0 oy
480 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,169 puan) tarafından

Hanımlar belki çoğunuz biliyordur ama ben yeni keşfettim.genelde alışverişi hep eşim yapar, piyasadan çok haberim yok ama şimdi Sabah akşam getirden ucuza alışveriş yapıyorum. 

Her sabah ve akşam getir 35 liralık alışverişe 25 lira ya da 35 liralık alışverişe 30 lira indirim veriyor. Belirli saatler arasında getirme ücreti de almıyor. 

Dün akşam vernel konsantre yumusatıcıyı 6 liraya aldım. Sabah 400 gr Nutella bir ekmek ve nimet iki paket dilim selamı 12 lira aldım. Uzun zamandır bebek bezi almadım şu an piyasası nasıl bilmiyorum ama 26li sleepy bez 58 liraydi onuda 35 liraya aldım. Aksamada 1 kg pirinçle bir paket makarnayı 10 liraya alcam. İhtiyacı olanlara duyurulur. :)

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kadın getirin bagını bulmus sabah aksam indirim aliyo lan :D

(1,169 puan) tarafından
Vallahi aklım hep getirde neyi ucuza getirsem diye düşünüyorum :)
tarafından
Bende iki kere aldim indirim 40 a 30 35 e 30 sonra babayi verdi iyi valla sen sabah aksam
(1,169 puan) tarafından
Valla 3 4 gündür sabah akşam veriyor kupon inşallah kesmez  değirmenin suyunu :)
tarafından
Ozaman bol bol al kesilir elbet unutmustur sana veriyolardir surekli
-Reklam-
0 oy
(2,503 puan) tarafından
Belli bir süreden sonra indirim vermiyor eksigini tamamla 
(1,169 puan) tarafından
Ay öyle mi bende daha marketten almam burdan ucuza kaparım alışverişi diyordum :)
(2,503 puan) tarafından
Öyle bende bilmiyordum öğrendim sende ne eksiğin varsa tamamla ama yeni numarayla yine aynı indirimleri veriyor artık bütün ailenin numarasını sırayla yap ,☺️
(1,169 puan) tarafından
Güzel fikir :)
0 oy
(851 puan) tarafından
Bende daha yeni kilolu 95 lira olan balığı 50 liraya aldım saygılar :)
0 oy
(3,952 puan) tarafından
Keşke kapida odeme de olsa kart gerekmese
0 oy
(2,810 puan) tarafından
Sana özel galiba canım:) bende böyle indirimler olmuyor :) 
(1,169 puan) tarafından
Belki il il farklılık gösteriyordur eşimede banada sabah akşam kupon veriyor
(2,810 puan) tarafından
Her gün aynı saatte mi peki canım kaçta mesela
(1,169 puan) tarafından
Saat olarak tam bilmiyorum ama birkaç saat arayla tekrar veriyor kuponu günde iki kez. Akşam 6 dan sonraya bırakmamaya çalışıyorum getir ucreti ekliyor belirli bir saatten sonra
(2,810 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(11,073 puan) tarafından
Bana karlı buzlu havada çok indirim geldi ama almadım buz yollar bişey filan olur diye simdi de gelmiyor 
(1,169 puan) tarafından
İnşallah bitmez ya bende ucuza getiririm alışverişi diyordum
0 oy
(1,928 puan) tarafından
Banada veriyor ya kullanamiyom oldugum yere getirmiyor ama baska sehire gitmistim orda cok aldim iki gun hep aldim 5 10 tl ye bisuru erzak :)
(1,169 puan) tarafından
Kuzenimin evinede götürmüyor o da benim evin adresini verip burdan alıyor
0 oy
tarafından

Onu bunu birakta Nutella kodunu bana ver bacim:D

(1,169 puan) tarafından
Valla onu sabah eşim kullandı kız :)
tarafından
Oda mi puan topluyor canım ahha
(1,169 puan) tarafından
Bugün başladı:)
0 oy
(122,627 puan) tarafından
kiz o gecici bi indirim.hep olmiycak
(1,169 puan) tarafından
Bende sevinmiştim alışverişi ucuza kapatırım sürekli diye
0 oy
tarafından
Hangi saatlerde ücretsiz teslimat :) ben hiç denk gelemiyorum 
(1,169 puan) tarafından
Sabah 9 la akşam 6 arası galiba
0 oy
(1,011 puan) tarafından
Valla bacı bende getirden yapıyorum cok iyi oluyor ya :)
(1,169 puan) tarafından
Şu pahalilikta çok işime yaradı benimde :)
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Ben ne zaman çıksa kampanya kullandım çevreme anlattım. Evi kumanya ile düzdüm aşırı uyguna. Örneğin 14 TL 3 lt renkli sıvı deterjan aldım kaç tane ben sayısını unuttm . Ahahaj
(1,169 puan) tarafından
Valal bu iş çok hoşuma gitti :) az önce 1 kg pirinç bir paket makarna bir paket çikolataya 5.70 verdim
(4,962 puan) tarafından
Allah razı olsn kim çıkardıysa amcama orda çalışan bı çocuk surekli bedava ürün getiriyo . Amcam ücretsiz bı işini görmüş çocuk sağolsun mutluluk dağıtıyor
0 oy
(5,602 puan) tarafından
Ben hiç anlamıyorum ya. Peki ilk siparişten sonra mi böle  kanmpanyalar sundu size
(1,169 puan) tarafından
İlk siparişimide böyle kuponla yaptım. Birkaç saatte bir yeni kupon veriyor. Ama saat 6 dan önce alışveriş yaparsan getirme ucreti odemiyorsun
(5,602 puan) tarafından
Anladım cnm saol
0 oy
tarafından
Kac satte bi oluyo indirim ben hic beceremiyom
tarafından
Uyguladiktan sonra kac tl oluyo
(1,169 puan) tarafından
Tam 35 liralık ürün alırsan 25 lira indirim yapıyor 10 lira vermiş oluyorsun. Ya da tam 35 liralık alırsan 30 lira indirim yapıyor sen 5 lira ödüyorsun. Ben dün 1kg pirinç bir paket makarna bir tane maksimus çikolata aldım 5.70 ödedim
tarafından
Tm tsk ederim
tarafından
Nerde var getir buyuktemi sepettemu indirim var
(1,169 puan) tarafından
Sepete ürün ekleyip devam de ilerleyince kampanya seçin butonu var orata tıklayınca hepsi görünüyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 359 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde nefestugce.asaf (858 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,671 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 435 göst.
19 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu

404,842 soru

12,127,661 cevap

36,490 kullanıcı

...