0 oy
786 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Test yaptim ve negatif çıktı  . Nasill hamilee kalcam ben ya . Neden olmuyor ne yapmam lazm

25 Cevaplar

0 oy
(32 puan) tarafından
Kafana ne kadar cok takarsan o kadar geç olur canım bende öyle surekli test yapıp kendi kendimi üzen biriydim akışına birakcam dedim baska biseylerle ugrastim cikardim aklimdan bir baktim 1.5 aylik hamileymisim. Allahım kucağını bos birakmasin 
tarafından
Amin canm kardsm sagol ♡
-Reklam-
0 oy
(782 puan) tarafından
Zamanı var dua et canım 
tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(865 puan) tarafından
Sık sık ilişkiye girmek de hamile kalmayı engelliyor. Adetinden 14. Gun sonra birlikte ol aralarında en az 3-4 gün koyarak birlikte olun. Bi de arkadaşların dediği gibi stres yaparsanız da olmaz. Rahatlayın ve ona odaklanıp birlikte olmayın. Inan bende senin gibiydim. Sonra akışına bıraktım umursamadım ve şu an 15 haftalik hamileyim darısı sana olsun inşalalh kuzum
tarafından
Amin c cnm bnm cok sagol ♡
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin ne kadar zamandır bekliyorsun bı de stres yapma çok da bekleme sen kendini strese soktukça daha zor olur kendini rahat bırak zamana bırak Rabbim elbet gönlündekini verir 
tarafından
1 senelik evlymm 1 senedir beklyrm iste :(
0 oy
(767 puan) tarafından
Kuzum bal-tarçın-çörekotu ve soğan kürünü tavsiye ederim. Bunlar mi vesile oldu bilmiyorum ama yaptigim ay hamile kaldim.

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 364 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Bulutun annesi (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 367 göst.
8 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
64 cevap 773 göst.
29 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 234 göst.
10 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyraz3307 (182 puan) tarafından soruldu

410,031 soru

12,327,976 cevap

39,155 kullanıcı

Kategoriler

...