0 oy
605 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar benim uykm çok ağır uyudmmu zor kalkarm hamilelikten dolayı biraz hafifledi ama öyle fazla deyl oğlum 38 gğnlk 1 hafta kaynanma 1 hafta annemlerde kalıyorum çğnkü kendime güvenemiyorum ya uyursm kalkmassam oğlm ağlaya ağlaya nefesi kesilirse allahtn eşimin uykusu hafif ağlaymca o beni uyandryor bu durum beni çok üzüyor sizin uykunuz ağır mı hafif mi bi tavsiyeniz varmı kendimi nasl düzeltebilirm 

33 Cevaplar

0 oy
(4,386 puan) tarafından
hafiftir ama keske uyuyabilseydim;/
tarafından
Keşke haiff olsaydıda uyumasydm  valla çok ihtycm var uyku hafifliğine
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızların doğmadan önce top patlasa uyanmazdim. Şimdi en ufak deye kalkiyorum
tarafından
Hamileykn bendr en ıfk şeye kalkyrm doğurdm yoeulnca bide uykusuz kalnca uyanmk şstmyrm
tarafından
Doğrudur canim
0 oy
(3,598 puan) tarafından

Canım şuan hamileyim en büyük korkum o ya uykuda kalırsam diye  inanki rüyalarıma giriyo bebek uykularım kaciyo Allahim yardım etsin :(

tarafından
Amin inşlh rbbm yardmcmz olsn
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Ben çıt desen uyanırım hafif uykum 
tarafından
Yaa keşke benm uykm da öyle olsa
0 oy
tarafından
Uykum ağırdır benim
tarafından
Benmde ya korkrk uyuyrm gecelerş
0 oy
tarafından
Ne hamileyim ne bebeğim var uyuyamıyorum uyku problemim var uyuyamayincada dinleniyorum
tarafından
Keşke bende uyumasam
0 oy
tarafından

Ben bir uyudummu ess.ek olusu gibi yatarim. Bir gün gece binada kavga çıkmış öyleki adamın biri silah sıkmış. Eşim sabaha kadar uyuyamamis. Ben sabah kalkınca anlattı herşeyi. Onu bile duymamıştım. Ama kızım osursa uyanırm :D

tarafından
Ya bende olaylara uyanmasm olur ama çocuğma uyaniyim yeter :D
0 oy
(135,238 puan) tarafından
o kadar hafifiki aninda uyaniyom hatta uyuyamiyom bile
tarafından
Ne güzel bendemi sorun var acaba diye hergn düşünyrm keşke benm uykmda hafif olsa
0 oy
(713 puan) tarafından
Çıt sesine uyanan biriyim eşiminde uykusu ağır oglumundq  kızımda aynı ben uyuturum nasıl çıkacağımi bilemem  ayak sesine bile uyanir öyle hafif uykuau
tarafından
Yaa keşke benmde uykmhafif olsa
0 oy
(619 puan) tarafından
Eskiden uyurken tepemde süpürge acsalar uyumaya devam ederdim. Duymazdim bile hatta ben bebegi duymam napacam falan tum aile kaygılıydı hele de eşim. Ama dönerken bile en ugak kipirtida uyanıyorsun. Sen suan baskalarina güvendiğin için beynin alarm kurmuyor vanim. Kaygılı yatinca yafa kendine bebegimin sesini duyunca uyanacam komutunu ver. Ben uyaniyorsam herkes uyanir
tarafından
İşte bende öyle diyrm ama 40ım çıkana ladr bırakmıyolar bmyle ol6nca kendme de güvenemyrn ya uykuda kalrsm bişey olur diye
(2,755 puan) tarafından
Bak arkadaşın dediği çok doğru canım. Kendini kotkutma hiç. Ben de mesela bazen eşim kalkardı çocuk için sen bu gece uyu uyanırsa ben kalkarım derdi ben o zaman çocuk ağlasa bile duymazdım çünkü kaygılı yatmıyordum ona güveniyordum.
tarafından
Aynn işte ben de öyle oluyrm eşim annem bana hiç güvenmyrlr hele de annem beni sözleriyle çok korkuyr düşğndükçe hiç eve gidesm gelmyr tek kalasm gelmyr
(2,755 puan) tarafından
Korkutma kendini. İllaki bir gün gideceksin eve nereye kadar böyle devam edecek ki. İlk başlarda eşine söylersin o daha temkinli olur yavaş yavaş alışırsın sen de. Zaten zamanla rayına oturuyor şimdi yeni olduğu için pat diye alışman mümkün değil.
0 oy
(694 puan) tarafından
Uykum cok agirdi halada o sekilde ama oğlum bizim odada yatiyor agladiginda duyuyorm nimrlde hcbir sesi duymam
tarafından
Resmen bende sorun var galiba ben niye öyle olamyrm ya
0 oy
(38 puan) tarafından

o kadar hafif ki deli gibi uykusuzum:angel:

tarafından
Keşke benmde hafif olsa
(38 puan) tarafından
Alışırsın zamanla hele bebeğin ağlaması yok mu uyku nedir unutur insan bugün bebeğim iki aylık aşısı oldu başında sabahlarım :)
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Eskiden çok ağırdı ama kızım oldu olalı çıt sese uyanır oldun hele eşim dönüyor gözüm açılıyor kızım döner uyanırım aman bıktım böyle uyanmaya eskiden top patlasa duymazdım 
tarafından
Kız öyle deme keşke benmde öyle olsa da uyansam
(4,060 puan) tarafından
Keşke cabin da işte artık uyanmıyor geceleri e sabaha kadar dönme sesine uyanıyorum işte buda kötü

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 177 göst.
0 oy
1 cevap 39 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (489 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 167 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 333 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (959 puan) tarafından soruldu

410,901 soru

12,365,183 cevap

41,940 kullanıcı

Kategoriler

...