0 oy
992 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (302 puan) tarafından
Gebelik zehirlenmesi geçirmiştim oğlumu 27 haftada suni sancı ile normal doğum yaptım oğlun ölmüştü içimde 1 ay oldu hayla alışamadım mezarına bile gidemiyorum korkuyorum toprağı eşelerim diye ne zor bir aciymis içim yanıyor alışamadım bana vücudumda bıraktığı çatlaklari bile görünce seviniyorum oğlumdan tek hatıra diyorum kusura bakmayın içimi kimseye dokemiyorum anlatmak istedim sizde ne olursa olsun doktorunuza haftada mutlaka 1 gidin her gittiğinizde tansiyonunuza mutlaka baktırın yüksekse takipi mutlaka yapilsin

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gitmelisin canım seni özlüyodur çokk
-Reklam-
0 oy
(24,225 puan) tarafından
İçim parçalandı. Gözlerim doldu valla bacım. Allah'ım acını dindirsin. Tez zamanda tekrar sağlıklı evlat nasip etsin inşallah. Cennette size şefaatçi olur inşallah
0 oy
(4,263 puan) tarafından
Çok zor 

Rabb'im kimseye yaşatmasın başın sağolsun 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Kafama takilan 27 hafta da neden sezeryan degil de normak dogum 
0 oy
(32 puan) tarafından
Allahım sabırlar versin en dayanilamayacak acı evlat acısı ve anne acısıymış. Yeri hep boşluk kalacak... üzme kendini daha fazla yıpratma. üzme onu sonuçta hicbir bebek annesinin üzülmesini istemez unutma birgün hepimiz göçüp gideceğiz bu dunyadan ve  orda kucağını açmış seni bekleyen biri var. Allahım kucağını boş birakmasin sabirlar versin...
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Allah sabır versin :(
0 oy
(1,440 puan) tarafından
kurban olurum sana içindeki aciya acin ordan bana gecti gercek dünyada şefaatçi n olsun insallah Allah yakin zamanda anne olmayı nasip etsin 
0 oy
(919 puan) tarafından
Rabbim sabır versin canım 
0 oy
tarafından

Allah sabır versin canım en kısa zamanda Allah yerini doldursun bende ilk bebeğimi 24. Haftada kaybettim açın çoook büyük seni çok iyi anlıyorum. Ama ölüme çare yok. Senin tek ilacın yenisinin olması ben kucağıma alana kadar unutamadım çok ağladım:'(

0 oy
(68 puan) tarafından
Rabbim sabır versin evlat başka birşey Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah üzülmeyin güçlü olmaya çalışın.
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Rabbim sabır versin canım evlat acısı çok zor rabbim bidaha da yaratmasın inş.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,050 soru

24,380,117 cevap

348,673 kullanıcı

...