0 oy
241 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ya o kadar sinirliyim ki buraya yaziyimda biraz içimi boşaltıyım dedim. Biz aile binasında oturuyoruz kaynanamlar eltimlerle beraber. Yaşadığım bölgede doğalgaz olmadığı için kat kaloriferiyle ısınıyoruz. Kayinpederim ilgileniyo sobayla. Aĺlah razı olsun yaķıyo uğrasıyo herseyinle ama Ama bi yakiyolar bi yakmiyolar. Dandik bi kömür almışlar ucuz diye kömür biraz yanıyo sönüyo hemen. Sönüncede kimse acele etmiyo yakalim diye.hava biraz güneşli olsun yakmıyorlar. Çünkü onların evi bize göre daha sıcak oluyo. Evim 3. Kat olduğu icin en çabuk benim evim soğuyor. 20 aylık kızım var devamli hasta oluyor.çünkü ev bi sıcak bi soğuk. Eşime söylüyorum birazdan yakarlar diyip geçiştiriyo. Bizde bu kömüre aynı parayı veriyoruz üşüyoruz diyorum anlamıyor. Seytan diyo al çocuğu git anne kış bitene kadar burda kalcam de.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kalin giydir eşine soyle yaksin söndükce
tarafından
Kayınpederimle konuştum direk eşimin bisey becerceği yoktu :D
-Reklam-
0 oy
(14,072 puan) tarafından
Isıtıcı yok mu canım aç isiticiyi otur madem öyle bi fazla fatura ödesin de aklı başına gelir belki
tarafından
Yok malesef. Böyle olmıcak  kavga ede ede en sonunda klima taktircam azcık soğusun ev açıcam klimayi acımıcam hiç
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Zor işte böyle şeyler herkes kendine doğru geleni istiyor canım bi elektrik sobası al bari evine ufo falan duvara monte edilenler daha güvenli olur.
tarafından
Ya onu alcaz yada klima düşünüyorum
0 oy
(1,685 puan) tarafından
Klimadansa UFO daha mantıklı cnm güzel ısıtıyor ucuz da bimde falan var
tarafından
Onu soyliyim bari eşime alsın getirsin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 231 göst.
19 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nenes (41 puan) tarafından soruldu
0 oy