0 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından

Eşim 15 gündür kaynımın rahatsızlığından dolayı memlekete gitti beni de tek bıraktı evde bi yandan korkuyorum bi an bisey olsa nasıl yaparım ederim diye de bi yandan da rahatım sanki ya ne onunla ne onsuz son ayım bide eltim var üst katımda bisey olsa gelir de yine de eş olunca farklı oluyor canımda sıkılıyor benimki yokken ;)

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Seninki şeye dönmüş görmeyince goresin ,görünce ölduresin geliyo :D

(24 puan) tarafından
Hahah biraz öyle oluyor sanki yokken çok özlüyorum gelsin hiç gitmesin istiyorum ama gelince de bi nerden geldi bu başıma diyorum :D
tarafından
Allah kolaylık versin kafanın içi karışık :D
-Reklam-
0 oy
(145 puan) tarafından
Eş yokken günler geçmek bilmiyor benimki sabah gitti sabaha gelecek nasıl uyucam onsuz yaa :((
(24 puan) tarafından
Bende çok seviyorum da işte ne onunla ne onsuz :))
(145 puan) tarafından
Aynen allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
(24 puan) tarafından
Amin canım inşallah
(320 puan) tarafından
Mesleği ne canım
(145 puan) tarafından
Makine teknisyeni
0 oy
tarafından
Eş farklı tabiki rabbim tez zamanda kavuştursun 
(24 puan) tarafından
Cumartesi gelicek inşallah bende artık 35 haftalık oldum ani birşey olsa kimse yok yanımda allah korusunn babası olmadan gelir diye korkuyorum :/
0 oy
tarafından
Benim eşimde gece nöbetleri oluyo ben alıştım korkmuyorum aklına kötü şeyler getirme TV izle uykun gelince hemen yat bide koridorun ışığını açık bırakıyorum ben 
(14,110 puan) tarafından
Benimki de nöbette olduğu zaman oturma odasında yatıyorum tv lamba açık yatak odada yatamıyorum :))
tarafından
düzenlendi
İlk zamanlar bende öyleydimde artık 2 buçuk yıl oldu alıştım yatak odamda yatıyorum korku filan olmuyo
(24 puan) tarafından
Şuanda bende oturma odasında tv karşısında yatıyorum korkudan değil keyiften biraz benimki ama :))
(14,110 puan) tarafından
Benim de 1.5 yıl oldu hatta 4 ay sonra 2 yıl olacak hala alışamadım :/ Belki bebeğim doğduğunda alışırım :)
(14,110 puan) tarafından
Benimde keyiften olmasını isterdim 12 ye kadar keyif oluyor sonra keyif bitiyor :))
0 oy
(771 puan) tarafından
Evet bazen iyi bazen kötü oluyor ama arada özlem olması iyi oluyo
0 oy
(368 puan) tarafından
Eslerinizin degerini bilin kizlar kocamin  yolunu artik hep gozler oldum 3 ayda bi goruyodum 4 ay oldu hala gelcek  onlarsiz olmuyo ya 
(24 puan) tarafından
4 ay da fazlaymış canım ya allah kavustursun
(368 puan) tarafından
Amin canim yollamiyola ya kocami ozledimm cok  napalim artik nasip
0 oy
tarafından
anam 1 geceligine sahir disina gittide yok yok ben onsuzzz 1.gun bile.yapamiom
(24 puan) tarafından
15 günü geçti benimki hala yok ama bi yandan da memnunum sanki :D
0 oy
(2,351 puan) tarafından
Bnmkide  yarim saat once cikti gitti ankaraya gidior . Biz istnbulda yasioruz emri vakileri hic sevmem. Haberimiz yoktu aksam 7 de aradilar buda ben ankaraya gidiorm dedi gicik oldum isle alakali gitmesi gerkti . Baklm 1  2 gune gelir 
(24 puan) tarafından
Iyi işte bi iki gün kafanı dinle sende ne güzel :D
(2,351 puan) tarafından
He ole yapacam annem mi gelsin seni mi anneme birakim dedi gerk yok dedm :)
0 oy
(320 puan) tarafından
Kız ben yarın memleketime gidicem eşim bir ğün evde bir ğün biz kara kara düşünüyoruz oda ben 9 ğün felan kalıcam ğörümcemin düğününe siz nasıl eve gelince ğitsin istiyorsunuz bende aksine hiç çalışmasın 7 24 evde kalsın tek istediğim:D
(24 puan) tarafından
Ya bide benimki işten çıkmıştı 3 aydır evdeydi şimdi gitmesi iyi oldu rahatladım biraz :D
(320 puan) tarafından
Yok kız ne biliyim böyle mesela ben kilisliyim ama şuan elazığdayım eşimin işi dolayı eve geliyor ya diyorum hiç ğitmesin para havadan gelsin:D
(24 puan) tarafından
Öyle havadan gelse benimkide gitmez boşver iyiki havadan gelmiyor da çalışmak zorunda yoksa naparim evde bütün gün onunla hahah :D
(320 puan) tarafından
Hahahaa:D:D oda iyi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.
4 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Rabia42 (25 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 394 göst.
4 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

401,988 soru

12,034,250 cevap

36,262 kullanıcı