0 oy
78 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,401 puan) tarafından
Kızlar kaç gündür boyun ağrım vardı bu iki gün felaket halde üç buçuk aylık bebeğim var emziriyorum hastaneye gitsem igne yapcaklar ama emzirmek yok diyecekler biliyorum emzirirken kullanilabilecegim tavsiye edebileceginiz kremler var mı inanin bebeği bile kucagima alıp emzirmeye takatim yok canimdan can gidiyor resmen

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kas gevşetici krem ve ılık duş canim
(2,401 puan) tarafından
Kas gevşetici de yasak değil mi emziren annele ben öyle biliyorum
tarafından
Bilmiyorum ki doktora danış istersen
(2,401 puan) tarafından
Bebeği sağlık ocağına götürücem sorayım bi doktora teşekkür ederim fikrim için
tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Yavrusu benimde 3 aydır aynı geciyo yine tutuluyor sol taraf açılıyor sağ hep gergin duruyo her akşam zeytinyagiyla ov sıcak tut geciyo 
(2,401 puan) tarafından
ALLAH şifa versin ben o kadar dayanamam yaaa sen de ki iyi sabır bebegimi bile kucağıma alamayacak duruma geliyorum nerdeyse
(4,589 puan) tarafından
Sağol canım sanada napican mecbur dayaniyorsun ovuyorum ya yumusuyor yine o derece olmuyorum
0 oy
(700 puan) tarafından
Oce paint die bir sprey var cn. Recetesiz eczanede satiliyor cok etkili eczaciya sor emziriyom diye onlar verirler
(2,401 puan) tarafından
Sağlık ocağına gittim bı krem verdi günde bir defa sürmem şartıyla umarım iyi gelir teşekkür ederim tavsiye için
(700 puan) tarafından
Insallah  cnm genelde kremler pek ise yaramio
0 oy
(134,009 puan) tarafından
limon kolonyayla ovalat yaki yapistir en som gecmezse hacamat yaptir
(2,401 puan) tarafından
Sağlık ocağına gittim doktor krem verdi bakalım onu da deniyim olmadı yakı yapistiricam teşekkür ederim tavsiye için
0 oy
(809 puan) tarafından
Canm boynun tutuldumu bı eahatsızlıgın mı var.?benım tutuldu terlemışim o terımle cocugu emzırdım gece yattm yerde öylece kalmışım dönderemedım kafamı eşim vikis sürdü sıcak havlu koydum torban varsa o daha ıyı olr masaj yapa yapa acıldı ertesı gune iyidim şükür
(2,401 puan) tarafından
Yer yatağında uyuduk bı kaç gun mecburiyetten ondan kaynaklandı galiba eşim zeytin yağı ile masaj yaptı daha da kötü oldu
(809 puan) tarafından
Canm vıkıs ıyı gelır masaj kremı kas gevsetıcı kremler olr emzıren anneşere zarar vermez ben yaka bıle yapıyorm etkılemez korkma sadece cocugu emzormeden 1 2 saar once yap kokusu onu etkılemesın sıcak tutarsan geçer ınsallah bılen bırı varsa yanında şişe vursun
(2,401 puan) tarafından
Şişe için maalesef doktor gece uyumadan yap dedi bebiş o zaman uyuduğu için sorun olmaz çok teşekkür ederim fikir için
(809 puan) tarafından
Rica ederim geçmiş olsun canm

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 60 göst.
26 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 515 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Meteberra (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zeynooss (2 puan) tarafından soruldu

410,032 soru

12,327,959 cevap

39,155 kullanıcı

Kategoriler

...