Kızlar uygulamayı kullandığınızı eşiniz biliyor mu gizli mi kullanıyorsunuz ???
BEN: eşim biliyori ilk üye olduğumda bakardı napiyom ne yazıyom die simdi hiç bakmaz bide ben o gelince hemen çıkıyorum yanında.girmiyorum çünkü bazen hem eş hem kaynanam elti filan la ilgili yazıyorum görürse kızar haliyle bide o burayı daha çok bilgi için bebek kısmı için kullandığımi biliyo sohbet bölümü olduğunu bilmiyor
Valla biliyor az önce de cay istedi azıcık bekle dedim yorum yapıyordum ordaki karilarlar dedi kodu yapmaktan beni bosluyon dedi
Şimdi de yeter bu saatte ne konusuyirsunuz diyor
esimden gizli hic bisim yok zaten agzim gevsek dayanamaz soylerim ben biliyo hatta burdan sevdigim kisilerle konusuyoruz
Biliyo kullandığımı kaynana postlarini flnda görür ananda böyle diye takılırım hattaa
Hiç sormadı bende demedim pek karistirmaz bakmaz telefonuma
Oğlum doğduğunda eşim indirmiş bu programı ama soru sohbet bölümünü bilmiyodu geçen geldiği zaman ben söyledim telefon sürekli elimde elimden aliyodu dur lan karilara yazıyorum derdim karışmaz yani
Biliyor canım çünkü yorum yazıyorum falan bazen gülüyorum noldu diyor hiç diyorum gebelikteyim gebe se değilsin artık napiyon orda diyor 2.5 senedir
Sonra iyh kadın muhabbeti sus sus diyor çekiliyor
Uygulamayı eşim buldu bana söyledi indir diye;)
1,486,324 soru
24,299,726 cevap
343,986 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın