+1 oy
254 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,552 puan) tarafından

Merhaba canlar, bi acemi anne sorusuyla karşınızdayım :) Benim kızımın doğduğunda kaşıyla saçı arasında tüyler vardı, alnı hiç yok gibiydi.. Döküleceğini bildiğim için hiç dert etmedim ama döküldükten sonra tekrar çıktı, bu yüzden kalıcı hale mi geldi diye korkmaya başladım.. Henüz üç aylık, tekrar dökülür değil mi, kalıcı hale gelmemiştir..

(Başlık biraz değişik oldu ama aklıma yazacak bişey gelmedi :D)

10 Cevaplar

0 oy
(1,717 puan) tarafından
dokulur canm sknti yapma
(1,552 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(343 puan) tarafından
Ben sütümden sürmüştum bidada çıkmadı
(1,552 puan) tarafından
Aaa, hiç duymamıştım daha önce.. Teşekkür ederim
(343 puan) tarafından
Valla banada kaynanam demişti benimkininde kulağında vardı ama şimdi yok 16 aylığız sütünden sur dökülüyor
(1,552 puan) tarafından
Tamam, tekrar teşekkür ederim.. Deneyeceğim
0 oy
tarafından
Kız benim minik kuşumu görseydin var yaa aboooooo nasıldı ama şimdi bir tane bile kalmadı iyice alnı açıldı ☺
(1,552 puan) tarafından
Ay iyi bari.. İkinciye tekrar çıkınca kalıcı hale mi geldi korktum
0 oy
(15,820 puan) tarafından
Benim kizimda da vardi döküldü sadece ince tüyler var birazcik. Benim bi arkadaşim kizinin tuylerini jiletle almiş. Duyunca şok oldum. Sakin almayi falan düşünme. 
(11,580 puan) tarafından
Töbe yarabbi ya ne insanlar var bebek o olsa nolur olmasa nolur biyüyünce icabına bakar kendisi
(15,820 puan) tarafından
Ay vallahi bende ne diyecegimi bilemedim. 3 kere temizledim tüm vücudunu dedi. Çocukta bembeyaz ama kollari falan siyah tüy olmuş iyice.
(1,552 puan) tarafından
Ben de aklıma yazacak başka bişey gelmeyince istenmeyen tüyler yazdım, sanki bebeğe ağda yapacam gibi diye bi gülme geldi kendi kendime :) Ama arkadaş ciddi ciddi genç kız muamelesi yapmış çocuğa.. Ben bu yaşımda korkuyorum jilete, daha sert ya da sık çıkarırsa diye
0 oy
(11,580 puan) tarafından

Kız bebekte istenmeyen tüy mü olur yetişkin insan gibi konuşmuşsun :) 

Benim kızımın alnı ve kaslarında vardı dökülür süt sür dediler dökülmedi 18 aylık hala var :)
(1,552 puan) tarafından
Dedim ya saçma oldu ama aklıma başka bişey gelmedi :)
Teşekkür ederim deneyeyim
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Sütünden sür eskiler öyle der ama saçına kaşıma sürme
(1,552 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim, deneyeceğim
0 oy
(135,335 puan) tarafından
☺ gecici zamanla kaybolcak o tuyler annesi
(1,552 puan) tarafından
Teşekkür ederim, tekrar çıkınca korktum kalıcı hale mi geldi diye
0 oy
tarafından
düzenlendi

Dokulur kiz onlar bebek tuyleri. Kizim 5 aylik su oyuncak bebeklerin tipkisi : D ne kil tuy sac hicbsy yok :) boncuk boncuk bakio. Ablasi ayni oyuncak bebegime benzio anne dio :)

(1,552 puan) tarafından
Maşallah, Allah bağışlasın.. İlk doğduğunda ben de dökülecek dedim de, dökülüp tekrar çıkınca kalıcı hale mi geldi diye korktum
tarafından
Bazi cocuklarda kalici saniyorsun ama degil inan zamanla dokuluyor. Ama killi olucaksada zaten olmassi gereken yerde kalir sanmiyirum alnunda felan kalicagini. Benim bebeklerim kilsiz tuysz doguo zaten. Doguncada yoktu. Simdi yeni cikanlarda sari oldugu icin hic yok gibi duruo:)
(1,552 puan) tarafından
Ay inşallah dediğin gibi olur, kalmaz.. Büyüyünce sıkıntı yaşamasını istemem
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Dökülür dökülür daha minicik
(7,456 puan) tarafından
Yok yok bişey olmaz dökülür :)
(1,552 puan) tarafından
Tamam, tekrar teşekkür ederim :)
(7,456 puan) tarafından
Rica ederim ne demek sağlıkla büyüsün :)
(1,552 puan) tarafından
Amin, hepimizinki inşallah :)
(7,456 puan) tarafından
Amin :)
0 oy
tarafından
Benimki maymuncuk gibi doğdu bı gorsen ama döküldü az var sadcee oda bişey yolmaz
(1,552 puan) tarafından
Kalıcı hale gelirse tekrar dökülmez onun için korktum :) Dökülüp, tekrar çıkıp, tekrar dökülüyor mu.. Yoksa döküldükten sonra bi daha çıkınca kalıcı hale mi geliyor yani ömür billah kalıyor mu onu bilemedim.. Doğduğundaki tüyler dökülüyor onu biliyorum da
tarafından
Valla ben doğum yaptigimda hemsirenin ilk dediği laf babası ancak bunun lazer parasına çalışır demişti :)
(1,552 puan) tarafından
:D Hemşire çok boş yapmış, ilk tüyler zaten dökülür, onu bilmeyen yok da.. Dökülüp tekrar çıkanlar ne olacak onu bilemedim ilk çocuk olunca.. İnşallah tekrar dökülür
tarafından
Bizim döküldü ama az var hele omuzlarda alnında fln :D
(1,552 puan) tarafından
Anladım :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 70 göst.
+1 oy
3 cevap 98 göst.
22 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde deliyureq1 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 172 göst.
9 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ezgic 211 (208 puan) tarafından soruldu

411,017 soru

12,369,474 cevap

42,297 kullanıcı

Kategoriler

...