0 oy
387 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,029 puan) tarafından

Hanımlar öncelikle kusura bakmayın böyle bir soru sormak istemezdim ama ne yapacağımı bilmiyorum

Özel bölgemde dudağın birinin alt kısmında şişlik var  ağrımıyor etmiyor elime gelince tıstım biraz ayna da baktım şişmiş doktora da diyemedim hem saat geç oldu hemde nasıl diyeceğimi bilemedim utandım 

Eşim sabahları fizik tedavi ye gidiyor onla gidip sıra alsam göstersem mi bi diyorum başına gelen var mı 

28 haftalık hamileyim 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
iç çamaşırın sıkmıştır nolcak. batma ya da sertlik varsa git.
(1,029 puan) tarafından
Batma veya sertlik yok
tarafından
tm için rahat olsun. benim çocuğum yok ama benim de bi kere şişmişti, o yüzden yazdım. o zamanlar pamuklu rahat kesim iç çamaşırına geçmiştim, bi daha da olmadı. hem bak sıkıntıdan bu saatlere kadar uyanık da kalmışsın, utanma sıkılma sağlık bu
-Reklam-
0 oy
(571 puan) tarafından
Rahim sarkmasi yada idrar torbası olabilir mi acaba
(1,029 puan) tarafından
Bilemiyorum ya :(
0 oy
tarafından
Çıban falan mı acaba
(1,029 puan) tarafından
Çıban olsa ağrırdı sanırım bilemedim ki bende ağrımıylr kaşınmıyor yanmıyor
0 oy
tarafından
Kıl dönmesi mi acaba 
0 oy
tarafından
Norml cnm korlma bende 25 haftalkktan sonra özel bölgemn sağ dudağı şişmişti sürekli şişti doktora söyledm belki ödem toplamştr dedi korlma korkulacak bi durum yok her hanile de olur dedi ztn doğum yaptıktan sonra oranın şişliğide indi korkma sen normldir iç çamaşrn geniş olsn biraz çok sıkmasn bide ağrı fln yapıyormu elini attığnda ağrımıyorsa sorn yoktur  
(1,029 puan) tarafından
İyi bari ya doktorun öyle söylediyse içim rahatladı biraz gece gece korktum bende haftaya cumartesi kontrole gittiğimde sorarım o zmn acele etmeyim çünkü  ağrı yanma batma yok
tarafından
Bende korkmştm doktor ödem toplamştr ondn şişmştr dediği zmn rahstldm ağeı yanma batma yoktu bende de doğum yaptktn sonra geçti ztn şişliği
0 oy
tarafından
Bendede var aynı şişlik doğumdan sonra oldu ne ağrı var ne de sızı gittim kötü biseye benzemiyor ama çok siserse gel bakalım dedi dr
(1,029 puan) tarafından
İnşallah çok şişmez de geçer bir an önce canım
0 oy
(145 puan) tarafından
Bartholin bezidir canım bazen bi bakarsın azalmıştır şişi bazende şişer iyice bunun nedeni iltihaplanma olunca tetikler seninki şimdilik acımıyordur ama ilerde apse yaparsa yerinde bile duramazsın çok kötüdür agrısı onun için kürler var İbrahim saraçoglu onu uygula 
(1,029 puan) tarafından
Bakayım canım sağolasın cevabın için:)
(145 puan) tarafından
Hamile olduğunuzu görmedim canım hamileysen şişlik normaldir genelde rahimde büyüyor çünkü
0 oy
(701 puan) tarafından
Benimde şişmişti varis dedi doktor vajinada varis
(1,029 puan) tarafından
Geçti mi peki
(701 puan) tarafından
Doğumdan bir müddet sonra geçti

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 388 göst.
9 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hzltn (179 puan) tarafından soruldu
0 oy