0 oy
438 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (245 puan) tarafından
Arkadaşlarım şuan bunu çok yanliz hissettiğim için yazdım eminimki beni sizlerden başka kimse anlamaz eşim aslında çok iyi biri bana sevgisiz değil ama ilgisiz artık onuda demek istemiyorum ama art arda 2 çocuğum oldu 1.5 yıl arayla şimdi yine 3. Çocuğuma hamileyim zaten sosyal hayatım sıfır olmuştudogum izindeyim simdi ise başladım ama iş hayatimdada sorunlar var kafamı dağıtmak yerine daha çok yoruyor ama fiziki anlamda daha rahatım neyse kayinvalidemler bende kalıyor oda iyi biri ama herzaman oğlu haklı olduğu için yanında tartisamiyoeum bile öğlen arası 2 kere eşimin yanına gittim ise başlayalı 1 ay oldu değişiklik olsun diye geçen geliyim dedim benzin yakma dedi bende alındım gitmedim beni aradı bende sanıyorum ki beni çağırmak için arıyor meğerse arkadaşlarıyla hamama gitcekmis oyuzden izin almak için arıyormuş beni bir dışarı çıkarırım demez gelir 2 sarılır öper sonra odasından bilgisayar başından çıkmaz bende kayinvalidemlerle oturuyorum onların yanindada oturmuyor ama onlar laf kondurmuyor inanın ne konuşmak istiyorum ne trip atmak annem zaten eşimden dolayı evime gelmiyor küçük gördüğü için evlenmemi istemiyorduki eşim benden daha kariyerli oldu sonra neyse işte annemde yanımda değil okadar yanliz hissediyorumki ***** gibi benimle ilgilenmiyen sadece 2 sevgi gösterisi yapan bir adamdan 3. Cocuga hamileyim bu kaza oldu ama bana aldirmamam için okadar iyi davrandıki çok mutsuzum ve hicbirsey yapmak istemiyorum beni savunacak anlayacak kimsem yok anneme hamile olduğumu bile söyleyemedim çünkü bana çok laf sayacak ne yapmaliyim

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Senin hayatın ve senin kararın. Çocuğunun annesi belli babası belli kimsenin laf söylemeye hakkı yok annedir tabi üzülür tekrar başa döneceksin gbi gelir  onada hak ver ama alınma. Buarada hamileliktende biraz depresif olmuş olabilirsiniz bence eşinizle konuşun ona güvenerek.t

yola çıktığınızi dile getirin ilgi ve ilişkide eksik şeyler olduğunu söyleyin
(245 puan) tarafından
Soyledim canım ama onlada başa sariyoruz yani anlamadıysan sonra konuşmakta istemiyorum bilmiyorum o kadar yorgunum ki beni anlasın istiyorum ama anlatamıyorum çünkü tamam diyor iki gün iyi oluyor sonra yine başa sanırım benim kaderim hep başa sarmak
tarafından
Öyle ümitsizliğe kapılma herseyde hayır vardır. Yapısı öyle demek ki sen bıkmadan defalarca de artık o biksin duymaktan .buarada hayırlı olsun sağlıkla kucağına al minnoşu
(245 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Haklısın canım insan hayatını adadığı adamdan ilgi sevgi ister ama erkekler öyle işine gelmeyince takmaz anlamaz umursamaz soğurlar bazıları başka maceralar peşine düşer Biz kadınlar gibi ilgi istemezler canım sende onun sana davrandığı gibi davran kaçan kovalanır çünkü kuzum sen öyle yaptıkça o kendini bir şey sabar 
(245 puan) tarafından
Aynen kardes Allah kimseyi kimsesiz etmesin başımda duran beni savunacak beni destekleyecek biri olsaydı belki daha kolay olurdu hersey Allaha sığınıyorum ona havale ediyorum
(4,757 puan) tarafından
Öyle yap kuzum oda biliyor yalnız kimsesiz savunmasızsın demek ki ondan
0 oy
(611 puan) tarafından

Yanimiz da annen olsa da eşinin açtığı boşluğu kapatmaz.esinle konuş canım bak kendini anlat o odasına cekliyorsa al cayini git yanına. Hadi beraber içelim de. Bir süre öyle yap. 

(245 puan) tarafından
Canim haklisinda bende soğuyorum benim fıtratıma ters istenmeyen yerdede de gönüldede durmak istemiyorum çocuklarım için katlanıyorum çoğu şeye  evet beni anlasın istiyorum ama hiç mümkün gelmiyor defalarca konuştum hatta aile danışmanıyla konuştuk adan dediği esinde anksiyete var onla ilgilen dedi adam 3. Cocuga hamile kalınca çok depresyona girmiştim aldirmamam için günaha girmememiz için bana iyi davrandı köprüyü geçene kadar sonra başladı merhamet desen var sevgi desen 5 dkkada olsa gösteriyor ama yanımda değil olmuyor benimle vakit geçirmeyi hiç sevmedi zaten evlendigimizden beri ben kendimi kandırmisim a ptalmisim
(611 puan) tarafından
Destek niye almiyorsunuz bu şekilde sen yipranirsin. Kendi kendini yiyorsun esin bu durumun farkına bile varmıyor
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Kimse sana çocuk için kızamaz evlisin millet 4 5 doğuruyor Rabbim vermiş vardır bi bildiği.. Ayrıca pc işine çözüm bulamazsan ilişkiniz dahada kopar aynı durum bendede var izinsiz oturamaz pcye bebek var evde öyle her gün açamaz mesela zor oldu ama ben başardım artık eşim çocuktanda dolayı çok fazla oynamıyor 
(245 puan) tarafından
Benimkide öyleydide annesi gil varken onlardan guc alıyor sorsanız ben anlayışsız ve kavgacı biri oluyorum ona izin vermeyince annesi öyle koruyup kolluyor ki beni öyle kimse sarmıyor kafasını dağıtsın ekmek kazanıyor benim çalışmamı zaten istemiyorlar aileside ne gerek varmış gibisinden çocuklara bakıyorlar bisey desem alınıyorlar yani çok yalnızım
(6,086 puan) tarafından
Valla eşinde çok garip benim şuan kayınvalidem bizde o kızıyor eşime pc açınca yanımızda otur oğlun seni özlüyor onla ilgilen diye. İster istemez işe gittiği için bende gelince sohbet etmek istiyorum eşimi özlüyorum yani hergün pc oynayıp yüzüme bakmasa bende senin gibi olurdum çok haklısın
0 oy
tarafından
Cok karisik yazmissin yani fazla bi sorun goremedim ama sen sanki fazla duygusalsin gibime geldi esinde erkek adam tabiki disarda vakit gecirecek seni öpuyor seviyor halini hatrini soruyor ikinizde calisiyorsunuz isinizde gücunüzde annen eşini neden küçük goruyormus ki senin meslegin ne 
tarafından
Deros niye uyumuyonnn
(245 puan) tarafından
Hamileyim ondan olabilir mi supriz bir çocuk dünyaya gelecek ve araları çok yakın daha yeni doğum izninden çıktım kendime birazcık zaman ayırırım dedim yani sadece öpmek mi sevgi yanında olmak değil mi zor zamanında zamanında eşik 2 yıllık mezundu şimdi okudu ben 4 yıllık mezundum annemin gözü yüksekteydi
(245 puan) tarafından
Benimle vakit geçirmeyi sevmiyor adam ve inkar ediyor
tarafından
Anladim canim haklisin sende kendine gore detayli yazmamissin ve karisik anlamadim o yuzden

Aşko eve geç geldim eşimle film actik izledik anca yatağa girdim gece sevmiyorum uyumayi :D
tarafından
Ah derosum gece gece git uyu kizzz
tarafından
Yok be ne uyumasi sabaha dogru uyurum :D
tarafından
Senin bebe yokmu gündüz nasıl uyuyon
(3,550 puan) tarafından
Rmirim erkek adam diye Bi kelime Bi ayrıcalık mı olur kız. Ne banal ne kötü.. Kadındır yapar diye niye Bi kelime yok. Yapamaz anacım 2 çocuk babası adam öyle arkadaş ortamı ile takılamaz.. Ona en iyi arkadaş evde bekleyen hamile karısı ve 2 çocugu.. Böyle diye diye zaten tepemize çıkmadı mı bu erkekler....
tarafından
Kubracim sanirim yazdigimi yanlis anladin dedigim gibi post sahibide cok karisik yazmis pek anlamadim anladigim kadariyla yorum yaptim erkek adam süs gibi evdede oturamaz gezmek hakki arkadas ortamindan bahsetmiyorum gezip tozma hakkindan bahsediyorum kadinda gezebilir istedigi gibi kii zaten ikiside calisan insan boş vakitlerinde beraberde gezebilirler ayri ayri arkadaslariylada gezebilirler iki tarafta birbirini bunaltmamasi lazim bunu öyle birine soyledin ki yani bana :D ben erkek kadin esittir diyen biriyim her zaman :D
(245 puan) tarafından
Haklısın Kübraxim  eminim  sende haklısın ama tabiki takılabilir ama eşine ilgi gösterdikten sonra onunda duygusal ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra 2 çocuk ve hamileyken gezmek zor bayan için erkek yaptı bitti
0 oy
(441 puan) tarafından
Bilgisayar oyunlarına ilgisi olan biri olarak söylüyorum, oyun oynamak insanı gündelik hayattan uzaklaştırıp rahatlatan bir şey, mümkünatı varsa siz de eşinize katılın böylece ev içinde de paylaşım yaparsanız kendinizi huzurlu hissedersiniz. Eğer sizin oyun oynamak gibi bir opsiyonunuz yoksa geçin bilgisayar karşısına ve sosyal paylaşıma ihtiyacınız olduğunu dile getirin, gerekirse ses yükselterek. Çocuklarınız varmış onlarla sizi neden dolaştırmıyor anlamadım. 

Ayrıca kayınvalideniz neden sizinle kalıyor çocuklara bakmak için mi? Ev üstüne ev olmaz zaten öyle bile olsa onların varlığı da sizi psikolojik yalnızlığa sürüklemiş belli ki. Eşinizize bı durumu en doğru siz anlatabilirsiniz onu tanıyan sizsiniz.

Eğer sakin konuşmak ya da ses yükseltmek fayda etmiyorsa birlikte aile psikoloğuna gitmeyi teklif edin. Çünkü eşiniz sizin ruhani dünyanızda neler döndüğünü anlamıyor gibi. Profesyonel bir kişinin bakış açısıyla belki iletişim kurabilirsiniz. 
(245 puan) tarafından
Anladım canım haklisin

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,074 göst.
10 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 168 göst.
20 Mart 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gri Kedi (2,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 462 göst.
19 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 395 göst.
3 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,076 soru

12,329,966 cevap

39,195 kullanıcı

Kategoriler

...