+1 oy
186 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar dişlerini nezaman fircalamaya başladınız. Bugun dişinde siyah nokta vardı. Leke olmuş, lekelenmeler var,fircalamaya nezaman başlanmalı. 

6 Cevaplar

0 oy
(316 puan) tarafından
Ben şimdiden eline veriyorum 1.5 yaşında macunsuz yanıma aliyorum her sabah birlikte fircaliyoruz
(316 puan) tarafından
Yani en azından öğreniyor. Macun sıkar gibi yapıyorum zaten alıştı oda her sabah yanıma geliyor istiyor fircasini
tarafından
Bende öğretmeye başlayacamda acaba o siyahlık neki
(316 puan) tarafından
Cnm zamanında antibiyotik çok icirdiysen veya sağlık ocağının veridgi kan surubunu icirdiysen kararır  onun dışında hiçbirini yapmayıp çok çikolata falan verdiysen çürür
-Reklam-
0 oy
tarafından
Leke şeklinde mi yoksa elinle degince çukurluk veya tortu gibi sert mi?
(14,164 puan) tarafından
Helena oğlumun da dişlerinde leke çıkmaya başladı fircaliyorum ama henüz leke geçmedi bilgin var mı bu konuyla ilgili
tarafından
Leke olarak mi yoksa elini degdiginde çukurluk veya tortu gibi sertlik var mı ? Eğer siyah düz leke ise doktor temizliyor. Ama diğer türlü kahve çukurluk gibi ise tek çözümü dolgu maalesef.
(14,164 puan) tarafından
Koyu kahve leke böyle daha yeni çıkmış ben daha önce dişinde sarılık fark edip fırçalamaya başladım sonra bı ara fircalayamadim başka sebeplerden dolayı. O ara çıkmış daha yeni 2 3 gün oldu çıkalı. Fircalasam geçer mi yoksa doktor a mı gitmek lazım
tarafından
Maalesef fırçalama ile geçmiyor ilerlemeden goturmelisin yoksa hepsine yayılıyor
(14,164 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Demir ilacindan o. Doktor 1 yaşındayken karbonatlı suyla fircala demisti fırçaladıktan sonra geçti.
(1,949 puan) tarafından
Dene geciyor. Doktorum dedi merak etme. 1 yaşından beri fircaliyoruz biz beyazlıklar gidince karbonatlı suyu bıraktık. Demire ihtiyaci yoksa kullanma demir ilsci 1 yasinda bıraktık biz test yapıp. Bosuna yükleme cocuga.
tarafından
Canim bingildak tam kapanmamışti doktor 1bucuk yaşına kadar kullan demisti ondan kullandim. Smdi kullanmıyorum, kac gunde bir fircaladin 1kereye mahsus mu fircaladin
(1,949 puan) tarafından
Anladim canim gunde iki kere fırçaladık.
tarafından
Cok sagol canim
(1,949 puan) tarafından
Ricaaaa canim
0 oy
(2,352 puan) tarafından
Benim kızımda vardı çok antibiyotik kullandığı için olmuş dedi doktor fircalayinca geçti çok şükür
tarafından
Kac yaşında canim macunmu kullandin
(2,352 puan) tarafından
İki yaşındaydı kızım bebekler için olan macun kullanmıştım
tarafından
Yavaş yavaş öğreteyim bende
(2,352 puan) tarafından
Aynen geçer inşaAllah
0 oy
(1,741 puan) tarafından
15 bucuk aylik 1 yasında basladik fırçalamaya cnm kendi de fırçalar veririm eline 1 bucuk yad olunca macun da alacağım 
tarafından
Macundan yana fırcalamadim yürüyo malum
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Dişi çıktığı gibi baslanmali

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 294 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ozgen (1,005 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 183 göst.
3 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 400 göst.
29 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
18 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nesibe4450 (82 puan) tarafından soruldu

410,142 soru

12,332,611 cevap

39,282 kullanıcı

Kategoriler

...