+1 oy
480 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (407 puan) tarafından
Ben anne karnında çenemde eklem eksikliği ile dogumuusm ama tabi bunu ergenlik bitince vücudum yerine oturunca anladık yanı ben anlamadim kardimdendki insanlar bana hep söyledi konuşurken çenen kayıyor diye benim hiç gülümseyerek fotom yok 3 yıllık evliyim eşim beni görmeye gelmeden önce hastneye gittim ve bana çene ameliyatı olman gerektiğini soylerifler kaburgam Açılcak iki parça kemik alınıp çenem kırılıp takilcalmis ama masada kalma durumu var herşeyi geçtim 6 ay pipetle beslenme oluyormuş ağzında dikişler  oluyormuş ama ondan ince benim 1 sene ilaç kullanip dislerimi uzatmlari lazimmis sonra tel sonra ameliyat ve 20 bin para ama benim şuan en arkadaki iki dışım çürük ve çekilecek ondan önceki ikitane dolgu onun önündeki nler de çürüdü ve çekildi şu an öndeki dislerim sağlam ama çenede eklem eklsiginden dolayı kemik erimzesi oluyor ve dişlerim ayrılıyor şuan dış agri8s var üstteki arka dişlerim çürürmüş ne kadar bakımda yapsam dişlerim kendiligidne çürüyor kiriliyor 2 yaşında kızım var eşim evlenirken sorun olmaz dedi ama hergun hergun başa kalkiyor git anan baban yapsin başıma kaldın diuo sama bu amluyet 19 yasindsn sorna oluyor dediler ve ben 20de evlendim keşke evlenmeden yapp ölüp kurtuldsydim dişlerini gösterip yaaa sağlam olup resim çekenleri hep özeniyorum 

9 Cevaplar

+2 oy
(963 puan) tarafından

En İyi Cevap
Adam denge.siz mi ne ya tövbe yarrabi ne insanlar var ya TV de filan görüyoruz hiç birbirini tanımayan insanlar bile birbirine.para mal mülk destekte bulunuyor kalmış ki adam karısına 20 bin çok görüyor madem sorumluluk almayacaktı seni de öyle kabul etmeyeydi kafaya bak ne diyim Allah sabır versin sana canım o adamla 

Ben bir günde bi hastaneye 1000 TL veridgimi biliyorum bundan birkaç ay önce üstelik sigorta yok özel hastane ve sadece muayene kan alma vs. Basit bsiey hiç operasyo ameliyat yok düşün . Yinede sağolsun kocam ya burda bazı şeyleri gördükçe insan dört elle sarılmak istiyor yanındakine 
(407 puan) tarafından
Bende int görüyorum tekerlekli sandalyede bayan sağlam erkek 'le evleniyor ve çok mutlular bırak eşim beni öyle alcmaho so radan olsm bile kapı diarsi edrrdi
(963 puan) tarafından
Eşin hasta demişsin ne kanseri ki canım
Bide niye işinden olsun gider yani onu anlamadım allta öyle yazmış sin ya yorumda
-Reklam-
+1 oy
(52,704 puan) tarafından
Benimd dogustn cene kemigim gelismemis cogu ***** ben hic gulmm resimlerde inşallah esin merhmete gelir gecmis olsun canim
(407 puan) tarafından
Tedavi oldunmu canim
(52,704 puan) tarafından
Elimde yarabandi var zor yazıyorum ondan eksik harf. Olmadim canim kuzenim oldu ama.kaburgasi ndsn almadılar zor bi ameliyat
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Kuzumm yaa öyle kocaa da nebilimm insanliktan nasibini almamiss yaratikk 
0 oy
tarafından
Canim çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş gonlumce olsun hersey. 

.

Seni bile isteye o zaman kabul etmiş şimdi mi laf çarpıyor walla kafasına vur birsey ile ve asla kendini ezdirme. 

Düşmez kalkmaz bir allahtir yarin başına bir iş gelince senin eline kalacak o zamanda bunları hatirlatirsin ona
(407 puan) tarafından
Kendisi kanser oldu canım bana laf attokdn sonda allah'a havale ettim ben
tarafından
Hiccc bakma ilgilenme sana söylediklerini bir bir hatirlat utansın yerin dibine girsin ciksin. Yaaaa Allahimin  taktiri . Ben hep buna inanıyorum yapılan iyilik.kotuluk elbet insanın karşına çıkıyor o yüzden kötü söz söyleyip.kalp kırmaya gerek yok bak sınavı olmuşsun farkında değil. Ins Hatasını anlar
0 oy
(4,854 puan) tarafından
Nolur üzülme sen bir prensesin annesisin herşeyden önce onun için hayata tutun kocanıda umursama kocaların çoğu aynı lutfen üzülme 
0 oy
(919 puan) tarafından
Offf çok üzüldüm eşin keşke destekçi olsaydı 
(407 puan) tarafından
Eşim umurum değil destek olsa nolcak çenem dxulcekmi hayır benim ağzım içi çok kötü çok her gece ağrım var
(919 puan) tarafından
Canım zor durumdasın en çok evladının olması beni üzüyor o senin yavrun
0 oy
(399 puan) tarafından
Öyle düşünme canm beterin beteri var genede şükret rabbim bi kapı acar dua et bolca allah gönlüne göre versin 
0 oy
(145,826 puan) tarafından
kiyamam sana yaa

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 217 göst.
24 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (813 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,742 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 483 göst.