Beni almadan 1 saat önce el ele babamla oynadım evde sonra hiç görmedim gitmiş evden ( düğüne geldi beni düğünde uğurlar kende yoktu ( babam benim aslan babam çok ağlardım eğer gelseydi ağladığımı görmemek için benim onun ağladığını görmemem için delik delik saklanmış
Ben böyle yapamadim sarilamadim ne anneme ne de babama kaçarak evlendim (kimse linçlemeyin) ama dış çekime gittiğinde annemle görüntülü konuştuğumda ikimizde çok ağlamıştık. Pandemiden dolayısıyla 7 ay sonra düğün yapabildik. Kız kardeşim düğünümde ablam gelin oldu diye ağlamıştı
ben gülemedim bee
Damat gülmemek için kendini zor tutuyor
Kinamda düğünümde ful tempo oynadım hiç ağlamadım kina gecemde ben hariç herkes ağladı eşim bile ama ben hep güldüm üstelik hamileydim
Kuzu ya bana hic komik gelmedi.Ben de cok agladim evlenirken. Annemle babamla kardesimle cok sey gecirdik Parasizlik ,hastalik... Beraber huzunlendik ,beraber gulduk , beraber agladik hep . Babam beni ve kardesimi bi gun bile üzmedi . Bizi okutmak icin borca harca girdiler hep . İstedigimiz seyleri alabilmek jcin , insanlarin icinde rencide olmayalim diye annem senelece temizlige gitti .vs vs bunun gibi anlatamadigim daha bir cok sey yasadik. Hep omuz omuzaydik. O yuzden ben de cok agladim. Evlenmekk istiyordum ama o an aklima o evde yaşadıklarımız geldi.icim buruldu.
Evden çıkışım aynı boleydicokk ağladım babam omuzlarımda ağladı bende ağladım iki tane engelli kardeşinden ayrilmakta ayrı mahvetti beni ama Allah'ıma şükür uzağa gitmedim bı alo desem babam gelip alır onlar gelir bu yönden çok şükür diyorum
1,497,882 soru
24,468,808 cevap
355,030 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın