bilmiyorum ama. 1abimiz tek var 5 kız kardeşiz 4 dumuz evde iki kız kardeşim de hastanede doğmuş en küçük kız kardeşimi dogurduktan sonra annem hastaneden çıkıp taksiye binmiş taksici bebeğin nerde diye sormuş .Annemde evde 4 kız var bunu da nereye götüreyim artık demiş. Taksici babama olurmu öyle şey  demis babamda kendisi bırakmış ben ne yapayım demiş taksici gidip kardeşimi almış öyle eve gelmişler.

Şimdide en çok onu seviyor kız kardeşim de annemi tabi
tarafından
Yaaaaaaa ne guzelmis o taksici abi ❤️ ama iste eskinin hayat sarti kuzum .Simdi sorsan cok pismandir oyle dusundugunicin .❤️☺️
0 oy
tarafından
Karisi dogururken uyumayan erkek de ne bileyim sjsjsjsjsjjs :D
tarafından
sjsjssjsjsjsjsjs   :D ohhhh tertemiz , mis .Heyecan sifir  .dogunca Al cocugu eve gel bu kadar iste :D ekmek alir gibi
0 oy
tarafından
Anneme bu soruyu sordum babam kapıda beklemiş :)
tarafından
Ayyyyy ne tatli ya ☺️❤️☺️❤️
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Abim doğduğu zaman askerdeymis ben doğduğum zaman naptigini bilmiyorum ama kardeşim doğduğu zaman evdeymis annem doğumdan gelmiş kucağında kardeşimle dogurdun mu kıızz demiş 
tarafından
Yaa jsjsjsjs :D dogurdun mu kizzzzz ❤️☺️ :D cok tatliii
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Beni görebilmek için tüm hemşirelere çiçek meyveler alms :)
tarafından
Ahhh ahhh ne tatli baban varmis melekkkk ☺️❤️
(6,857 puan) tarafından
:) hehe aynen cnm
0 oy
(1,831 puan) tarafından

Abimi doğururken annem babam kavak buduyormus :D anlatirken hala söylenir acelesi vardı kavak kaçıyordu gelmedi yanıma diye 

tarafından
Jsjsjsjsjwjw :D ayyyy eskiler anlatirdi boyle kavak budarken dogdun , yok odun toparken diye ❤️☺️ sizinki de oyle cok tatli yaa :D
0 oy
(11,386 puan) tarafından
Babamı bilmem ama eşimde acilde yatıyordu ben sancı çekerken dayanamadı :)
tarafından
Ayyy ne guzel kuzu ya ☺️❤️☺️❤️ masaAllah enisteye.Nasil seviyirsa seni dayanamamjs
0 oy
(3,833 puan) tarafından
Uzun yol şöförüymüs o zamanlar ben doğduktan bi kaç gün sonra gelmiş eve
tarafından
Kuzuuuuu nasil mutlu olmustur gorunce ❤️☺️
0 oy
(2,561 puan) tarafından
Benim hikayem ben doğduğum zamn babam ve dayım ortaklaşa koyun almış sürü 100 150 araba çarpmış hepsi teşef olmuş bir tame kalmış yazık babama eve gelmiş ben doğmuşum onuda benim alikan diye kesmiş
tarafından
Yaaaaaa kiyamamm kiymettttt ❤️ Nasil sevindiuse babacigin hemen kurban kesmjs ❤️☺️
(2,561 puan) tarafından
Evt  CNM 4. Kızım 3. Ablam 40 lik olmuş babama müjdeyi verince bı da kiz demişler babam olsun 10 tanede kzıozm olsa raziyim demiş
0 oy
tarafından

Ahahahyt benim babamda annemi üsküdar zeynep kamilde bırakmış 1.5 saat uzaktaki eve uyumaya gitmiş :D

tarafından
Hshshshss buseeee :D sjhshs babalarimiz kardes olabilir mi ? Baska turlusu mumkun degil cunku sjjsjs ☺️❤️
tarafından
Dimi yagggg bu ne rahatlık ya bişeye ihtiyaç olsa yakın yerde degil o zamanlar arabada yol :D
0 oy
(4,098 puan) tarafından
Babamı bilmiyorum sor adm hiç

Ama eşmi söyliyim kapıda ağlrak bekliyordu o gnü asla unutmam ilk defa onu öyle görmüştüm 
tarafından
Yaaaaaa kuzuuu ahhh beee .eniste seni cok seviyor demek kiii.ne guzelll ya Allah muhabbetinizi arttirsin ❤️☺️
(4,098 puan) tarafından
Amn inşallah beni gördğündeki o gözleri dolu dolu alnımdan öpüşüde cabası ya çektiğim tm acıya değdi yani resmn

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 616 göst.
28 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,726 göst.
1 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Annesinin Aşkı ❤ (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 787 göst.
0 oy
1 cevap 452 göst.
25 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Mavişimmmmm (1,158 puan) tarafından soruldu

408,551 soru

12,276,110 cevap

37,758 kullanıcı

Kategoriler

...