+1 oy
460 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

bu aralar karısıgim icimden geldi hayatın o kadar zorluğuna rağmen cefakar davranıp yılmayan dayanan çileler ceken guzell anneler hepinizi çok seviyorum ❤️❤️

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annem beni gecenin o saatinde arasa büyük tepki göstermem ama yüreğim kalkar ki annem de aramaz. Bana biraz saçma geldi bu yazı . Zaten bir anne de o saatte aramaz evladini
tarafından
Arar bence neden aramasın ben ararım
tarafından
Ben aramam gecenin o saatinde
tarafından
Sen ona takıldım o kadar güzel şeyler söyledik ilginç ya neyse
tarafından
Diğerlerine katılıp o konuya katilmadigim için onun üzerinde durdum..
tarafından
Peki tamam
-Reklam-
0 oy
tarafından
İlerde bunu yaparım dicem ama benimkiler hep öğlen doğdu. Keşke gece dogsaydi arar rahatsız ederdim :D
tarafından
Bende dakikasında ararım valla ☺️
0 oy
(45,018 puan) tarafından

Yaaa okurken gozlerim doldu :(annelerimizin hakkı asla ödenmez hayırsız evlat ta bı zor

tarafından
Aynen bende duygulandım aglamamak için zor tuttum ;) birde eskiden duygusuz biseydim çocuktan sonra oldum böyle ;)
(45,018 puan) tarafından
Anne olunca dünyan degisiyo kizz
tarafından
Evet ya herşey sanki canlı gibi uzulurse diye kırılırsa diye kendimizi paraliyoz derya cidden hakkımız ödenmez ;) inşallah evlatlarimiz kadrimizi bilir yawrum yoksa çok acı bişey
(45,018 puan) tarafından
Ayyy amin insallah
0 oy
(424 puan) tarafından
Annem olsaydı da keşke arasaydi o saatte :(
tarafından
Ay Allah'ım ya keşke paylasmasaydim ah eseek kafam yemin etti ederim aklıma gelmedi özür dilerim ağlattın beni :((
(424 puan) tarafından
Yok canm nerden bileceksin :(
0 oy
(137,786 puan) tarafından
ama ben herseye agliyom ++++
tarafından
Bende agliyom şuan zaten;((
0 oy
tarafından
Çözemiyorum bazılarını cidden 
tarafından
Tekrar yorum yapmana gerek yoktu insanlar yorumumu görsün linclesinler diye :D zekice düşünülmüş bişey kimseden korkum yok anne baba kardeşe saygım sonsuz sadece saçmalığı söyledim. Buda en doğal hakkim. Elbette annelerimiz iyiki var ama doğum günü için gecenin üçünde aranmaz. Bende ararım demişsin de görürüm evladın büyüsün evlensin Allah'ın izni ile arar misin o saatte ,☺️
tarafından
Kız Allah görüyor yemin ederim snein için yazmadım söylemek istediğim başka şeyde soylemicem ama senle alakası yoktu ezanlar şahit olsun çok yanlış düşünmüşsün o an konuştum bitti büyütülecek bişey yoktu üzerine neden aliniyorsun ki insanlar yorumunu görüp rahatsız olucagin yorumu niye yapıyosun rahatsizsinki böyle duusnup üstüne aliinmissin çok değişik ya ;)
tarafından
Yo ben dedigimin arkasındayım durduk yere öyle yazınca üstüme alındım çünkü benden başka herkes normal şeyler yazmış. Dediğim gibi kimin ne dediği umrumda değil benim fikrimdi söyledim geri kalan herşeye katılıyorum ama gece arama konusuna katilmadigimie belirttim . Neyse
tarafından
Neyse tamam senle bir aynı noktada bulusamadik benim kızdığım şey belki sen binada ters bişey dersinde içimde geldi evde düşündüm kadinlarin ne kadar zorluk çektiklerini içime bir sevgi geldi Bursalı herkee dedim içimden geldi seviyorum sizi diye yorum sayisina bak ondan görür sevinir de bir iki bişey yazar bana göre ona üzüldüm
tarafından
Evet haklısın benim annem aşırı zorluk çekti hala çekiyor asla kiyamiyorum bizler de öyle yıpranan ezilen bizler oluyoruz sen böyle diyince üzüldüm şimdi kırmak değildi amacım yıldız
Bende geçen oğlum için yana döne bişey sordum iki kişi cevap verdi takılmiyorum artık herkes başka postlar istiyor
tarafından
Aynen bu aralar çok duygusalim duygusal bir şarkı dinliyordum geçmiş herşey gozumden geçti Burdada üzücü pistalr oluyor ya aldatan döven kocalar kadınlara üzüldüm o yuzeden sandım herkes samimi bulup birşeyler yazar ben samimiydim çünkü aynen öyle ya fazla beklentiye gormmek gerkmis demekki
tarafından
Allah'ım içine evine yuvana huzur ferahlık versin. Hepimizin geçmişin de gözlerinin dolduğu anlar var. Üzülme düşünme geçmişi
tarafından
Allah razı olsun canım kalbimiz kırılmasın ölümlü dünya ❤️
tarafından
Öyle kusura bakma uzdun beni vicdan yaptım çok ❤️
tarafından
Yok kuzum olur öyle tatlıya bağlayalım yeterli benden yana sıkıntı yok için rahat olsun ❤️
tarafından
Hakkını helal et canım ❤️
tarafından
Helal olsun canım sende hellal et tamam da artık unutalım gitsin ☺️
tarafından
Helal olsun canım ❤️☺️

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
30 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Defnedamla (304 puan) tarafından soruldu
+5 oy
19 cevap 370 göst.