0 oy
566 göst.
Aile kategorisinde (29 puan) tarafından
Kayınvalidegilde yemekteydik eşimin abisigille oğlum 8 aylık eşimin abisinin kucagındaydı bana gelmek istedi ağlıyor kucağından bana gelecek bariz belli anneyi istediği ne kayınvalidmde duruyor ne abisinde abisi al abim diye bana getirdi kayınvalidem kendine alıştırmış bu ondan dedi duymazlıktan geldim eltimde e tabi annesini isteyecek anne sonuçta dedi. Kayınvalidem genelde torunlarının ona alışmasını ister anneannelerini falan kötüler eltimin çocuklara ben doğurduğum zamanda kucağına alıp sıkıca göğsüne yaslayıp benim kokuma alış kuzum sen dediğini duydum niye böyle anlam veremiyorum.

26 Cevaplar

0 oy
(621 puan) tarafından
Ay Kaynanalar hep aynı kıskançlık diz boyu masallaah çocuk zayıf da diyor mu zayıflıktan ölecek diyor mu ben bu lafı duymaktan delircem artık çünkü kızıma bişey olacak diye korkuyorum hep sinirlerim bozuldu sürekli başım ağrıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dun ben de kaynanamdaydim. Kaynanam ne zaman oglumu kucagina alsa onun kucagindan inip emekleyerek benim kucağıma geldi 11 aylik bu arada. Bebek tabi ki annesine herkesten daha düşkün olacak niye milletin zoruna gidiyo anlamiyorum
(29 puan) tarafından
Benim kaynana kendisine alıştırmak ister torunları annem diye seslenir bide
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Kıskanç barizz
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Benim gerizekalı kaynana doğuma geldi annemde gelmişti. Annen evde kalsın ben gelirim başına diyo sen kimsin ********. Bende hayır ben annemi isterim başımda dedim mal git öteki gelinine laf geçir bana değil meymenetsiz
(29 puan) tarafından
Olur mu canım onlara münasip  bizim annemiz kimki
0 oy
(7,439 puan) tarafından
Bizimkide cok uğraştı kendine alistirmak icin yapamadiya icimin yaglari eriyor oh olsun yeni dogdugunda cocuk odasinda kaliyor kizimin anne yanini cocuk odasina goturecekmiste bebekle ben degil o yatacakmis bende sut sagip verecekmisim o icirecekmis bak bak olaya bak bide beni dusunuyor gibi sende surekli kalkmazsin dedi de kqbul etmemistim birindede elimden cekti cocugu benim sesimede alissin diye yine olmadi simdide bebe bizi gormeyeli unutmus diye laf carpitiyor hic olmazsa haftada gorusuyoruz zaten 
(29 puan) tarafından
Ya aynı ya benimki
(7,439 puan) tarafından
Bosver hiç moralini bozma inadına annesi degilmiyim oh olsun de
0 oy
tarafından
Kafadan atlatiklar bı tane de bende vardı çok şükür düzeldi en büyük kavgamizdan sonra 
(29 puan) tarafından
Benim ki aynı düzelmedi o kadar tartıştık dan sonra
tarafından
Ben boşanma aşamasına geldim bacım valizi toparladım kayınpederim kaynananm geldi ne oluyor diye bende ne var ne yoksa ortaya döktüm kız benim ki meme versem sütüm gelir diyordu oğlumu kucağına alıp

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 866 göst.
11 Mart 2021 Aile kategorisinde Remziye (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 615 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nagiiiss (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 216 göst.