0 oy
442 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,541 puan) tarafından
Bayanlar yeni evliyim 5 aylık evliyim mutlu huzurlu evlilik sırları neler yardımcı olur musunuz 

26 Cevaplar

0 oy
(4,629 puan) tarafından
bende enonemlisi saygi
-Reklam-
0 oy
(210 puan) tarafından
3 "S" bence. Sevgi Saygi Sadakat
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Tek yolu var oda eşler arası birbirine saygı. Birbirlerine saygısı olan eşler karşısındaki insana kötü söz söylemez, şiddet uygulamaz ve yalan söylemez. Saygı duymak karsindaki insana değer vermektir o yüzden onu kimseye karşı ezdirmez. Senin fikirlerine saydı duymayı öğrendiği için giydiğine konuştuğuna da saygı duyar gereksiz kıskançlıkla huzur bozulmaz. Birbirlerine saydı duyan çiftler elinde sonunda orta yolu birbirlerini üzmeden bulurlar. Ben 2 yıldır evliyim ama eşimle 8 sene sevgiliydik birgün olsun birbirimize kotu söz söyleyip kavga etmedik birbirimizi çok seviyoruz ve sevgimizin bitmemesinin önemli sebebi birbirimize saygı duymamız. Ne kadar çok seversen sev sana saygı duyulmazsa o sevgi bir süre sonra biter.
0 oy
tarafından
En onemli sey karşılıklı saygi. Ve birbirinizin farkli iki birey olduğunu kabul edip ona gore bi hayat surdurmek. 
0 oy
tarafından
Susacaksin falan yazmışlar ben ona katılmıyorum rahatsız oldugun şeyleri dile getireceksin kocan ne şekilde bunu anliyorsa öyle güzellikle olmuyorsa sesini yüksel teceksin ama sürekli yapma hakkını savun sadece beklentilerini küçük tut hep gülümse ise giderken gelirken hep dualar et mesala ben her yemekte eşime dua ediyorum mutlu oluyor oda bana dua eder kıymet değer bilmek önemli her şeyden şikayetçi olmak değil de küçük şeylerden mutlu olmak aslinda

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 613 göst.
3 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 943 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Realisthanim (2,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 366 göst.
15 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serpil ahmet (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
9 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu

411,708 soru

12,394,059 cevap

44,032 kullanıcı

Kategoriler

...