0 oy
243 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (849 puan) tarafından
Bimde çalışıyor işyeri yakın sayılırdı evimize 1 ay sonra doğumum var. Taaaa oturduğumuz yerin diğer ucuna göndermişler biraz önce telefon geldi. Yükselmiş müdür olmuş buna çok sevindim ama niye o kadar uzak ki aglayasim geliyor ya ona bişey diyemedim buraya yazıyorum. Şu aralar eşime en çok ihtiyacım olacağı sırada of yaa. 

6 Cevaplar

0 oy
(1,922 puan) tarafından
Canım müdür oldu öyle marketler hep böyle görümcemde A101 de müdür oldu 45 dakikalık yola gidiyor 
-Reklam-
0 oy
(1,097 puan) tarafından
Müdür ihtiyacı o mağazada olmuştur. Personel olarak gitse üzülde müdür olarak girmiş sevin bence. Bizim müdğr emekli olcaktı maaşları duyunca vazgeçti :)
(849 puan) tarafından
Aynen canım sende bimcisin demi :D müdür 7 bucuk falan aliyomus ya baya iyi hayırlısi olsun
(1,097 puan) tarafından
Evet bende bimciyim personelim :) hayırlısı olsunn yükselmiş işte sevinin yol bi şekilde çekilir
0 oy
(24 puan) tarafından
Neden bu kadar uzuluyosun ki canım bak terfii almış eşin.. sevinmelisin :) eşi şehir dışında çalışan insanlar var.. saatlerce yol gidip gelenler var.. stres yapma kendine.. hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle eşin yanında olur doğumda merak etme... Sağlıkla al kucağına 
(849 puan) tarafından
Haklısınız bu yönden düşünmemiştim hiç içim rahatladi biraz maaşı da yükselecek zaten hakkımızda hayırlısı sağolun :)
(24 puan) tarafından
Belki zamanla bölge sorumlusu olur.. daha da ileri gider bebek bereket uğur getirir inşallah :)
(849 puan) tarafından
Ya tabi inşallah :)))
0 oy
tarafından
Pandemidenn dolayi esim 2 yıldır  evden calisiyor ama pandemiden once gidiyordu ve isi karşıdaydı  düşün  biz anadolu yakasindayiz esim avrupa yakasına  gidip geliyirdu gunden en az 4 en fazla 6 toplu tasima degisiyordu
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Kizim isi gucu yerinde olsun biraz uzak olsun buna mi takildim millet ne halde Allah daha cok versin insallah siz daha rahat edeceksiniz cocuklarinin geleceklerini dusun simdi biraz sikinti cekin ne olacak millet 2 3 saatlik yol yapiyor is ic8n sehir disinda calisanlar var esi asker olanlar var Allah gecim sikintisi vermesin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 447 göst.
25 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde kaya (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 806 göst.
0 oy
16 cevap 620 göst.
27 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,317 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 743 göst.

408,268 soru