0 oy
133 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7,798 puan) tarafından
Kizlar dün akşam biseye kızdım kafam ağrıdan çatladı kulaklarım zonklamaya başladı limonlu su içtim biraz dindi ağrısı ama buseferde gece bir iki gibi uyaniktim gözlerim ağırlaştı bulanık görmeye başladım biseyler uçuşuyordu sanki sabha kalktimdada burnum kanamis bunlar hep tansiyondan demi 

Bıktım su illetten ya 16 haftalık hamileyim arada ölçüm yaptırıyorum eczaneye 13/8 hep ama o zamanlar kafam çok kötü agriyo oluyo 

Ne yapmam lazım tuzu azaltabildim kadar azaltım en ufak sinir streste tansiyon cikiyo 

3 Cevaplar

0 oy
(560 puan) tarafından
Kan sulandırıcı kullan bende tansiyondan korunmak icin kullaniyom.ama benimki preeklamsiydi daha ağır seyrediyodu ekopirin aliyom gunde bi tane kafam rahat doktorunada soyle tabi de 
(560 puan) tarafından
Aynısı bizdede oldu nst bir bucuk saat takılı kaldı 112 lere falan dustu kalo atışı sayisi duraksadigi oldu hemen aldılar da randevuyu beklemeden acilden bi basvur ustersen tansiyonum yüksek diye yatirirlar ama ilacta baslarlar en azindan gec kalınmış olmasın
(7,798 puan) tarafından
Geçti gibi biraz yine başlarsa gidicem sizin tansiyonunuz yükseldinde nasıl biliyorsunuz en net belirtiniz neydi
(560 puan) tarafından
Benimki hic belirti vermedi butun hamileligim.boyunca 24 te doktorlar farketti idrardaki protein den 29 da baska bi hastanede aldılar eşim hemşire benim her firsatta ölçtü tansiyonumu uykumdan uyandırıp ölcuyodu oyle biliyorum yukseldigini hamileyken 16 olmuş da ben de tık yoktu dogumdan 4 gun snra 17 olunca ensem gerilmeye başladı acile gittim dilalti hapi verdiler geçti yatis verdiler yatmadım yani dedigim gibi hissetmedim yükseldiğini hic bir farklilik yoktu normal zamanda ki halimle aynıydı halsizlik bas ağrısı falan hic bisey yapmadı inanki bilmesem varya tursuyu böreği yeyip cok rahat komaya girerdim yani ama rabbim korudu evladimi da bize bağışladı elhamdülillah inşallah sende ve tum gebelerde hic bi sorun olmadan dogurup alurlar bebekllerini kucaklarina ben 4 ay yogun bakim kapısında bekledim durdum cok zor geliyo insana kimsenin basina gelsin istemem
(7,798 puan) tarafından
Ay allha korumuş canım allha bida yasatmasin Cook Cook geçmiş olsun
(560 puan) tarafından
Amin amin sağolasın alla kimsenin başına vermesin valla zor
-Reklam-
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Geçmiş olsun hiç blmiyorum canim
(7,798 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
(28 puan) tarafından
Bende ilk gebeligimi tansiyondan erken doğum yaptım çok şükür kızım saglikli şuan ikinciye hamileyim yine var günde 8tane ilaç Ecoprin ve magnezyum içiyorum tuz şeker yemiyorum sürekli dikkat etmeye çalışıyorum Allah yardimciniz olsun sizinde 
(7,798 puan) tarafından
Cook şal cnm bnm ilk hamileligimde 38 haftada acil sezaryana alındım oğluşum iyi şuan bunda çok korkuyom bişey olmaz inşallah bide daha erken 20 haftadan sonra ne yapcam ben :/
(28 puan) tarafından
Ben 33haftalik yaptım bunda doktorum ilk haftada başladı ilaca ilkinde 18 haftalıkken farkedilnusti

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 197 göst.
20 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 230 göst.
0 oy
4 cevap 188 göst.
5 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruveydacacan (959 puan) tarafından soruldu

411,977 soru

12,402,449 cevap

44,479 kullanıcı

Kategoriler

...