Kızlar fake filan demesin kimse gerçekten fake değilim birkaç kişi beni tanıyor o yüzden kendimi ifşa edemiyorum ama hakikaten çok bunaldım öyle bunaldım ki eşimi çok sevmeme rağmen boşanmayı düşünüyorum şuan 2.ciye hamileyim son zamanlarım ama çok bunalımdayım psikolojik olarak bittim uzun olacak biraz lütfen okuyun yardımınıza ihtiyacım var 2 hafta kadar annemlerde kalmak zorundaydım bu hafta içinde kayınvalideme çok yakınız eşim bi kere bile gitmemiş ben git desem bile gitmez inatlaşır bugünde kayınvalidemlere geldik kapıdan girer girmez surat beş karış verdi veriştirdi siz bana uzaksınız beni yabancı görüyorsunuz oğlumu benden uzak tutuyosun dedimki oğlan senin oğlun ben ne kadar hükmedebilirim beni ne kadar dinler severim sayarım ama oda bi yere kadar yanlış düşünüyosun dedim daha saydırdı durdu o kadar zoruma gittiki gözümden boncuk boncuk aktı durduramadım kendimi. Eşimde nasıl eşimi ağlatırsın anne bile demedi o yüzden bende beraber otursunlar diyorum boşanmak istiyorum. Bunu eşime nasıl söylerim çünkü bu bir kayınvalide iki kayınvalide sorunu değil evliliğimizin başından beri bitmiyor maalesef