0 oy
459 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (10 puan) tarafından
Kapalıyım ve yazın çok sıcak terliyorum , rüzgarlı havalarda  şalım sürekli bozuluyor falan , misafir gelince ya da kalınca geç saatlere  kadar öyle durmak  zor geliyor  vs. siz böyle durumlarda  neler yapıyorsunuz örnek verir misiniz. Mesela şuan evli değilim ilerde çocuk oldugunda ne gibi zorluklar olur..

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac yasindasin?
(1,331 puan) tarafından
Iclerinden nasil geliyrsa oyle hitap etsinler ama 10 yas fark okunca da isimle hitap absurd olur :))
tarafından
Karşi komşum 29 yasinda ben 22 bana abla deme dedi
(1,331 puan) tarafından
Benim burada belirtmek istediğim 30 yaşında birine abla denip denmemesi değildi aslında burada herkes 20 yaşında değil demek istemiştim :))
(106 puan) tarafından
Ben mesela 20 değilim 21 im ahshsgsgad
(1,331 puan) tarafından
Ne guzel allah yasliligi da gostermeyi nasip etsin insallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hiçbir zorluğu yok canım 

Gönlünde iman aşkı varsa yazın ortasında o sıcakta serinliyorsun bile o eşarpla 
0 oy
(2,401 puan) tarafından
Şal ve eşarp çok zor olur en iyisi tülbent kullanman cnm sadece dışarı çıkınca esarp kullanıyorum ki yazlık ince eşarplar var kullana bilirsin 
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Şal bendede bozuluyor ya çözüm bulamadım ona yazın hava serinleyince cikiyorum ben dışarı akşama doğru 
0 oy
(1,308 puan) tarafından
Şalını sıkı ve güzel bağlarsan bozulmaz iğnelerle sabitle ben evde yazma kullanıyorum canm bi zorluğu yok bi oğlumda var zaten sürekli yazmamı düzeltirim 
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Yapicam pek bişey olmuyo misafir gidene kadar kafami acmiyorum
0 oy
tarafından
Öncelikle hoşgeldin ❤️

Birşey sormak istiyorum evli deglsen nerden buldun burayi❤️

Salini sağlam ignelersen bozulmaz aksine ben misafir geldiğinde başımı yapmazsam daha çok yoruluyorum
(10 puan) tarafından
bi spru sormuştum google örnekler olarak bu sayfalardan çıktı  ve kadın olarak hemcinslerim oluşu  daha yakım hissettim galiba .
tarafından
O zaman hoşgeldin cnim❤️✨ dediğim gibi terletmeyen sallar var iğneyi sağlam tak
0 oy
tarafından
Sorunu yanitlayim

Ben yazin oglumu sık sık çikartirim dişariya genelde akşam 4 civari cikariz o saatlerde pek sicak olmaz ve şalinda bozulmaz kaymayan kumaş al kaymaz ignelerle sıkı tuttur
(10 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Canm oyle malesef yazin misafir gelmesini bile istemiyorum evde rahat rahat sortla oturmak varken o sicakta başımı kapatip yatana kadar da açamıyorum idare ediyorum bi sekilde
0 oy
(780 puan) tarafından
Penye şal kullanabilirsin özellikle yaz aylarında hem rahat hemde kayma flan gibi sıkıntılari olmuyo ince swetler var giyebilirsin terletmeyen kumaşlar 
0 oy
tarafından
Ben fazla sikinti yasamiyom kaynananm burda iken rahat olamiyofum ama tekim misafir fazla gelmiyo geldigindede basortu takiyom sal rahat degil ya hele yazin
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Hiç öyle bı dusuncem olmadı 
0 oy
(918 puan) tarafından
Valla bu yaz çok sıcaktı yere yapıştık sıcaktan ama Bi kere bile eşarptsn dolayı aşırı Bi sıkkınlık olmadı rabbim gerçekten sabrını veriyor her tarafım terledi ama eşarbımdsn dolayı ayrıca sıkıntı yaşamadım Bi de fake gibi geldin bana 
(10 puan) tarafından
Fake derken nasıl yani zaten anonim değil miyiz anlamadım. Sadece çok yeni açtım hesabı 1 saat önce falan olması gerek
(14,164 puan) tarafından
Her yeni üye olana fake gözüyle bakmayı bırakın gayet normal bir soru sormuş fake olsa ne olmasa ne :D
0 oy
(662 puan) tarafından
Valla cnm rabbim sabrını veriyo bende alışana kadar canım çıktı sanki herkes bana bakiyo gibi geliyordu 15 yaşımdayken kapandım evde acıktım tabi ama dışarda alışmak zor sen zamanla alışırsın indlce penye şal takarsın koyu renk giyinme evrede tişört üstüne önce hırka giyorum kimse yokken hirkami eşarbını çıkarıyorum altına tişört giy üstüne uzun kollu ince trençkot al daha serin bile oluyo korkma yani
0 oy
(3,598 puan) tarafından
Canım terleme için yazlık sallardan alırsın terletmez bozulmasın diye de güzelce sıkı baglarsin yapabilicek bişey yok 
0 oy
tarafından
Kapanmak istedikten sonra hiç zorluğu olmuyor onu düşünmüyorsun yani 
0 oy
(336 puan) tarafından
boyle soyleri surekli dusunme.Tuzgarda acik olsan saclarinda dagilacak agzine yuzune girecek ya da sicakta saclarinda seni bunaltacak.Oncelikle guzelliklerini gor bu yonlerine takilma yazin ince yazlik sallar var onlardan kullan misafir varkende bi yemeni atarsin kafana inan alistiktan sonra hic zkr olmuyor
0 oy
tarafından
Cnm şal takmana gerek yok evin icinde ben yazma takarım çokta rahat ederim tabi tam kapatıyorum igneliyorum bir yerim görünmüyor öyle dene 
0 oy
(277 puan) tarafından
Dışarı filan çıkarsam belki şal yada eserp kullanırım evde çok zor uğraşamam o yüzden evde yazma kollaniyorum 
0 oy
(29,410 puan) tarafından

Tatlı sorular :) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 344 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
0 oy
38 cevap 1,467 göst.
0 oy
7 cevap 383 göst.