taruf kafadan uretiyorum canim mesele mucver dusun ne konur yumurta ve sebze degil mi mesela havucla balkabagi ile mucver yap ben unu olarak yulaf ve tam bugday karisik kullaniyorum sarimsak sogan koyuyorum mutlaka.Pirasa ile kabakla yap.ispanakli pankek yapiyorum mesela ince ince dogruyorum gerisi pankek gibi pisiriyorum .Sabahlari lorlu omlet ispanakli omlet balkabakli pankek elmali armutlu muzlu pankek cevizde katiyorum iclerine.Kofte mesela kiyma sarimsak sogan ile yulaf unu ile.Sonra kiymali sebzeli kifteler brokolili falan.Karistir karistir yap cesitli bugun 2 sebze kullan mesela yarin baska 2 sebzeyi kiyma ile kullanip kofte yap.Ben cogu zaman yagda da kizartmiyorum zararli diye kifte ve mucverleri.Tost makinesinde yagli kagit arasinda yapiyorum.Mutlaka balik yediruyorum onuda gecen gun kofte yaptim sevdi mesela.Baligi buharda gasladidim norvec somonu almistim parcaladim buzluga koydum onu yemeklik.Hasladim ezdim icine yumruta sarisi ve yulaf unu koydum.Tost makinesinde yagli kagit arasinda kofte yaptim